לblue biggest fan ושאר המין הנשי..

ה אורחת

New member
לblue biggest fan ושאר המין הנשי..

ועוד כמה גברים
טוב *לקחת נשימה עמוקה*, אני ראיתי לפני כמה ימים את הסרט "תלמה ולואיז" וכן.. טוב למי שלא ראה את הסרט *רגע הלכתי להביא מים אני עוד שניה מתה*.... ש..... הסרט מ1991 אז אה.... ל..ל....ל...לבראד!, יש שם סצנה ש... אני... היא , טוב פשוט נאמר את זה: יש לו סצנת סקס *מותר לומר בפורום תמילה הזאת חחח...
* שהיא לא כל כך קונבנציונלית, מה שאני מנסה לומר הוא שהחיים שלי די השתנו אחרי הסרט הזה.......... ולמרות שתמונה שווה 1000 מילים במקרה הזה זה בדיוק ההפך כו תראו תסרטטטטטט!. או לבעלי לב חלש או בכלל אנשים שרוצים להיות מסוגלים לחיות!!!..... אחרי הסרט...... אבל אני ל"סטינקית" ולכל השאר קבלו צ'ופר תמונה מהסרט ממש רגע לפני ש.... כן תבינו לבד, אני הולכת עכשיו לבכות בפינה של החדר..... בה בי......

ה אורחת

New member
שאלה דחופה....

לאנשים שראו "תלמה ולואיז"........ התמונה שהוספתי, היא , בכלל אין קטע כזה בסרט! אני ראיתי את הסרט שכור מהבלוקבסטר, ובכלל אין שם כזה קטע...... כי *ספוילר*: אחרי שג'יידי ותלמה עושים מה שהם עושים אז זה כאילו בוקר ותלמה באה לבית קפה ומספרת ללואיז מה קרה וכל זה, והפעם הבאה שרואים את בראד, זה רק בחקירה...!!!!!!.......... למישו יש מענה או תשובה או לא יודעת מה על הדבר המוזר הזה?!..............

ה אורחת

New member
אתם לא מאמינים! אתם לא מאמינים!

מה גיליתי, מי שראה את ההודעה שעליה אני מגיבה כתבתי שהתמונה הזאת לא מופיעה בכלל בסרט, ומקודם קראתי באתר Seret שהסרט בגימור הסופי מחסיר מלא קטעים מ ה סצנה המפורסמת ושבמקור צולמו עוד מלא קטעים שהועפו ו... שהסצנה המלאה מופיעה בדיוידי של הסרט Special Edition ובדקתי וראיתי שבמהדורה המיוחדת באמת יש תוספות של חצי שעה של סצנות שמעולם לא נראו בסרט! בנוסף כתבו בכתבה על כמה פדיחות של בראד אני אשים לכם קישור, ממש ריחמתי עליו (אתם כבר תבינו) אבל זה גם די מצחיק... הוא בכל זאת גבר...
אז בכל אופן נראה לי אני אקנה את הדיוידי המשופר ואראה את הסצנה שבראד כל כך רצה להסתיר...... ארררררררררררררררררררררררר..... אני מתה טוב הנה הקישור לכתבה:

karin byrne

New member
חחחח...

כבר מזמן שעמתי על הפאדיחות של בראד בטלויזיה(לא זוכרת באיזה ערוץ)...הוא סיפר מה היה לו שם...חחחחח
....ואמממ נדמה ליש אמרתי לכם פה מזמן שבדי וי די של הסרט יש מלא קטעים שנערכו...במיוחד סצינות סקס...

ה אורחת

New member
אממ...../images/Emo5.gif

ניר, שמחה שאההמ..... אהבת... אבל....... זה לא הפורום בשביל הדברים האלה,............... אנא לחסוך פרטים!

ה אורחת

New member
למרות שאני זאת שנזפה אז..

אמ.. זה מובן ... מה שאמרת ו....... כן טוב........ די, פוי! זה לא המקום, בואו נשכח מהכל, האהאהא בדיחה, מצחיק
ו... הנה זה הפך לבכי.. (אל תנסה להבין למה, גם אני לא מבינה).....

karin byrne

New member
יאיי איפה ראית ת'סרט?../images/Emo12.gif

אני מתה לראות אותו...וכמו שאמרתי פה מזמן,בדי וי די מראים את ה-כ-ל!!!כן ,כן אתם מבינים למה אני מתכוונת נכון?ואררררר...*גם הולכת לבכות בפינה*...

ה אורחת

New member
ראיתי אותו כי:

חברה שלי שכרה אותו בדיוידי בבלוקבסטר אבל אל תצפי יותר מדי כי, כמו שכתבתי למעלה הגרסה שבאמת רואים בה כל מה שכבר אפשר לראות.... זה רק במהדורה המיוחדת של הדיוידי וממש לא נראה לי שיש אותה בבלוקבסטר, אולי, אבל אני יכולה לומר לכם בתור אחת שראתה את הגרסה הרגלה ואהמ... המקוצרת...שגם זה מספיק... (שיו אני עוד שניה נופלת מהכסא מחוסר נוזלים) היא אומנם די קצרה אבל הכמויות האדירות של הסקס שהבנאדם הזה משדר שם גרמו לי להתפגר זמנית, ישבתי בלי להזיז אפילו ריס במשך שעה אולי יותר, לא יכולתי לזוז הבנאדם............................... טוב אני לא צריכה לספר לכם..

ה אורחת

New member
אני חושבת ש....

תראי בגרסה הקולנועית הרגילה אז הסצנה ממש קצרה ולמרות שהיא מאווווד נועזת... מה שממש מספיקים לראות, זה בערך לשבריר שנייה את קצה החריץ בתחת של בראד... כן כן אבל ממש לאיזה חצי שנייה, ואז אחרי כמה זמן זה כאילו כבר בוקר... אני מאמינה שבגרסה המלאה יש א כל הסצנה, מהתחלה ועד ה...... סוף?...
אני לא אפרט.... פשוט צריכים נראה לי לראות את הדיוידי המשופר, או פשוט לחפש ממש טוב באינטרנט...

למעלה