לgovernor

O F I R L

New member
לgovernor

כתבתי לך הודעה בהמשך השרשור שלנו אלא שהפורום לא מעלה בחזרה את השרשור לתחילת הדף ולכן חשבתי שאולי לא תראה אותו ולא תוכל להגיב ולכן אני מעלה את הדברים גם בהודעה חדשה ל governor אני מבין שהחלטת לא לענות לי תשובה ענינית לבעיה הקשורה לפיזור המים כבר התיחסתי - אולם טענתך בתגובה קודמת היתה שהתיחסתי לדברים שלא כתבת. והנה אתה עצמך מודה שכתבת אותם. אם אני אנסה לסכם את הדיון בינינו יוצא ש א. מים יש מספיק בכדור הארץ על מנת לכסות את היבשות בגובה מספיק אם אנחנו לוקחים את מי הימים ושופכים אותם על היבשות כאשר אנחנו איך שהוא מונעים מהם לחזור אל הימים. ב. כמובן שהאיך שהוא הזה אינו דבר טבעי - אלא שמעולם לא נטען שהמבול היה מאורע טבעי - התורה לא מתיחסת אליו ככזה וככל כמה שידוע לי אין אדם שטוען כך. ג.אתה, כמובן, לא מוכן לקבל מעורבות של כוח על טבעי(לא טבעי) עד אשר יוכח לך שהוא קיים. ומוכן לקבל רק דברים שקרו בדרך הטבע וממילא מסכים עם התורה שבדרך הטבע - לא יכול היה לקרות מאורע שכזה. ד. אתה מעט חורג מדרכך כאשר אתה כן מוכן לקבל את האפשרות שמי הימים "נשפכו" על היבשות - וממילא מניח אפשרות של מאורע על טבעי ובזאת סותר את עצמך ה. לסיכום - הדיון בדבר כמות המים אינו באמת דיון בכמות המים אלא דיון בשאלה האם ישנו כוח על טבעי - במקרה שכן - הכל(לפחות לגבי טענה זו) מסתדר עם האפשרות שהיה מבול - ובמקרה שלא - לא. את גילי לא אגלה לך אלא שאומר לך שבמגמת אלקטרוניקה לא מתעסקים יותר מידי עם ice core ואשמח ללמוד ממך עליהם קצת יותר על מנת שאוכל להבין את טענתך טוב יותר - וגם סתם על מנת ללמוד עליהם שוב תודה לך Governor ושיהיה לך חג שבועות שמח אופיר

Governor

New member
"אני מבין שהחלטת לא לענות לי תשובה

ענינית" אני רואה שחדלת לדבר בצורה קוהרנטית ואתה ממלמל דברים חסרי שחר. "והנה אתה עצמך מודה שכתבת אותם" לא. היכן? צטט בצרוף קשור. "מים יש מספיק בכדור הארץ על מנת לכסות את היבשות בגובה מספיק אם אנחנו לוקחים את מי הימים ושופכים אותם על היבשות כאשר אנחנו איך שהוא מונעים מהם לחזור אל הימים" הבל ורעות-רוח. אתה שואב ומרוקן את מי האוקינוסים ושופכם על היבשה ומונע זרימה חזרה לאגני הימים? כל הזדקקות שלך למשהו לא טבעי היא הוכחה שנסתתמו טענותיך ו"עלית על בנקט". אין שום דבר במסופוטמיה שיכול למנוע זרימת מים לאוקינוס. "התורה לא מתיחסת אליו ככזה וככל כמה שידוע לי אין אדם שטוען כך" התיחסות התורה אינה מענינית אותי. אני בוחן את ספורי התורה בראי המציאות ומראה שהם מצוצים מן האצבע. "ומוכן לקבל רק דברים שקרו בדרך הטבע" כן. אני בוחן את ספורי התורה בראי המציאות. מעשיות אינן מענינות אותי. "וממילא מסכים עם התורה שבדרך הטבע - לא יכול היה לקרות מאורע שכזה" איני מסכים עם התורה בשום ענין. אלה מלים שלך. הן מעולם לא יצאו מפי. 'אתה מעט חורג מדרכך כאשר אתה כן מוכן לקבל את האפשרות שמי הימים "נשפכו" על היבשות - וממילא מניח אפשרות של מאורע על טבעי ובזאת סותר את עצמך' לא. מעולם לא אמרתי כזאת. אלה מלים שלך. הפרך אותי ע"י צטוט בצרוף קשור. "לסיכום - הדיון בדבר כמות המים אינו באמת דיון בכמות המים אלא דיון בשאלה האם ישנו כוח על טבעי - במקרה שכן - הכל(לפחות לגבי טענה זו) מסתדר עם האפשרות שהיה מבול - ובמקרה שלא - לא" לא. הדיון הוא בכמות המים, בנתוח ה- MRCA, בעדות ה- Ice Cores, ובהעדר סמני שכבת משקע עשירה בשלדים של בעלי חיים מודרניים ואדם מודרני. זה מה שאמרתי. אתה יכול להתיחס רק לדברי אלה, או לפרוש. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=15816725 972357O34IO1B

למעלה