משמעות היא ענין של השקפה אישית, תפישת עולם אישית. אין משהו אוביקטיבי בתפישת עולם, ולכן אין מסמרות בענין. אין עדיפות לתפישת עולמך, כיוון שעל פי מצב הענינים ברגע זה באשכולות הויכוחים השונים, דומה כי אתה סוגד להזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן `הנפא"כ`) המצויה אך בין שתי אזניך, הקרויה בפיך `אלהים`... 20103148 2843926198F
אבל אותי זה מעניין מאוד` חייך חסרי משמעות מכיוון שהם עוברים בעבודה ובסגידה להבלים, וראה ארבעה עקרי הרמ"ג `ודרך אגב מה היא משמעות חייך?` כדי לענות, אני צריך להבין למה כוונתך ב`משמעות` `ומה היא משמעות החיים בכלל?` זה ענין של השקפת עולם. את פרק הזמן שבין לידתנו שלא מיזמתנו, למותנו על כרחנו, יש לנצל כדבעי, מתוך ידיעה שהעולם הזה הוא העולם היחיד הוודאי. אידיוטי הוא לזנוח עולם זה ולעמול למען `עולם הבא` הקים רק במחוזות האימטריאליים של ממלכת הלימבו
מעולם לא דווח על סיאנס מבוקר, לכן אין הסיאנס מוכיח דבר. מוות קליני אינו הוכחה לקיום `נשמה`. `עולם הבא` או `אלהים` `גלגול נשמות` (הסרט על הילד הדרוזי) אינו הוכחה לקיום `נשמה`. `עולם הבא` או `אלהים`...
כל אפס יכול לביים סיאנס, וראיונות עם אנשים ש"חוו" מוות קליני אינם הוכחות. גלגול נשמות לא, אבל התחפשות של ג'וק לאדם הקורא לעצמו Intelligence IQ150 כן. אתה צריך לשנות את הניק שלך ל: Impotence IQ10.
אין מה לעשות 30 מליון חוו מוות קליני מליונים של אנשים חוו את חווית הסיאנס והיא לא מזויפת אם היא היתה מזויפת תאמין לי שהיו עולים על זה וגילגול נשמות הסרט שעשה נשיואנל גיאוגרפיק הוכח כי גילגול נשמות הוא אמיתי
ומגדירים היטב את היהדות וחושפים את ערוותה. תפקידי בעולם הוא לשרוד ולהפיץ את הגנים שלי הלאה, ורצוי לשלב זאת עם ארח חיים המתגמל מבחינה נפשית. אתה, לעומת זאת, רצוי שלא תטרח להפיץ את הגנים שלך. זה יכול לפגוע באיכות המין האנושי...