לillustrator ולCrusader

rusty2223

New member
לillustrator ולCrusader

זה ציור שפורסם כאן של הקרוסידר שעבר אינקינג של ערן,ואסף מהפורום צבע,והוא לא רצה לעלות אותו אז אני העלתי בשבילו!! נכון צביעה טובה?? והוא מתחיל!!

rusty2223

New member
מצטער שהעליתי פעמיים המחשב שלי נתקע

וחשבתי שזה לא העלה אז עם אפשר למחוק מנהל!!תודה

ailag

New member
א-ה-ב-ת-י

חוץ מהעובדה שהקשת לא צבועה o_O ושחלק מההצללה שהעירו שהיה מוגזם נשאר (נראה לי שאביב העירה?) אבל לא משנה -- התוצאה ממש טובה. גם נחמד לדעת שזו תוצאה של שיתוף פעולה על גבי האינטרנט.

assaf222312

New member
לא היה לי כח לצבוע את הקשת

אם ידעתי שהוא יעלה אולי הייתי צובע אבל חפיף...

chatenoire

New member
לא רע בכלל!

הבטן נראית נפלא - אכן שילוב כוחות משובח. יש מקומות מסוימים שרואים בהם נקודות לבנות קטנות (מסביב ליד, בקצוות השיער). אני לא יודעת איך נעשתה הצביעה, אבל מומלץ לשים את הליינארט (הקווים השחורים) בשכבה אחת, ולצבוע בשכבה מתחתיה. כמו כן כדאי להגיע לשחור-לבן מוחלט בשכבת הלייאנרט, כדי למנוע נימה לבנה מסביב לקו - בציור הזה אני חושבת שזה נעשה וטוב שכך.

assaf222312

New member
אכן עשיתי מה שאמרת ושמתי

את הליינארט מתחת לשכבה של הציור הנקודות הלבנות זה כי לא ממש השקעתי בציור שוב, אם היית יודע שהוא יעלה את הציור אולי הייתי מתקן פה ושם

assaf222312

New member
רגע רגע

טיפה התבלבלתי שמתי את הצביעה מתחת ללייר של הליינארט יותר טוב?

The Crusader

New member
חמוד....

רק כמה תיקונים קטנים מבחינת הכיוון שאני רציתי (ואעשה כשיהיה לי זמן... מבחנים...) בכל אופן... הידיים... איפה שאין שרוול ארוך זה היה אמור להיות לטקס... לא חלק מזרוע... וזה היה מה שרציתי שיהיה בירוק.. לגבי החולצה רציתי בגוונים אוף וויט וחום בהיר... שיער בלונד........ והפריע לי מאוד שלא צבעת את הקשת... החלק נראה שאני הכי אוהב... חחחח

assaf222312

New member
לא נורא

אבל אם אתה תבקש ממש יפה אולי אני אצבע שוב... אני לא חושב בכלל שזה יצא ממש יפה כולה צביעה שנייה בחיים שלי של ציור מסוג זה

assaf222312

New member
בכלל

זה דיי פשוט הצביעה ברגע שיודעים לעבוד אם התוכנה אני פשוט עובד דיי טוב עם הפוטושופ לדעתי כל אחד יכול לא צריך כשרון ממיוחד!

assaf222312

New member
טוב...

גמרתי לצבוע את הציור....... לא הבנתי את הקטע עם הלייקס הירוק אבל לא משנה Crusader, תגיד לי מה לא בסדר ואני ייתקן... הנה הציור:

yonabarak

New member
יפה

טוב שאתה לא מתפרע, לפחות בהתחלה. ההצללה על החזה קצת לא משכנעת, רואים יותר מידי את המסלול של המברשת.. בצד של השד ההיילייט יכול ללכת ולהיות צר יותר, כי לפי מה שעשית האור מאיר אותם מלמטה (כמו החזר מהרצפה).

The Crusader

New member
עכשיו אני מרוצה ^_^

אני אתן עוד תיקון קטן וזהו... הייתי צריך לציין שגם הצווראון צריך להיות בירוק... אבל לא משנה... עכשיו אני ממש אוהב את זה ^_^ אחלה של צביעה

apathic

New member
הצביעה השניה יותר טובה

מבחינת הצבעים. חוץ מהשיער - זה לא מתאים לה.

assaf222312

New member
הצביעה הסופית: תיקנתי את החזה ואת

הצאוורון וגם את הידיים קצת תהנה

למעלה