לmaxima ושמנה בקשר למה שכתבת

שלגיה**

New member
לmaxima ושמנה בקשר למה שכתבת

אני מאמינה שלכל אחד יש את הבחירה שלו. העצבות שסיפרת עליה מאנשים שרזו וירדו משמעותית במשקל יכולה לנבוע מכל מיני סיבות. אין ספק שזמן בחיים משתנה ,אנשים מתבגרים,עוברים חוויות,חלקן קלות יותר חלקן קשות. אני לעומת זאת מכירה אנשים שרזו 40 ו-50 ק"ג והחיים שלהם השתנו,הם כבר לא היו צריכים להתאמץ בלבלוט חברתית,הם נהנים מהחיים כל רגע ואף נוספה להם שמחת חיים לחיים. זה לא סוד ש להיות שמן זה לא בריא ואף מסוכן והעודף משקל רק מקשה על חיינו,ואין כאן עניין של אסתטיקה בכלל. אני רוצה להרזות לא בגלל שאני רוצה להכנס למכנסיים מידה 40 או ללכת לים עם בגד ים ושלכולם יצאו העיניים... או לדפוק הופעה עם מיני קצרצר וחולצת בטן מבליטת שדיים....אלה היו חלומות נעורים לשווא. אני רוצה להרזות אך ורק בגלל הבריאות,כי הלב שלי שנוטל על עצמו מעמסה רצינית יום אחד לא יכול לעמוד במעמסה הזו ואמצא את עצמי בחדר מיו עם התקף לב,אני לא רוצה לגלות ערכי סוכר גבוהים ולהזריק אינסולין פעמיים ביום ושכל פצע בגוף יזדהם בגלל סמיכות דם צפופה בכלי הדם. אני לא רוצה לנסות להכנס להריון ולא להצליח בגלל עודף משקל (יום אחד כשארצה ילדים), אני רוצה רק בריאות כדי להיות בריאה אני צריכה לשקול 65 ,אני מסתפקת ב-70 ק"ג ויש לי עוד 36 ק"ג להגיע לשם !!~!!!!!! גם לאחר שאגיע לשם אני נמצאת בקב´ סיכון של המחלות שמניתי לעיל ואז מתחיל המאבק האמיתי של שמירה על המשקל והכושר הגופני אליו הגעתי. אדם שמן הוא לא אדם מאושר במלוא מובן המילה כי אם זו היתה בחירה אף אחד לא היה בוחר להשאר שמן ! אני יודעת שכשמנה פחות ,אהיה מאושרת יותר, והכי חשוב אחיה בשלום עם הגוף שלי ! יום טוב שלגיה

שלגיונת...

אני רוצה להסביר כמה דברים... ראשית...אני נולדתי שמנה...ותמיד הייתי שמנה אין לי מושג מה זה להיות רזה... זאת אומרת שחברות באות ומראות לי תמונות שהן היו רזות ועכשיו הן שמנות ולזה הן רוצות לחזור....לי אין את זה. אני כל החיים שלי השלמתי עם זה שאני שמנה...וגם החברה קיבלה אותי כך לא הייתי מהילדים שהציקו להם שהם שמנים...ואם נניח והיה ומישהו היה אומר לי משהו...הוא היה מצטער על כך תכף ומיד. יש לי פה ואני יודעת להשתמש בו. זה נכון שיש את עניין הבריאות..ואנחנו השמנים בסכנה הרבה יותר גדולה אני מסכימה איתך בזה ללא ספק...אבל בואי ותראי כמה רזים מתים מהתקפות לב והם לא מעשנים או דברים כאלה...יש ויש. אני בחורה שמנה...אנרגטית..ספורטיבית...ואני לא משלימה עם הגוף שלי ממש לא...כן הייתי רוצה גוף חטוב כמו של איזו כוסית...אבל..כל החיים שלי השלמתי שזה מה יש...ואם זה אני חיה. אז אני מוציאה את הטוב ביותר שאפשר..ותאמיני לי אפשר !!! כיום אני מאושרת...למרות שלפעמים בא לי ללבוש משהו יותר חטוב..אבל גם בתור שמנה..אני הולכת תמיד לפי צו האופנה ואני בחורה מאוד מטופחת כי זה חשוב לי בתור האני שלי!!! אני רוצה להוריד כעת 30-20 קילו...להגיע לסביבות 80 - 90 קילו... אני מקווה להצליח בזה..אולי כן אעשה ניתוח...לפי המשקל אני מבינה שאני בהחלט בקטגוריה. בכל מקרה...תודה על מה שכתבת...ואני בטוחה שעוד יצא לנו לשוחח. ערב נעים מקסימוששששששששש

למעלה