לn97 שלום

לn97 שלום

היי קראתי את ההודעות שהשארת והייתי שמחה אם תסביר לי גם על התרופה שדיברת עליה והאם הויטמינים שאתה לוקח היום עוזרים האם יש טעם לקחת גם היום לוקחת תרופה נגד חרדות

n97

New member
תשובה

התרופה שדיברתי עליה היא אגיסרק וזו התרופה שניתנת ע"י רופאי א.א.ג לטיפול במחלת מנייר . התרופה נועדה להתמודד עם הסימפטומים של מחלת מנייר (סחרחורות וטינטון) ואין ביכולתה לרפא לחלוטין את המחלה . אני אישית ניסיתי את התרופה כשההתקפים היו בראשיתם ולא הרגשתי הטבה אלא להיפך . מכיוון שאינני מאמין גדול בתרופות כימיות ניסיתי דיקור סיני שהקל אך לא פתר את הבעיה . הויטמינים שאני לוקח הם B12 ולאחרונה אף B1 ו B6 ובנוסף גינקו בילובה כדור ביום . שמירה על דיאטה היא חשובה ביותר לפי דעתי , אני נמנע מעישון , אלכוהול וקפאין , ומשתדל לשמור על תזונה בריאה דלת מלח . אני סובל מהמחלה כבר כשנה ויש שיפור גדול מההתחלה שהתאפיינה בהתקפים חזקים של ורטיגו וחוסר שיווי משקל מתמשך , אך עדיין אני סובל מהפרעות בשיווי המשקל ומכאבי צוואר וגב . אשמח אם תשתפי בבעיות שלך .... מקווה שעזרתי מעט תהיי בריאה

היי איש נחמד

אז ככה אני בת 24 מעשנת מידי פעם לא שותה אלכוהול ולא קופאין חוץ מנס קפה בבוקר, הטינטוס שלי התחיל לפני 3 שנים כשעברתי תקופה לא משהו זה התחיל כשנסעתי לאילת להיות בצוות בידור ועזבתי הכל את החבר ואת אמא שלי ונסעתי לשם לבד בפעם הראשונה בחיי שהייתי לבד ואז התחילו לי חרדותלא הייתי ישנה טוב בלילה ז"א עד היום יש לי את הבעיה הזאת בכל אופן בעקבות זה התחילו לי צפצופים באוזניים והיתי משתגעת מזה ואת עוד יותר לא נרדמת ואז גם חרדה יותר, ניסית לטפל בזה בכל מיני דרכיםואז גם אני הייתי נגד כדורים ופסיכולוגים כי פחדתי שזה ממכר ולא בריא אז עשיתי דיקור שלא עזר מי יודע מה ולקחתי פרחי באך וריברסינג (טיפול בנשימות) ותרגילי מודעות עצמית ומדיטציה בקיצור שום דבר לא עזר הבנתי שהכל בראש שלי אבל הייתי צריכה עזרה מקצועית אז הלכתי דרך קופ"ח לפסיכולוגית ובמקביל התחלתי לקחת ציפרלקס לחרדות ומה שקרה עם הזמן פשוט למדתי לחיות עם הטיניטוס ואני לא מייחסת לו חשיבות כשאני יוצאת למקום רועש אני משתדלת לשים צמר גפן באוזניים כי לא ידעתי שיש אטמים מיוחדים בזכותך אני ישתמש באינפורמציה הזאת, קראתי גם באחד מהאתרים על הטיניטוס שיש בהדסה רופא בשם ד"ר שמש שמטפל בזה ושיש לו אחוזי הצלחה גבוהים לטיפול אבל הטיפול ממש יקר יש לו גם מסלול נוסף שאפשר להגיע דרך קופ"ח והיא מממנת חלק מהטיפול אבל זה לוקח הרבה יותר זמן והקופ"ח שלי לא מכירה את הטיפול הזה (כללית) זהו אז כרגע אני מחכה לישועה ומצפה לטוב אני שמחה שאצלך זה השתפר,מסחרחורות אני סובלת מידי פעם אבל לא עושה עם זה כלום , זהו בגדול הייתי שמחה אם תסביר לי מה זה הגינקו בילובה והאם הויטמינים עוזרים לך ? מקווה שיהיה יותר טוב נטלי

אבי 8

New member
היי נטלי

אם את סובלת מטיניטוס בלבד, אינך צריכה להמנע משתיית קופאין או אלכוהול. נכון להיום, אין שום הוכחה שמזון או משקה כלשהו משפר או מחמיר את הטיניטוס. יש אנשים שמדווחים על שיפור או החמרה לגבי מזון מסויים ( זה מזל, כי לפחות יש להם אינדיקציה). כל אחד והטריגרים שלו. אם הטיניטוס שלך מפריע מאד, זה לא נורא לקחת כדורי הרגעה ( כמו קלונקס) או כדורים נוגדי דכאון ( כמו רסיטל). התועלת שלהם גדולה מהסבל של הטיניטוס. דרך אגב נוגדני דכאון אינם ממכרים וכדורי הרגעה לוקחים בשעת הצורך. לגבי גינקו בילובה ( ושאר ויטמינים)- אין שום הוכחה שזה יעיל. חבל לנסות. אני ניסיתי וזה רק החמיר לי את המצב.

למעלה