לPRTZ ולפורום

מצב
הנושא נעול.

דן99

New member
לPRTZ ולפורום

לPRTZ ולפורום מדבריך משתמע שבשיטה הטכנית עושים כסף אני בטוח שלא עשיתי לצערי הרב יחסתי יותר מדי רצינות לגורו שלכם ל.א כשסבר שרמת 550 רמת תמיכה חזקה ובגלל זה נמנעתי להכנס לshort ואתמול כשסבר שצריך לבוא תיקון ואז היום הפסדתי בכתיבת put אז איך זה שהכסף מונח בריצפה דרך אגב %80 מתחזיותיו לא מתקימות בכדי לעשות כסף הית צריך לפעול בניגוד לניתוחיו ולו יש ניסיון רב אז אם הוא טועה והוא הולך לפי השיטה אז איזה שיטה אתה מישם שכן באותו יום שהשוק סימן כי הוא למטה זה היה בפריצה של 550 ואז ירד כ 5% באותו יום להיכנס היה ממש סיכון שכן יכל לתקן חיכיתי לתיקון בכדי להכנס לפוט תיקון שלא בא

prtz

New member
תגובה מהירה תנאי להצלחה

לPRTZ ולפורום מדבריך משתמע שבשיטה הטכנית עושים כסף אני בטוח שלא עשיתי לצערי הרב יחסתי יותר מדי רצינות לגורו שלכם ל.א כשסבר שרמת 550 רמת תמיכה חזקה ובגלל זה נמנעתי להכנס לshort ואתמול כשסבר שצריך לבוא תיקון ואז היום הפסדתי בכתיבת put אז איך זה שהכסף מונח בריצפה דרך אגב %80 מתחזיותיו לא מתקימות בכדי לעשות כסף הית צריך לפעול בניגוד לניתוחיו ולו יש ניסיון רב אז אם הוא טועה והוא הולך לפי השיטה אז איזה שיטה אתה מישם שכן באותו יום שהשוק סימן כי הוא למטה זה היה בפריצה של 550 ואז ירד כ 5% באותו יום להיכנס היה ממש סיכון שכן יכל לתקן חיכיתי לתיקון בכדי להכנס לפוט תיקון שלא בא
תגובה מהירה תנאי להצלחה גם לי קרא בעבר שסמכתי על גורויים למיניהם ונגרמו לי נזקים אבל לומדים מהנסיון. אני חוזר ואומר מה שטענתי בעבר השוק לא משוכלל ונשלט על ידי שחקנים גדולים בודדים המתמרנים אותו לפי צרכיהם והניתוח הטכני לא עוזר בקבלת החלטות יומיומיות. יש ללמוד את השוק את כיוון הפעולה של השחקנים הגדולים לשקול את סטיות התקן המחזורים יחס פוט קול וכל מיני נתונים יומיים אחרים. אי אפשר לקנות קול בהגיע השוק ל 516 בגלל שליאון אמר. אבל אם קנית והשוק לא מגיב כפי שחשבת נחלצים. קונים מהר פוטים כותבים קולים נמוכים יותר ועוד ועוד ועוד. זה לא קל אבל ניתן לעשות זאת. כפי שציינתי הפעם כולם אמרו שיש ירידות וזה התגשם לא חשוב באיזה מחיר קנית פוטים בשלושת הימים האחרונים זה השתלם אז הפעם כמו שאמרתי זה לא היה קשה. העליה התלולה בסטיות התקן עזרה אף היא.

ל.ס

New member
ועל כך נאמר - פעולה נגד המגמה הראשית ....

תגובה מהירה תנאי להצלחה גם לי קרא בעבר שסמכתי על גורויים למיניהם ונגרמו לי נזקים אבל לומדים מהנסיון. אני חוזר ואומר מה שטענתי בעבר השוק לא משוכלל ונשלט על ידי שחקנים גדולים בודדים המתמרנים אותו לפי צרכיהם והניתוח הטכני לא עוזר בקבלת החלטות יומיומיות. יש ללמוד את השוק את כיוון הפעולה של השחקנים הגדולים לשקול את סטיות התקן המחזורים יחס פוט קול וכל מיני נתונים יומיים אחרים. אי אפשר לקנות קול בהגיע השוק ל 516 בגלל שליאון אמר. אבל אם קנית והשוק לא מגיב כפי שחשבת נחלצים. קונים מהר פוטים כותבים קולים נמוכים יותר ועוד ועוד ועוד. זה לא קל אבל ניתן לעשות זאת. כפי שציינתי הפעם כולם אמרו שיש ירידות וזה התגשם לא חשוב באיזה מחיר קנית פוטים בשלושת הימים האחרונים זה השתלם אז הפעם כמו שאמרתי זה לא היה קשה. העליה התלולה בסטיות התקן עזרה אף היא.
ועל כך נאמר - פעולה נגד המגמה הראשית .... שלשום הכנסתי הודעה לפיה קיימת תמיכה קצרת טווח ב 516 נק`. ההמלצה שלי הייתה בעקבות זאת שייתכן תיקון מרמה זו מעלה שכן השוק היה מתוח למדיי כלפי מטה אך יחד עם זאת יש להפעיל סטופ מיידי בפריצת התמיכה ( ירידה מתחת 516 נק` ). נוסף על כך רשמתי כי פעולה נגד כיוון המגמה הראשית - מגמת ירידות, צריכה להיות קטנה שכן כך מתחייב ניהול הפוזיציה בשוק מגמתי. צר לי אם מישהו הפסיד בעקבות אותה סקירה אך כל העניין הוא לסגור את הפוזיצייה בנקודת הסטופ ולחזור לפוזיציית השורט המגמתית. גם אני נכנסתי ללונג ב 516 והפסדתי ממנו אך העניין היה לסגור הפסד ולחזור לפוזיציית שורט שכן על פי אותה סקירה הכיוון הכללי והיעד המינימלי הוא רמת 490 הנקודות. לצערי סגרתי את השורט כבר ב 490 היום אבל תאמינו לי - זה היה רווחי.

חפרה

New member
דן ,חבל על הזמן

דן ,חבל על הזמן גם אני הפסדתי כסף(צרת רבים...) פשוט על תשמע להם, כל המנתחים פה חושבים שהם נמצאים על הירח, לא שמים לב מה קורה מסביבם(מלחמה,נסדק,פוליטיקה)ומדברים שטויות על תמיכות,בכלל לפני כמה זמן אמר הגאון ליאון שהוא עושה יותר כסף כשהשוק יורד (וזה מראה משהו סימבולי על אופיו)צריך להסתכל על מכלול של דברים כשמשקיעים ולא רק בצורה קרה וסכימטית.אולי הכריש ואורי מירושלים מדברים לענין,אולי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה