לTHE FIREMAN

לTHE FIREMAN

אם תיכנס לSKYSCRAPERS.COM, תראה שמגדל אגד, אמנם יהיה מעל 300 מטרים, אבל יהיה מחולק רק ל65 קומות, אם זה אומר לך משהו...

TheIllustrator

New member
המידע הזה כבר לא מעודכן!../images/Emo3.gif

מוזר כי לא שמת לכך, אבל המידע באתר הנ"ל כבא אינו מעודכן - אסף עדיין לא הספיק לעדכן את מגדל אגד! גובה המגדל יהיה 245 מטר(לא כולל ספייר, למיטב הבנתי), ויהיו בו כ-65 קומות למשרדים ומגורים, אם אנני טועה. בכל מקרה, 300 מטר ומעלה, כבר מזמן ברור שמגדל אגד לא יהיה.

סליחה...

אינני בארץ כרגע אז אני יכול לדעת רק דרך SKYSCRAPER.COM בכל מקרה אני לא בטוח שאי אפשר לבנות מעל 300 מטרים...

fireman

New member
אתם ממש מצחיקים לפעמים

שמגדירים קומות כהגבלת גובה משמע קומה מסחרית כ3.70 מטר גובה קומת מגורים 3.20-3.40 מטר גובה תהייה בטוח שאם תבנה בניין של 79 קומות וכל קומה תבנה בגובה של 4.30 מטר והוא יגיע לגובה 340 מטר ישראו לך אותו כי זה 79 קומות ולא 80? בחייכם תיהיו ריאליסטים תשימו לב איזה שטויות אתם כותבים כאן לפעמים

TheIllustrator

New member
איזה דבר "שטותי" כתבתי?

אגב, אני מעולם לא טענתי שמגדל אגד, ב-300 מטרים בנויים, יהיה 65 קומות... אבל זה כן ייתכן!!!! טוס לניו-יורק, לך לשדרות לקס(אני חושב שהוא שם, אני כבר לא זוכר), וכאשר תתקל בבניין יפהפה, עם גג משופע ב-45 מעלות, תברר עליו מעט מידע... וצפה להפתעה!!!(מבחינת גובה בנוי, ומספר קומות)

למעלה