לTULIE שאלה ובקשה

o l p

New member
לTULIE שאלה ובקשה

בעבר הצעתי בפורום שמי שנתקל בהודעה על שינוי קורס או היעדרות מרצה במחלקה שיעדכן בפורום. מאחר וכנראה שהדבר לא עובד, רציתי לבקשך אם אפשר לפנות למחלקה ולומר להם על הפורום, וכן שאם יש הודעות מסוג זה (שינויים) שיעדכנו אותך ואת תפרסמי אם אפשר. לצערי יש למחלקה אתר ומקום מיוחד להודעות אלו אך קשה כנראה למחלקה למידענות להוות דוגמא בתחום המידענות ולמלא את תפקידם. אתמול ד"ר נירה שלום לא היגיעה (פגישה ראשונה) ומהמחלקה לא דאגו לכתוב דבר בכתת הלימוד, אלא רק תלו הודעה קטנה במחלקה. סטודנטים מגיעים לאוניברסיטה בשעות מאוחרות, מחכים, משלמים חנייה והכל – לחינם. אם זה יתאפשר, הפורום יהפוך לדעתי לחיוני ופופולרי עוד יותר, דבר שיעזור בהגברת חילופי המידע וההעשרה ההדדית.

פלוני 1

New member
הודעות על שינוי קורסים ומיקומם

אני מסכים שיש לפעול בשיתוף עם המחלקה בכלל והמרצים בפרט. ידוע לי כי המרצים מודדעים לקיומם של האתרים הלא רשמיים השונים וגם לפורום.אפשר שכל אחד יפנה למרצה שלו ביחידות וימליץ לו שיכנס לפורום.

tulie

New member
פעם

כשהקמנו את הפורום, לוח המודעות המחלקתי עודכן על ידי עמליה. זה כבר לא קורה כי הפורום שימש לניגוח המחלקה והמרצים. אנחנו (המנהלות) משתדלות לעדכן את הלוח המקוון כשאנחנו רואות מודעות חדשות בלוח המחלקה אבל זה לא קורה באופן קבוע לצערנו.והרבה פעמים יצא לי לראות מודעות רק בדיעבד. אני חושבת שאם אנשים עוברים על יד הלוח ורואים מודעה אפילו לא לקורס שהם לוקחים שיעלו אותה ללוח או לפורום. לא צריך להעתיק מילה במילה. ויש מעבדות עם אינטרנט מפוזרות ברחבי הקמפוס. זה לוקח באמת שתי דקות. ועד אז אני ממליצה להתחבר למיילביט. (ואם אתם מקבלים ביטול לטלפון אז על אחת כמה וכמה תעלו אותה לכאן)

למעלה