מאבדת את שפיותי..

עדידס77

New member
אוי כמה שהמצב מוכר....../images/Emo24.gif

ילדתי לפני חודשיים. הייתי גמורה לחלוטין בהתחלה, בכי, לילות בלי שינה, עצבים (שהובילו למריבות עןם בן הזוג), אבל(!) זה הולך ומשתפר- היי בטוחה! הקטן שלך זקוק לך המון עכשיו, ולא פלא שהוא רוצה להיות על הידיים. הרי הוא היה בתוכך 9 חודשים לא? הוא רוצה להרגיש הכי קרוב לרחם שלך.... היה לי נורא קשה , אבל החלטתי לקחת הכל בפרופורציה. אני יוצאת עם הקטנה המון לטיולים (בהם היא נרדמת ונהנת לה משמש חורפית נעימה) ונותנת המון אהבה והמון ידיים. את תראי שהכל יסתדר. מההתחלה החלטתי לתת גם מעט זמן לעצמי. נסעתי לחמותי והייתי ישנה שם שעות. היא היתה משגיחה על הקטנה. קחי עזרה ממי שרק תוכלי,צאי קצת עם עצמך, אפילו עם חברה לכוס קפה של שעתיים בחוץ לא יזיק...אני בטוחה שאת אמא נהדרת ומטורפת על הגור שלך.

sugerbabe1

New member
אני כל -כך מבינה אותך...

נראה לי שכל אחת לאחר לידה עוברת את "זה" רק שלא מדברים על "זה" רק שיש מעיין קשר שתיקה שלהגיד שקשה..זה עושה אותנו אמהות פחות טובות.
אז בואי נצעק בייחד...... ההתחלה קשה קשה קשה... אבל אני מבטיחה לך שממרומי 4.5 חודשי אמהות זה משתפר מיום ליום ופתאום נהיה לי אדם קטן שכבר לא רק בוכה ורוצה להיות על הידים, מחייך ומתקשר- וזה אושר גדול. אל תתביישי "תפלי" על חמותך וגיסתך חופשי- שיעזרו! כשיש לך הזדמנות תצאי. ואל תרגישי רגשי אשם בקשר להנקה, לא לכל אחת זה מתאים, ואין ספק שברגע שאחרים ישתתפו גם הם בהאכלה זה ישחרר אותך לפחות פיזית! נשיקות!

1אמאלה

New member
אתמול היה לי יום טוב!

גיליתי שמה שהכי שובר אותי זה הרגע ההוא בחמש בבוקר שלא אני ולא הגוזל יודעים למה הוא בוכה וזה לא נגמר אז ביקשתי מבעלי שיקום רק בפעם ההיא ואכן הוא קם ובבוקר הרגשתי כמו אדם חדש כי לא הגעתי לנקודת השבירה בלילה! קמתי עם המון סבלנות ואהבה לתינוקי שלי ועבר עלינו בוקר נהדר לשם שינוי! יש לי מזל גדול שיש לי כזה בעל מדהים ותומך. אז היום אנחנו הולכים לטיפת חלב לראשונה מלאים במרץ-תאחלו לי שהגוזל גדל כמו שצריך ושלא ישגעו אותי שם. אגב-בעיית ההנקה הסתיימה מכיוון שהגוזל מסרב לינוק ממני, הוא התרגל לבקבוק ולי זה לא מפריע במיוחד..אז אני אלך לגניקולוג שלי היום לבקש כדורים להפסקת החלב. המון תודה לכולן-זה נורא מחזק אותי כל יום להסתכל פה בפורום ולקרוא את התגובות שלכן!

טיפוטף

New member
אפשר לייבש גם בלי כדורים

אם כבר החלטת לייבש. פשוט תסחטי קצת כל פעם שיש גודש או תעסי תחת זרם מים חמים.

1אמאלה

New member
ניסיתי

אבל יש לי גודש וזה כואב.. הכדוריןם האלה עולים 112 ש"ח ל-2 כדורים! לא יאומן!

rnati

New member
אני חושבת שעברת את השלב שהם עוזרים

אם אני לא טועה, אפשר לקחת אותם רק בימים הראשונים לאחר הלידה. נסי לשים עלי כרוב בחזיה, זה יספוג את החלב ויעזור לייבוש. ושמחתי לקרוא שמצאתם דרך לשפר את המצב ולמנוע את נקודות בשבירה. זה נורא קשה להישבר כל יום מחדש

T noki

New member
לא נותנים כדורים לאחר הימים הראשוני

הראשונים לאחר הלידה. רצוי להפסיק להניק בהדרגה, לסחוט עד להקלה (שלא יהיה לך גודש), ולאט לאט החלב יפסיק. אפשר גם לשתות תה נענע.

למעלה