מאבדת 2 חבורת במכה אחת תעזרו לי!

מאבדת 2 חבורת במכה אחת תעזרו לי!

יש לי חברה 1 שהיא החברה הכי טובה שלי בכיתה שלי כאת ואני מאבדת אותה הייתה לפני כמה ימים יוג גיבוש ובערב היא רקדה כי היה ריקודים היא רוקדת נורא יפה והיא גם מאוד יפה כולם רצו לרקוד אייתה גם הבנים וגם הבנות וגם הבנות המאוד מקובלות. בקיצור... מאז היא אחרת לא שפעם היא הייתה פחות שונה אבל אני מרגישה כאילו היא לא תלויה בי כאליו מה איכפת לה לעזוב אותי יש לה חברות מקובלות עכשיו! וזה אבל החברות האלה סתם יום אחד הם מתלהבות ממך למחרת הם סתם .. עוזבות אותך. ראייתי את זה קורה הרבה פעמים אצל אותם ילדות! החברה השנייה כועסת עלי כי אני רק מסתובבת עם החברה הראשונה ולא מתייחסת אליה איני יכולה להסתובב עם החברה הזאת כי אנחנו לא באותו כיתה ובכלל לא באותו כיוון וקשה להיפגש אלה עם כן לאחר לכל שיעור עם התרוצצויות וגם החברה בכיתה לא תרצה ומה אני ילך לבד ואחכה ואבוא אליה כמו מפגרת ואעזוב את החברה בכיתה. בקיצור שאני אומרת לחברה השנייה שלום היא לא מתייחסת ושאני מתקשרת לחברה הראשונה היא אף פעם לא יכולה לדבר הרבה זמן! אני מנסה לדבר אייתם אבל אין לי את המילים לכם יש?

תראי.. זה קצת מסובך...

אבל לדעתי... החברה שהתחילה להסתובב על ה"מקובלים" תרדי ממנה קצת ותתחילי לתת קצת יותר צומי לחברה השניה. היא צריכה אותך. גלית

RoadKill

New member
לדעתי

לדעתי כדאי לך באמת לדבר עם החברה השנייה אבל גם למצוא לעצמך חברות חדשות (2 זה לא מספיק) ואני מאמין שהחברה המקובלת תחזור אחרי שהיא תבין שאת חברה אמיתית והן לא

תראה..

קודם כל החברה בכיתה עדיין מסתובבת אייתי רק לעפמים שהילדה המקובלת באה עם " העדר שלה" אני גם אייתה אבל פחות. לדעתי הידלה הזאת פשוט מאוד אהבה לרקוד עם חברה שלי כפי שציינית כולם רצו לרקוד אייתה היא רוקדת מאודדדדדדדדדדדד יפה היא יודעת לרקוד סלסה וריקודים ספרדיים בקיצור! יש לה גם תנועות מה זה עדינות ויפות. אני גם מקנא לפעמים שהילדה המקובלת מזמינה אותה ואותי זה אבל זאת זכותה נכון? תראו גילתי משהו חשוב ביום גיבוש החברה מהכיתה אמרה לי שהיא לא רוצה להיות עם הילדה מהכיתה השנייה חברה שלי.. בבריכה אז מה אני יעשה יעזוב אייתה ואת הכיתה?

חשובבבבבבבבבבבבב מאוד!!!!!!!!!!!!!!

לדעתכם עלי להגיד לחברה שלי מחוץ לכיתה מה שהחברה שלי ביכתה אמרה כדי שתידע שאני עוזבת אותה כי זה אל יפה לעזוב את השנייה?< תענו לי מהר!

לפיה החמודה והעוזרת! תראי..

אומנם אני מכירה את החברה מהכיתה השנייה 8 שנים אבל יש לה חברות זה לא שאין לה ולי בכיתה אין חברות טובות ממש חוץ מהחברה הזאת כלומר עם אני יעזוב אותה עם מי אני יסתובב בכיתה ליד עם אני ישב ועל תגידי תמצאי כי ממש אין לי את הזמן או את הכוח לרחש לעצמי כמה חברות חדשות. ( אויל זה נשמעי טיפשי אבל באמת..) אני צריכה גם להתחשב בעצמי. את לא חושבת. מה שאהיה לי חברה מהכיתה שגם חברה מחוץ לבית ספר ואת החברה השנייה לפעמים או לא אהיה לי חברות בכיתה אלה סתם ילדות. ו את החברה השנייה תמיד. מי יותר מתאימה לי באופי? תשובה: החברה של 8 שנים אבל יותר כיף ללכת עם החברה השנייה כי היא פחות ביישנית וגם שאני אייתה מתחילים איתנו הרבה חתיכים עם החברה השנייה היא מתביישת מכל דבר גם אני ביישנית אבל בכל זאת. יש דברים שממש לא צריך להתבייש מהם. ועם הלחברה של ה 8 שנים יש הרבה נושאי שיחה בעיקר בגדים. אבל יותר קל וכיף לדבר עם החברה מהכיתה על בנים כי אין לה ניסיון אבל היא ממש יודעת להקשיב ועוזרת. בקיצור סיבכתי את עצמי עוד יותר רבותיי.. בחופש זה היה ההפך כי קינאתי היינו אז 3 אני היא והחברה ואז הם תמיד הצדיקו אחד השנייה ולא אותי עכשיו.. גם ביום גיבוש הלכתי עם החברה שלי מהכיתה והיא אמרה שהיא לא רוצה לשבת עם החברה מהכיתה כי משמעם אייתה אז מה אני עיזוב אותה אני עיזוב את כל הכיתה ואני אהיה אייתה !?

RoadKill

New member
אין לך כח

מזתומרת אין לך כח את בכיתה י נכון? זה הזמן למצוא חברים

RoadKill

New member
אין לך כח

מזתומרת אין לך כח את בכיתה י נכון? זה הזמן למצוא חברים

black_light

New member
מאי, אל תילחצי.. ../images/Emo20.gif

דבר ראשון, אם החברה הראשונה שלך לא מסתובבת איתך כמו פעם אז אין שום דבר שאת יכולה לשנות. עם את תתחילי לריב איתה - זה לא יחזיר אותה אליך, נכון? אם הבנות ה"מקובלות" באמת יעיפו אותה, היא תבין מי החברה האמיתית שלה. אם היא תמשיך להסתובב איתן, מה שהסקתי מההודעות שלך (יכול להיות שאני טועה) לך אין הרבה סימפטיה כלפיהן, אז באמת תפסי איתה שיחה רצינית, ועם לא יעזור, כמה שזה קשה - תחפשי לך חברות חדשות. בנוגע לחברה השניה, אם היא "רודפת" אחרייך, תני לה סיכוי. אין לך מה להפסיד. אז תלכי עוד כמה מטרים בכל הפסקה להגיע לכיתה אחרת. זה לא כלכך נורא. עם הזמן גם תימצאו נושאים משותפים. אל תיכנסי ללחץ. תעצרי שניה, ותחשבי איפה בדיוק את נמצאת ומה עדיף. מקווה שיסתדר.

למעלה