מאבד שליטה

מאבד שליטה

חחחחחחח איזה כותרת דרמטית, טוב נו נגיע לעיקר אתמול בלילה היה לי סוף סוף חלום צלול אחרי איזה חודש שאני מתאמן על זה (אולי מישהו זוכר לפני חודש כתבתי כאן על החלום הצלול הראשון שלי אבל לא חשוב) אני לא זוכר בדיוק איך החלום התחיל אני זוכר רק שעשיתי בדיקת מציאות באמצע ופתאום קלטתי שזה חלום צלול ואמרתי את זה בקול רם. טוב לא ידעתי בדיוק מה לעשות אז התחלתי לעוף מסביב וזה באמת היה כיף ואז החלטתי לעוף עד לשמש והייתה הרגשה ממש חמה אבל לא כמו שמש אמיתית וגם הגודל לא היה ממש כמו שמש אמיתית אבל לא חשוב, ואז לא יודע למה התחשק לי לזרוק את השמש לים והיא נכבתה (אני עושה דברים מוזרים אני יודע זה לא חדש לי) ואז צללתי אחריה ואז פתאום איבדתי שליטה על החלום משום מה. כל הסביבה שחלמתי עליה נעלמה וחזרתי להיות בסביבה הקודמת שחלמתי עליה לפני שקלטתי שאני חולם והחלום המשיך כרגיל בלי התערבויות שלי. אני אודה מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קרה לי ואיך אפשר למנוע את זה תודה בראש

Variety

New member
הארכת חלום צלול

היי, כדי להאריך את החלום, אני מציע שמדי פעם תעצור, תסתכל על כפות הידיים שלך, ואז על חפץ בסביבה, ואז שוב על כפות הידיים... אני אולי לא אומר את התרגיל כמו שהוא באמת אבל זה מה שאני עשיתי וזה עזר לי קצת לשפר את הצלילות ולחזק את החלום. זה תרגיל ש בן טל-שחר נתן והוא מאוד מעולה. גם כן, אתה יכול לשפשף ידיים, זה גם עוזר. חלומות צלולים, Variety-

למעלה