מאבחנת מדעי התנהגות

אמה988

New member
מאבחנת מדעי התנהגות

היי, מישהו יכול לתת מידע על התפקיד הזה מעבר למידע שמיטב מוסר?

הבנתי שאפשר לעסוק בכל מיני דברים, כמו להיות עם מלש"בים במיונים וגיבושים, לחלק שאלונים, לעבוד עם פסיכולוג, לראיין וכו' וכו'...
האם מחליטים מה כל אחת עושה ע"פ הקורס? יש מצב לעסוק בכמה דברים בשירות, ולא להתמקד רק בעיסוק אחד? מה שאהבתי בתפקיד הזה הוא שבאמת יש המון מגוון, השאלה אם יוצא למאבחנת לעסוק בכמה תחומים במהלך השירות שלה.
מאבחנות יכולות להשתבץ בכל בסיס, כמו משק"ית ת"ש? או רק בבסיסים מסויימים?
ואם מישהו יכול לספר לי קצת יותר על הקורס הקצר. אילו תכנים מועברים? איך התנאים בקורס?
ובטח זה שונה מבסיס לבסיס אבל בגדול- איך השעות בסדיר? באיזו שעה בערך מסיימים כל יום? יש תורנויות רבות? גם בנים יכולים לשרת בתפקיד?
אם אתם מכירים מישהו שהיה בתפקיד הזה, אשמח לשמוע חוות דעת. אני רוצה להיות כמה שיותר בטוחה עם התפקיד שלי לשנתיים הבאות

תודה רבה מראש !!

Maldini Girl

New member
מאבחנת מדעי התנהגות

את הטירונות והקורס עוברים בבה"ד 11, נחשב לקורס די איכותי ומבוקש לבנות. בה"ד 11 הוא הבה"ד של השלישות, התנאים בו בסה"כ טובים, לא הייתי שם בעצמי אז אני לא יודעת, אבל אחותי הייתה בקורס הזה והייתה מאד מרוצה.
במהלך הקורס את מוכשרת לתפקידך- מאבחנת מד"ה- תפקידה- העברת שאלוני סוציומטרי לחיילים, הסוציומטרי הם שאלוני שביעות רצון, בהם נשאלים החיילים על חבריהם, מפקדיהם, מי לדעתם מתאים לתפקידים פיקודיים, וכן על תנאי הבסיס- החדרים, האוכל ועוד.
המאבחנת מעבירה את השאלונים לחיילים, אוספת בסוף מילוי השאלון, ואח"כ מעבירה את הנתונים למחשב ע"מ שיהיה אפשר להסיק מהם מסקנות.
&nbsp
מאבחנות יכולות להשתבץ בכל בסיס, שעות העבודה הם בדר"כ מאזור 7-8 בבוקר עד אזור אחה"צ- ערב, תלוי כמה עבודה יש.
התורנויות משתנות בין בסיס לבסיס, אבל לרוב התורנויות הרגילות- שמירות, לשכה, חד"א וכולי, תלוי בתנאי הבסיס שלך.
אין לי מושג אם בנים משרתים בתפקיד...
אבל בסה"כ כל מי שאני מכירה שהיה בתפקיד נהנה מאד.
בהצלחה :)

למעלה