מאבחנת פסיכוטכנית

• פותח הנושא ZOO
  • פורסם בתאריך

ZOO

New member
מאבחנת פסיכוטכנית

לפני כמה ימים קיבלתי זימון למיונים של מאבחנות פסיכוטכניות, אם למישהו יש מה להסביר, להגיד, להעיר וכ``ו על התפקיד... שבבקשה יעזור לי !

1980

New member
תשובה...

התפיקד זה מה שכל מלש``ב עובר בצו הראשון את מבצעת את אחד מהראיונות האישים. זה תפקיד דיי משעמם אבל יכול להיות גם מאוד מעניין כי שומעים הרבה אנשים וסיפורים.... את מוזמנת לקהילת צבא army.iol.co.il

THE-SORCERER

New member
על מאבחנות פסיכוטכניות.

בניגוד לרושם שנוצר בקרב רבים (כגון 1980), בעיני מבינים המאבחנות נחשבות `הטייסות של צה``ל`. התפקיד קשה ומעניין, והוא הרבה יותר מורכב ממה שהוא נראה, וקשורות בהרבה פסיכולוגיה (ולןא סתם ההכשרה היא של חצי שנה). הדרישות גבוהות, כך שקשה להתקבל לזה. אמממ. זהו. את יכולה לשאול עוד שאלות ואני אנסה לענות.

mikey

New member
תגובה ממאבחנת בדרך...

אני עוד פחות מ-3 שבועות מסיימת את קורס מאבחנות פסיכוטכניות. זה קורס של 4 חודשים (כולל הטירונות המקוצרת), והוא מאוד מיוחד. חלק מהקורס נערך בכל מיני גדודים קרביים, בתנאים שלהם, וכמה שזה נשמע קשה, זאת חוויה עצומה שכמעט לכל הבנות הלא קרביות בצה``ל לא יוצא לחוות. לא ממש לומדים בקורס פסיכולוגיה, אבל כן לומדים לראיין והמון על בני-אדם, ככה שאם זה מעניין אותך - לכי על זה. מבחינה חברתית, זה קורס מאוד מגובש ומאוד כיפי (גם המפקדים שמים על זה דגש). לבנים שחושבים על התפקיד - מאחר ותהיו מיעוט בקורס, תקבלו הרבה ``תשומי`` והקשרים שנוצרים עם הבנות הם מאוד קרובים ופתוחים, אבל בדר``כ אפלטוניים... לסיכום, זה קורס קשה ואינטנסיבי אבל מלא בחוויות שאין לדעתי בתפקידים אחרים. אם יש לך עוד שאלות, תשאלי ואני אשתדל לענות. בהצלחה.

למעלה