מאבקים עם האגו

גריני

New member
מאבקים עם האגו

לכל המוארים והמנוסים כאן: אני נמצאת, בין היתר, בתקופה של מאבק עם האגו השלילי שלי (מאבק שכנראה לא מסתיים לעולם, הא?) ומעוניינת בכל עצה טובה, הכוונה וכו´ - איך לעשות את המאבק הזה קל ויעיל יותר. תודה לכולכם שבת רגועה ושלווה על כולנו

שבת ברוכה גריני../images/Emo140.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היי נשמה- אחות האגו השלילי הוא האני בכאן ובעכשיו- האגו החיובי הוא הילד הפנימי- מכיוון שאין איזון בין השנים- אם לא נותנים לקטן הפנימי זכות דיבור- הערכה ואהבה המגיעים לו- הוא בועט עצתי- תהליך ריברסינג- לעשות עבודה מהשורש לאינר ילד-לא להשאירו מאחור- אלה להביא אותו לכאן ולעכשיו- לתת לו כח לאזן את האגו השלילי- כי אין מה לעשות אחותי- רק האינר ילד שהשארנו מאחור הוא הוא האגו החיובי שיכול לתת לנו עם איזון נכון כמובן לחיות מתוך אהבה ללא תנאי- עם צקרה פתוחה בלב ובסולר- כי משם היציאה שלנו לחיים מקווה שהסברתי מספיק טוב על מנת שתביני- אבל מצד שני מודעת לרמת המודעות שבך- לכן לא דואגת שיהיה המשך מאושר ומואר לך ולכללללל בני ביתך וכמובן שבת של ברכה אור ואהבה ובהזדמנות זו חג שמח- נטיעות-בריאה- התחלות חדשות- צמיחה- רק טוב אביגיל

שבת שלום גריני

כולנו עוברים בשלב זה או אחר את המסע של הקטנת האגו אך לעתים אי אפשר להשתחרר ממנו לבד יש צורך במלווה במסע הזה כולי תקווה שתצליחי למצוא את האדם המתאים על מנת שיעזור לך להשתחרר או לפחות לשחרר חלקים ממנו וברוכה הבאה בברכה אופיר

היי, גריני!

אני לא מואר, אבל אשמח לעזור לך, אם אוכל. את מוכנה בבקשה לפרט קצת יותר, או מוטב - הרבה יותר? איזה מאבק, מה זה אגו שלילי, מה זה אגו חיובי, כמה זמן נמשכת התקופה הזאת, היכן הקשיים, למה המאבק בכלל, כיצד את מקווה לסיים אותו וכל מה שאת יכולה לפרט... שלך באהבה בן

היי גריני

הייתי ממליץ לך להסתכל על החיים בצורה יותר נעימה, כלומר לראות שאת פועלת וחיה מתוך כיף וטוב. הפעלת האנרגיה לניהול מאבק פנימי וחיצוני הוא מיותר כי כידוע לך במאבק יש פגיעה, ולמה לך להיפגע. פגיעה לצורך עניין זה היא עליה וירידה בכוחות הנפש, שינויים חדים במצבי הרוח ועייפות אין סופית. אי לכך ממליץ לך לעשות כמה וכמה פעולות לטובתך: א. תתחילי לנשום דרך הבטן (זו התחברות לחלק הרוח שבך, ואת זקוקה לו מאוד) ב. בואי אלי פעם לאיזון נשמתי ותביני את הפוטנציאל שבך ג. התחיל משהו חדש בחייך, לפנות מקום לחיובי, כדי שהשלילי ידחק לו אגב, לו הייתי יודע את שמך, הייעוץ היה ממש ספציפי. באהבה ושמחת חיים פאול

amichai58

New member
עם אגו אי אפשר להאבק

האגו הוא זה שעושה את המאבקים לכן אם מנסים להאבק בו - בעצם מפעילים אותו אז מה שנשאר זה להיות עד שמח, לסלוח, הומור להסתכל בראי ולהגיד "שלום אדון אגו מה שלומך, וכו´. הלוואי ותצליחי ואם תרצי - בסהג´ה יוגה - עובדים על ניקיון של זה גם בצורה אנרגטית, וגם במדיטציה קולקטיבית שבטכניקה הזו יותר חזקה (לא כל סוג של מדיטציה - עוזר דווקא קולקטיביות)

גריני

New member
תודה לכולכם!!../images/Emo39.gif

נתתם לי חומר למחשבה וגם שאלות שאני צריכה לחשוב עליהן. אני נוסעת ליומיים-שלושה ואחזור לכאן אח"כ, אולי עם תגובה יותר ארוכה. בכל מקרה, תודה תודה! ושבוע נפלא, שקט ורגוע לכולנו!

למעלה