מאבק בכללית...

פרלמנים

New member
מאבק בכללית...../images/Emo4.gif

הי כולם. לצערי הרב קיבלנו תשובה שלילית מהמושלם על השתתפו בדניס. לטענתם הם מסבסדים רק את ה"בר" בין הנעליים. (שילמנו עליו באמת 80 ש"ח במקום 250ש"ח). הם טוענים במכתבם שבאף קופת חולים לא מממנים השתתפות בנעליים... אם אני לא טועה אז סיפרתן לי שיש השתתפות במכבי ומאוחדת. האם תוכלו לפרט על אופן ההזדכות, התשלום והסכומים? אני לא אשתמש בשמותיכם חלילה, פשוט רוצה להוכיח ל"מושלם" שהם טועים בעניין הקופות האחרות. אוף, ממש עשיתי מאמץ להצליח במאבק הזה. סליחה בשביל כולם שלא הלך... שבת מקסימה מכולנו, צירפתי תמונה כדי להשוויץ...זה שווה הכל הא?! ג'סיקה

אינה ו

New member
איזה מהמם!!!!!!

אני קיבלתי החזר של 82% על המוט ועל הנעליים ממכבי זהב. הם קוראים לדניס בראון: "סד שיקומי דו צדדי לרגליים בהתאמה אישית" ואין להם הפרדה בין המוט לנעליים. הבעיה היא שאפשר לקבל את ההחזר רק פעם בשנה. מקווה שעזרתי בהצלחה!!!!!!!!!!!

אוי...

אני כבר לא זוכרת אבל נדמה לי שלפני שנה לערך, גם עשו לנו בעיות עד שכתבנו על החשבונית:"התאמת סד דניס בראון " ולא רכישת סד כזה והיה לנו החזר כלשהו נדמה לי שיותר ממכם.... אבדוק יותר מאוחר אבל הולכת לנקות את הבית קודם,,, אבל באמת, היה שווה. הוא לא רנראה בכלל מוטרד מהנעליים כאילו הם חלק ממנו, האם כך הדבר? שיהיה רק טוב אורית

פרלמנים

New member
תודה

כן, הוא לא כל כך סובל מהדניס...יש ימים ויש ימים. השבוע בשעה טובה התהפך מהבטן לגב עם הדניס! צירפתי עוד תמונה... לא יכולה להתאפק, אני מתה עליו! צילמתי הרגע... תודה על התשובות, ועל התמיכה. שבת שלום. ג'סיקה, אסף ודניאל

תחיצ

New member
לגבי המאבק

אני גם מנסה להאבק בכללית, בדרכים שלי. אעדכן כמובן בתוצאות. היו לי מחשבות שניות... יש להם מין תרוץ כזה שבנעלים לא משתתפים, אבל... הרי לא מדובר בנעלים שאפשר להשתמש בהם. הנעל הזו מחוברת לדניס בראון ובעצם אין לה שום שמוש רגיל. צריך לחשוב איך "תוקפים" את הנושא. או באמצעות עו"ד, או באמצעות המכונים. משהו פשוט לא הגיוני. בנוסף, למיטב ידיעתי, גם לגבי נעלים אורטופדיות יש השתתפות של הקופה. אחת לשנה או משהו כזה. טוב, סתם הוצאתי קיטור, אבל... צריך לחשוב איך להתקדם.

פרלמנים

New member
תחיצ

שלחתי לך מסר. לגבי הנעליים- ניסיתי להסביר שאלה לא נעלי הליכה אלא משמשות רק להחזיק את הרגליים בדניס. אולי נשתף פעולה? ג'סיקה

galitdror

New member
הוא בונבון אמיתי,לגביי הכללית...

לא מפתיע בכלל, כבר איחלנו בהצלחה היכן שאנו כשלנו. עדיף לדבר עם הקיר ולא איתם, חבל בשביל כולנו. בכל אופן תהנו מהילד , השאר סתם מרגיז ולא חשוב.

ilana k

New member
היי אני במאוחדת

קנינו נעליים (לא מוט!!!) ושילמנו 300 ש"ח, וללא שום בעיה קיבלנו החזר של 150 ש"ח. וכאשר קנינו גם נעליים וגם מוט קיבלנו החזר 50 אחוז על שני הדברים. חשוב לציין שלכל המשפחה שלנו יש ביטוח מאוחדת שיא, ושהוא חדש יחסית ומכסה יותר הוצאות, כלומר זה ביטוח יותר ממאוחדת עדיף שיש לרוב האנשים בדרך כלל.

למעלה