מאבק - "חצי חינם"

joshh

New member
מאבק - "חצי חינם"

בהמשך לכתבה אני ומגן דהרי (האופנוען בדרכים) נפגשנו עם משפחת דואק במטרה לבדוק מה ניתן לעשות. משמע, אמי"ל מצטרפת למאבק יחד עם משפחת דואק. בקרוב ניתן פרטים על הפעילות, מי שמעוניין להצטרף מוזמן ליצור איתי קשר במסרים האישיים. joshua

TheSverd

New member
אחלה יוזמה!

אני לצערי כנראה לא אוכל להשתתף מפאת עומסי לימודים וכ"ו. אני מקווה שבאמת יהיה ניתן לעשות משהו נגד הרשת, המעשה שלה חוצה כל גבול בחוסר רגישות כלפי עובדיה. כל הכבוד על הרמת כפפה, אני מקווה שיהיו פה עוד חבר'ה שיצטרפו. ושיהיה בהצלחה כמובן. מעשה זה הוא בגדר מצווה.

מה זה יעזור ../images/Emo35.gif

הבנאדם כבר מת
לפחות אם הוא היה נישאר בחיים או אפשר היה להציל אותו הוא היה יכול לקבל פיצויים של חברת השמירה שלו ..............................

joshh

New member
בטח שיעזור

1. הוא נרצח (אגב הוא לא מת הוא נרצח) עדיין משפחתו חייה והיא איבדה את המפרנס העיקרי. 2. ניתן להציל את המשפחה, אני נפגשתי אתם. הם משפחה מקסימה ומלוכדת. 3. עדיין מגיע לו פיצויים, והפיצויים האלו מגיעים למשפחה. קשה לי לקבל את העובדה שמתעלמים מהמשפחה. תקרא את הכתבות שפרסמתי על "חצי חינם". לגב' חברת השמירה "עמל" ממה שידוע לי הם נעלמו מהתמונה (פשטו רגל), אך עדיין עצם העלמות הלא פוטרת את "חצי חינם" מלהיות אנושיים ורגישים למצב. זה לא שכל יום מישהו נרצח בסניף שלהם ! אני מקווה שחברה מאבטחים ירימו את הכפפה ויעזרו לי. בינתיים קבלתי המון הצעות מאנשים אחרים (לא מאבטחים). אני עדיין מצפה שמאבטחים (קולגות) יתחילו לעזור לעצמם שהשיטה הכי טובה היא לעזור לאחרים דבר ראשון. עכשיו משפחת יום טוב צריכים אותנו ואנחנו, מאבטחים ומאבטחים לשעבר, צריכים לעמוד לצידם. הם איתנו אחר כך לאורך כל הדרך. ברגע שנתונים גם מקבלים, זה הדרך הטובה ביותר להפיכה חברתית מתוך האנשים בקטנים והטובים. joshua

joshh

New member
אבל להם נחולל שינוי

אספר לך סיפור שאולי יעזור לך להבין למה אנו עושים את מה שאנו עושים: איש זקן התעורר ממש לפני הזריחה כמנהגו, כדי להלך על חוף האוקיינוסולברך את היום החדש. בהליכתו עם עלות השחר, התמקד מבטו בתנועה רפה ורחוקה.רחוק הבחין בנער צעיר מתכופף, מושיט וחובט בידיו, מרקד על החוף, ללא ספקשרוי בחגיגה לרגל היום המושלם שמתחיל בקרוב. כשהתקרב הזקן אל הנער, הביןכי הנער אינו רוקד מול המפרץ, אלא מתכופף כדי לברור את השיירים שגאותהלילה השאירה מאחוריה. הנער עצר, הרים כוכב ים והזדקף כדי להשליכו חזרה אלהים. שאל הזקן את הצעיר למטרת מאמציו. "הגאות שטפה את כוכבי הים אל החוףוהם אינם יכולים לחזור אל הים בכוחות עצמם," ענה הנער. "כאשר השמש תעלה,הם ימותו אילולא אשליך אותם חזרה הימה." הזקן סקר אתהמרחב העצום של החוף שהשתרע בשני הכיוונים אל מחוץ לשדה הראיה. אינספורכוכבי ים היו מפוזרים על החוף. חוסר התקווה של תוכנית הנער הייתה ברורה.אמר הזקן: "אישי הצעיר, אינך מבין שעל החוף נמצאים הרבה יותר כוכבי יםמאשר תוכל להציל עד עלות החמה? אינך באמת מצפה לחולל שינוי!" הנער השתההמעט ושקל את דברי האיש הזקן, אחר התכופף והרים עוד כוכב ים, חייך, השליכואל הים רחוק ככל שניתן, אז פנה אל הזקן ואמר: "לאותו אחד חוללתי שינוי" (מחבר לא ידוע) מקווה שתצטרף joshua

מה קרה שאתם היתעוררתם עכשיו ../images/Emo35.gif

שנים על גבי שנים יש חברות שמירה שהם ניצלו את האנשים ........................... שלא לדבר בכלל על חברות " כוח אדם " שהם סופר דופר נצלניות .

TheSverd

New member
מה זאת אומרת

"מה התעוררתם עכשיו"? תשמע, אנחנו אנשים לא בדיוק מהענף שבקושי יש לנו קשר אליו כרגע. וואלה, ג'וש עושה פה מעשה טוב. אז אם אתה בא ואומר לו ,"למה לא עשית את זה לפניי" כנראה שאתה מסכים שזה דבר חשוב לעשות.ואם אתה מסכים שהחשיבות היא רבה, אתה מוזמן להצטרף:)

ברור שאני מסכים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

רק זה כואב לי שזה הגיע הרבה זמן אחרי שאני כבר סיימתי לעבוד בתור מאבטח . יש אצלנו בחברת " מוקד אמון " אנשים מבוגרים מעל גיל 50 שהם עבדו בחברות היי טק ו-העיפו אותם בגלל שהם עברו את גיל 50
עכשיו ....................................................................................................... חברות השמירה מחפשות כל הזמן " בחורים צעירים " ורוצות לפטר אנשים מבוגרים מעל גיל 40
מה יעשה מבוגר שיש לו 3 ילדים ו-פיטרו אותו בגלל שהוא עבר את גיל 40
.....................

joshh

New member
התעוררנו עכשיו ?

ראשית, אמי"ל קיימת כבר מ 2003 ופועלת מאז למען מאבטחים. הבעיה היא שאנשים לא רוצים שעשו בשבילם. כך, שכבר 4 שנים עדיין לא הצלחנו לאגד את כל המאבטחים כי הם מעדיפים לחיות בגישה תבוסתנית (בגישה שאין מה לעשות). אנשים שוכחים שהרבה זה כוח. אגב המשפט שעשינו ונלחמנו במשך 4 שנים יצרנו תקדימים שיעשו היסטוריה. שילמנו מהזמן והזעה שלנו כדי ליצור את התקדימים הללו. ברגע שהוא הסתיים סופית, אני אספר את כל הסיפור הארוך והמייגע הזה. שנית, לגבי משפחת יום טוב, מתחילת המקרה הנורא אני בקשר עם בני המשפחה. שלישית, אני כבר לא מאבטח שנה וחצי ועדיין אני פועיל חברתית הן למען המאבטחים למרות שאין לי זמן בשיט. אני בדיוק במהלך עבודה על התזה באוניברסיטה וגם עובד. אני מקווה שהמהלך הזה באמת יאגד את המאבטחים לעזור למען המשפחה המקסימה הזאת. joshua

למעלה