מאבק למען תרומת דם שווה בביה"ס שלך!

מאבק למען תרומת דם שווה בביה"ס שלך!

הידעתם
- הומוסקסואליות היא מחלת מין
אחרת, איך תסבירו את הסעיף בטופס תרומת הדם, הפוסל תרומה ממי שקיים יחסים הומוסקסואליים? לא השתכנעתם? בצדק! אנחנו מאמינים שאין שום סיבה שבעולם למנוע מאיתנו להשתתף בתרומה חשובה שכזו. אם מישהו רומז שאנחנו יותר "מופקרים", מוטב שיחליף את "האם קיימת יחסי מין הומוסקסואליים" ב"האם קיימת יחסי מין לא-מוגנים". אז איך מאפשרים לנו לתרום כמו כולם? עד היום חתמו 1,000 בני נוער על עצומה הקוראת לשר הבריאות לשנות את הסעיף בשאלון. כדי להגביר את המודעות וההד התקשורתי, אנו שואפים להגיע לכל בית ספר בארץ ולקיים בו דוכני הסברה, שיקראו לכל התלמידים למחוק את הסעיף ההומופובי מטופס התרומה שלהם. לשם כך, אנחנו צריכים לדעת מתי מתרימים אצלכם בבית הספר. אם חשובה לכם התרומה השווה, השוויון בין דם לדם - ואם אתם רוצים באמת לשנות: אמרו לנו את תאריך ההתרמה, שם בית הספר והעיר, ואנחנו נגיע עם דוכנים, שלטים וחומרי הסברה. אתם גם יותר ממוזמנים להצטרף אלינו למאבק הצודק. את הפרטים ניתן למסור:
בדואר אלקטרוני: [email protected]
בהודעת ICQ למספר: 209114931
בטלפון (אבנר): 054523043
או בתגובה להודעה זו.
לכולנו!

FreakOnALeash

New member
שינוי הסעיף ל'יחסים לא מוגנים'...

זו טעות נפוצה בקרב אנשים עם כוונות טובות כמוכם (בנוסף לעובדה שהסעיף בטח כבר קיים בשאלון, וצריך להיות קיים). יחסים אנאליים הם יותר פגיעים לחדירה של ווירוסים הן בגלל משהו בפי הטבעת שאני לא יודע להסביר, והן בגלל שהאזור מועד לפציעות עקב שימוש בסיכוך לא מתאים. מה שאני כן כועס שמרחיקים מאיתנו, היא העובדה שיחסי מין ואגינליים פגיעים בהרבה, וזה כבר הוכח... עכשיו ברק יגיד שאני מיזוגניסט. Oh, well. מה שכן, תפסת אותי, יש לי בעיה עם שימוש בPC ל'מטרות צודקות' כמו הטיית שאלונים רפואיים. השאלונים טגב, באים כקאיטאיון בנוסף לבדיקת המעבדה, כך שהתרומות לר נפסלות אוטומטיות על רקע זה או אחר, כאשר יש יוצא דופן כמו המראה של יהודי אתיופיה שזכה לחשיפה רבה.

transman

New member
אם ענית כן

התרומה שלך _לא תשמש_ לעירוי לחולה. זה כתוב בטופס במפורש. יחסי מין אנאליים פגיעים בגלל קרעים זעירים שעלולים להווצר בפי הטבעת. יחסי מין וגינליים? לא יודע. אולי מאותה סיבה.

FreakOnALeash

New member
רגע, כן למה?

כן בנוגע ליחסים הומוסקסואליים או יחסים בלתי מוגנים?...

transman

New member
כן בנוגע ליחסים הומוסקסואליים

ועוד ענינים שאינני זוכר את כולם, אבל בקרוב מאוד אנסה להשיג טופס ואז זה יהיה יותר ברור.

כן לגבי מגוון רחב של מצבים

שכולם מפורטים בטופס. ו-ג-ם במקרים של חדירה אנאלית, הקונדום שומר ממגע בין הזרע לדם שעלול לבצבץ מאותם קרעים זעירים שנגרמים מ"חוסר סיכוך מתאים" כמו שכתבת. אז גם אם אכן מדובר בזוג שקיים יחסים אנאליים, וגם אם הם לא יודעים להשתמש בחומר סיכה כמו שצריך - אם היה קונדום, הייתה הגנה. פערשטייסט?

למעלה