מאגיה ומעורבות פוליטית- מחשבות.

RainBird

New member
מאגיה ומעורבות פוליטית- מחשבות. במסורת הריקליימינג יש עירוב של מאגיה ופוליטיקה- לדת יש נגיעה פוליטית. בארצות הברית זה עובד מצויין, אבל מה עם הארץ? המקום היחיד שבו קשור המאגיה עם הפוליטיקה זה פולסא דנורא ושאר ירקות... האם לדעתכם יש מקום להשתמש במאגיה כדי לשנות אירועים או להתערב בפוליטיקה? מחשבותי בהמשך....

goldy

New member
אולי אפשר להישתמש במאגיה כדי להכריח אנשים להצביע אך ורק לפי המצע וכוונת הפוליטיקאי לקיימו?

moonflim

New member
להישתמש במאגיה כדי להכריח אנשים להצביע ? זו חשיבה בקטן למה ? עם אתה יכול להשפע על מכקבלי האחלטות (עם יש כאלה) בגוף השולט אני כן רואה אפשרות כזות אבל חושב שזה מתחת לכבודינו כמאגים להתלכלך בפוליטקה כול למאג יכול עם הוא רוצה לשנות החלטה אבל לכל דבר יש מחיר לכול החלטה יש שביל של גורל ויש ליראות או לנסות ליראות את כול האפשרויות שיכולת לצאת מאותה החלטה כמאגים יש לנו אחריות לא רק על מה שאנחנו עושים אלה אל מה שאנחנו לא עושים או מאפשרים להתקיים בלי להתערב על המאג חובה לישמור על האיזון בין עריצות עוצמתית על הסביביה לאדישות לחברה או טבע

goldy

New member
שלוש אפשרויות לומד עיברית או דיסקט או לא יודע מה זה סימני פיסוק. כשרמת הביטוי שלך בכתב תעלה אשמח להיתכתב עימך ../images/Emo45.gif.

RainBird

New member
אני מבקש לדבר בצורה הולמת בפורום ולא להעליב את החברים שבו. אם מפריע לך שמישהו כותב בשגיאות כתיב, ציין זאת בנימוס, ועבור הלאה אני מבקש גם שתקרא את התקנון.

RainBird

New member
בלי העלבות אישיות. "נא לכתוב בצורה ברורה כי איני מבין את מה שאתה מנסה להעביר" זו דרך אחת.

goldy

New member
מן הסתם אים היה יכול ליכתוב בצורה ברורה היה עושה זאת, אינך חושב?

goldy

New member
מה דעתך על זה "הודעתך ברורה לך - היא לא ברורה לאחרים"?

Diableror

New member
חלאס אתה לא מצחיק,וההתנשאות הזולה שלך גובלת בטיפשות. ואם אנחנו כבר בקטע של תיקונים,תעזוב את המקש של האות יוד.אולי ההודעה שלך ברורה יותר,אבל היא עדיין מעצבנת את העין. *להיתכתב=להתכתב *אים=אם *ניקרא=נקרא *להיתנצח=להתנצח Diableror

goldy

New member
עוד טרול ../images/Emo191.gif ../images/Emo32.gif אתה והחברים הבוגרים שלך לא תצליחו להטריד אותי באינטרנט. אולי בחיים האמיתיים כן אבל באינטרנט לא. אתם יכולים להמשיך לחשוב שאתם סותמים פיות כמה שבא לכם אבל אין שום סיכוי שתצליחו לירמוז לי את הדרך החוצה רק כי מי ששכר אתכם בטוח שזה בסדר שהוא יסתום לי את הפה אים הוא לא מצליח לישלוט בי.

RainBird

New member
דיאבלואור אינו טרול אלא חבר וותיק בפורום. אני מציע שתמתן את הטון שלך ותתחיל לדבר בצורה ראויה.

gwizard

New member
דווקא אני חולק על דעתך מצטער, היה קשה להתאפק ../images/Emo13.gif

goldy

New member
../images/Emo32.gifזוהמה סגולה? כימעט בכל פורום אליו אני ניכנס יש איזה מישהוא שמטריד אותי תחת התירוץ "לימוד עיברית". אני הפסקתי לחשוב שזה מיקרה.

PurpleFilth

New member
צר לי לאכזב אותך, אבל אני מטרידה אנשים רק בפורום הזה. ודווקא "סותמים פיות" כתבת בסדר גמור, סתם הצחיק אותי לראות את זה.

חשבת אולי... שזה לא האחרים, אלא אתה? אתה זה שהעיר ראשון על עניין העברית, הכתיבה והדיבור... אני מניח שזה ש"החזיר" לך, סה"כ רצה להראות לך שלפני שאתה מבקר אחרים, תסתכל על עצמך. שזה אולי מסר לחיים ../images/Emo13.gif

goldy

New member
אולי כדאי שאסביר אני בעד ליכתוב את מה שאני חושב בלי מישחקי רמזים. מיכיוון שאין אפשרות לערוך את ההודעות שירשרתי עוד אחת מיתחת. כניראה הדבר הובן לא נכון. שימו לב שלא הוספתי שום סמיילי שהוא, כך שהנחתי שאתם מבינים שאני רציני. עכשיו בסדר?

למעלה