מאגיה לבנה טטהר אותי??

Gali 73

New member
מאגיה לבנה טטהר אותי??

שלום רב, לפני מספר שנים עשיתי מאגיה שחורה למישהי ובעקבות זה הכל נפל עליי. פותרתי מהעבודה, התגרשתי ומצבי הנפשי לא משהו. האם ע"י מאגיה לבנה אני יכולה לטהר את עצמי אפילו במעט? האם יש מיסטיקאי או כל דבר אחר שיכול לעזור לי איכשהו? לציין שאני מהמרכז אבל כרגע נמצאת באילת.. עד מחר בבוקר. תודה ויום נפלא, גלי

Gali 73

New member
זה לא כזה פשוט

אין לי קשר איתה והיא כמובן איננה יודעת על מעלליי. אני צריכה לנקות את עצמי... משהו!!

TheDarkWizard

New member
חוק השילוש

כל מה שתעשי, יחזור אליך פי 3... פגעת בה, זה פגע בך אז כנראה שיש סיכוי שאם תעשי משהו לטובה, זה יחזור אליך ו"יטהר" אותך

Molchansky

New member
לגבי לבן ושחור

אני לא מסכים עם המושגים מאגיה לבנה ושחורה לבנה ושחורה בסה"כ בא לתאר את המוסר, והמוסר הוא משהו שמשתנה ככה שאי אפשר לקבוע מהי מאגיה שחורה (לא מוסרית) ומהי מאגיה לבנה (מוסרית) מה גם שהמוסר לא רק משתנה משנה לשנה ומחברה לחברה, אלא גם מאדם לאדם. סתם הדיעה שלי בהקשר לשחור ולבן.

neophile

New member
מאגיה לבנה ושחורה

לפי דעתי יש אך רוב האנשים נמצאים בתחום האפור ולכן לא הרבה עושים ממש מאגיה שחורה או לבנה . לדעתי מכשף מתקדם עושה גם מאגיה שחורה וגם לבנה כשהוא מגיע לרמה שבה הוא יכול .

neophile

New member
מה זה משנה? דעתי היא רק עוד נקודת מבט...

על מאג ללמוד 3 נושאים והם- אסטרולוגיה,אלכימיה(מנטאלית) ומאגיה מי שלומד את הנושאים הללו יודע .

אמנם דעתך היא רק עוד נקודת מבט,

אבל נקודת מבט שבחרת לבטא על גבי הפורום. גם לא ממש היה ברור לי למה התכוונת ב-"כשהוא מגיע לרמה שבה הוא יכול." וזאת הסיבה ששאלתי למה אתה מתכוון בשחור ולבן? וגם אפור, אם כבר התחלנו. ללא הפירוט הזה ההודעה הנ"ל שלך חסרת משמעות לחלוטין. וגם - "מי שלומד את הנושאים הללו יודע" - מה הוא יודע? מהי מאגיה שחורה ומהי מאגיה לבנה? או שהוא יודע שדעתך היא רק נקודת מבט? אני אעריך אם תסביר למה אתה מתכוון. תודה.

neophile

New member
מי שלומד אסטרולוגיה, אלכימיה ומאגיה

יכול לדעת ובשלב מסויים גם לעסוק במאגיה שחורה ולבנה . אני לא רוצה לומר לך או לכל אחד אחר מה זה אומר ,איפה הכיף בזה?

Swicca

New member
"אני אוהב מאגיה סגולה עם נקודות ירוקות"

:S האם באמת צריך לסווג את מה שאנחנו עושים?! האם זה כל כך נוראי כמו שזה.. מאגיה.. רק שימושית, לטובה או לרעה או סתם בשביל שעשוע.. היא גם צריכה צבע וקטגוריה לכל צורך?! -.- יש לי רעיון.. לא משנה מה הכוונה.. בוא נקרא לזה "מאגיה".. אני יודע שזה מטורף, אבל אני בטח שתסכים איתי שזה קצת יותר פשוט ופחות מסבך אנשים. במיוחד אנשים חדשים שבאים עם דעות קדומות לפורום.

neophile

New member
זה לא עניין של סיווג

בגלל שרק מי שנחוש מסוגל להגיע לשלב שבו הוא יכול לעסוק במאגיה, זה לא עניין פשוט או פעילות לשעות הפנאי אני חושב שמי שנקרא למאגיה , לא יהיו לו דעות קדומות ומטופשות , בדרך כלל יש בקריאה הזאת יותר מאיזה גחמה רגעית , משהו עמוק יותר.

Swicca

New member
דבר ראשון ...

תרד מההר.. דבר שני, כל אחד יכול לעבוד עם מאגיה אם יש לו מוטיבציה. :S זה פורום.. לא הוגוורץ... אין לנו פה חוקים למי מותר ולמי אסור ללמוד מאגיה. בכל אופן.. בהצלחה עם השחור הלבן הצבעוני וכל צבעי הקשת. >>

neophile

New member
אני לא מתכוון לרדת מההר...

אני מוכן להושיט יד לכל מי שרוצה אבל לא כדי להוריד אותי למטה.

neophile

New member
אני אומר את הדברים האלה בשביל לעזור

לא בשביל להתנשא

רק שאלה קטנה

ומי שלא לומד אסטרולוגיה לא יכול לעסוק במאגיה? כי... אם זאת באמתהדעה שלך יש לנו כאן התנגשות בינה לבין המציאות שלי.

neophile

New member
אני חושב

שכל מי שעוסק במאגיה יראה בהתחלה את החשיבות שיש לידיעה ולימוד של אסטרו לוגיה .

למעלה