מאגיה שחורה

מאגיה שחורה

יש לי שאלה לגבי רוח וכשפים למרות שזה אסור איך ייתכן שבתנך מצויים קללות של צדיקים על אנשים אחרים שהתגשמו להם? נוח לדוגמא שקילל את כנען בנו של חם האם זה מותר או אסור? ובכלל בעניין הרוחות רשום אהובי אל תאמינו לכל רוח כי אם בחנו הרוחות אם מאלהים המה כי נביאי שקר רבים יצאו לעולם׃ 4:2 בזאת תכירו את רוח אלהים כל רוח המודה בישוע המשיח כי בא בבשר מאלהים הוא׃ 4:3 וכל רוח אשר איננו מודה בישוע האדון כי בא בבשר לא מאלהים הוא וזה הוא רוח צר המשיח אשר שמעתם עליו כי בוא יבא ועתה הנה הוא בעולם׃ מה שאומר שמור לדבר עם רוחות שהם מעת האלוהים ולבדוק אם היא מודה בישוע המשיח

הילמאר

New member
למה שלא תעשה את זה?

יש לי יכולת הבחנה בין רוחות לצערי, הרוחות ממש מדברות אלי. שאני נקלע בהעברת הערוצים בטלויזיה לתוכנית על מיסטיקה (למשל) אני מיד מעביר, סוגר את כל החושים שלי להשפעת הרוח, ומיד מתפלל לישוע. כל מה שאינו שיך לעולם של האמונה בישוע הוא מהשטן, כי הוא אמר: (מתי ה' 13-14 ) בֹּאוּ בַּפֶּתַח הַצָּר כִּי רָחָב הַפֶּתַח וּמְרֻוַּחַת דֶּרֶךְ הָאֲבַדּוֹן וְרַבִּים אֲשֶׁר יָבֹאוּ בוֹ׃ 14 וְצַר הַפֶּתַח וּמוּצָק דֶּרֶךְ הָחַיִּים וּמְעַטִּים הֵם אֲשֶׁר יִמְצְאוּהָ׃ וגם אמר (מתי י"ב 30) כל אשר איננו אתי הוא לנגדי ואשר איננו מכנס אתי הוא מפזר׃. זאת אומרת שכל רוח תגיד לך שהיא מישוע (!) כי היא רוצה להוליך אותך שולל ולהעביר אותך לדרך הכיליון שהיא רחבה ורואים אותה ברור. לא כמו הדרך של האמונה הטהורה שקשה לראותה, וקשה להכנס אליה (זאת אומרת היא צרה). קללות הצדיקים הם מהתקופה לפני ישוע. שהוא אלוהים שבא להושיע את העולם בקורבנו על הצלב וחסך כעסים כאלה לעתיד לבא.( וגם כתוב: אֲבָל הַלָּשׁוֹן אֵין אָדָם יָכֹל לְכָבְשָׁהּ אֵין מַעְצוֹר לָרָעָה הַזֹּאת וּמְלֵאָה חֲמַת הַמָּוֶת׃ 9 בָּהּ נְבָרֵךְ אֶת־הָאֱלֹהִים אָבִינוּ וּבָהּ נְקַלֵּל אֶת־הָאֲנָשִׁים הָעֲשׂוֹּיִם בְּצֶלֶם אֱלֹהִים׃ 10 מִפֶּה אֶחָד יֹצֵאת בְּרָכָה וּקְלָלָה וְכֵן לֹא־יֵעָשֶׂה אֶחָי׃ 11 הֲיַבִּיעַ הַמַּעְיָן מְתוּקִים וּמָרִים מִמּוֹצָא אֶחָד׃ 12 אַחַי הֲיוּכַל עֵץ הַתְּאֵנָה לַעֲשׂוֹת זֵיתִים אוֹ הֲתוּכַל הַגֶּפֶן לַעֲשׂוֹת תְּאֵנִים כֵּן גַּם־מַעְיָן אֶחָד לֹא יוּכַל לִנְבֹּעַ מַיִם מְלוּחִים וּמְתוּקִים׃אגרת יעקב ג, 8-13). כל תפילה לישוע מטפלת ב100% בכל בעיה שיש למאמין בו. למה שלא תאמין בישוע פשוט? למה שלא תעשה את זה?

lion 7

New member
למאמין מותר הכל ,אולם לא הכל יאה

פואלוס קילל את ראש הכהנים בזמן המשפט , אנו יכולים לעשות כמעט הכל אם הם ברוח הברית החדשה ברוח החסד , העת החדשה לא מתירה כלום לנקמות אלא לברך אחרים אפילו המקללים אותנו ,לפעמים שואלים אנו למה אין ברכות למה אין מענה מצד אלוהים לתפילות , התשובה שיש איזה קטע שהיינו חייבים להודות בכדי שהקשר החזק יחזור .. בעבר לא היה חסד כמו אחרי ישוע , אומות הלכו בגלל החטא (ראה מלחמות בני ישראל נגד הגויים) ,היום אין גויים כולם עמים בחסד הבן , למה לקלל אויבים אם אפשר לברך ,וכך אנו התקבלנו למלכות לא בגלל יחס או יוחסין (לא מרצון בני אדם שחלילה אף אחד יתגאה ).. אז היום החסד בישוע לא נותן מקום לקללות אלא ברכות .

לא תיקום ולא תיטור את בני עמך(ויקרא-'קדושים')

ב"ה ואפרופו אויבים,אז משלי(פרק כ"ה-25,פס' כ"א-21)אמר כך:אם רעב שונאך-האכילהו לחם,ואם צמא,השקהו מים,כי גחלים אתה חותה על ראשו וה' ישלם לך. גם בפרקי אבות אף נאמר:בנפול אויבך אל תשמח-ובהכשלו אל יגל לבך...

למעלה