מאגיה שחורה

23jozef

New member
מאגיה שחורה

מעניין אותי לדעת על כל ההקשר בין זפלין לשטן למכשך ההוא ומה פירוש 4 הסמלים. אם אפשר, בעברית.

ouria

New member
אוקי,

אנסה בערך לענות למיטב זכרוני: במדרגות לגנעדן, יש קטע בשיר, שאם מריצים אותו אחורה - שומעים משהו כמו I love the sweet satan. לדעתי זו שטות גמורה, אפשר לשמוע שם גם "דובי גל מלך הסלים", אם נורא מתעקשים. בכ"א, זה דבר אחד. דבר נוסף הוא, שהלהקה מיעטה מאוד לתת ראיונות וזה יצר מעין אוירת מסתורין..אבל מכאן ועד לייחס להם עסק במאגיה שחורה? לחבר'ה הנחמדים האלה ששרו על נשים גדולות וAll I wanna do is boogie? דרך ארוכה מאוד. בקשר לסמלים- ובכן, הסמל של פלאנט מסמל קולמוס, אם תרצו לסמל שהוא כתב את מרבית הטקסטים. הסמל של בונזו- יש אומרים שזה סמל של בירה, יש אומרים שהוא גם כך היה שיכור מדי כדי להמציא סמל שממש אומר משהו. ג'ונסי- שוב, לא ידוע מה זה אומר. ובקשר לזוסו- אותו סמל (המעטר את תיקי... וגם חולצה שלי :O )- אף אחד לא ממש יודע. מתישהו מישהו זרק לעבר פייג' את השאלה הקלאסית "מה לעזאזל זה אומר?!" והוא רק חייך ופלט משהו על איזה ספר. אם מישהו יותר מעודכן ממני וגילה שפייג' דיבר על זה מתישהו וגילה פרטים חדשים- נא להוסיף

יש עוד איזה סיפור

על זה לפייג' ופלאנט היו חסידיו של אליסטר קראוולי, מיסטיקן, שחי בתחילת המאה, ואני זוכר שיש איזה קשר גם לטירה שלו בסקוטלנד..

noosh

New member
פייג' אף פעם לא דיבר על הסימן שלו

אבל פה יש אתר שמנתח אותו די לעומק מכיון שעכשיו 00:39 ואני צריכה לקום מחר לשעת אפס ואני די עייפה, לא קראתי את האתר לעומק, אבל אני שמערת שהוא נחמד

ouria

New member
למי שמעוניין,

האתר די מעניין אבל התרשמתי שהוא ברובו מבוסס על פרשנות אישית, והסמל יכול להיות שונה לגמרי במשמעותו מ"סמל המשלב את סימנו האסטרולוגי של פייג' עם המס' 666".

למעלה