מאגיה של חוצנים וחייזרים

סיריוס1

New member
מאגיה של חוצנים וחייזרים

השאלה המרכזית ששואל את עצמו כל מאג שמגיע לתקשור עם חוצנים. האם יש להם מאגיה משלהם ? האם לחוצנים יש מכשפים משלהם ? האם הם מודעים למאגים אנושיים ? ובכן התשובה היא : כן ועוד איך שיש להם ואפילו אפשר לומר שהחוצנים הם סופר מאגים וסופר מכשפים. הטכנולוגיה של החוצנים אינה מבוססת מדע מחושב תלוי חישובים מתמטיים והגיון עקבי, אצלהם זה מבוסס תודעה ויכולת מוניפולציה על המציאות בעזרת תודעה, קרי: סופר מאגיה. ידוע בכתבי הודות ההודיים כי הוימנים ( ספינות החלל של החוצנים מימי קדם ) הופעלו לא על ידי מנוע פיזי אלה על ידי מנוע של שליטה על היבט רוחני של אישיות האדם, משהו הדומה לאגו, הצד היצרי, הלא חושב. ידוע מאוסף עדויות של נחטפים בימינו כי החוצנים עוברים דרך קירות ונוכחים באופן פיזי שאינו פיזי, כלומר הם שולטים על מימד מקביל ללא מכשור או מחשוב אלה אך ורק בעזרת יכולות של חשיבה יוצרת מציאות. הם מניעים את העבמים בעזרת כח זה. זהו בפירוש כח מאגי ולא טכנולוגיה מדעית מדוייקת. החוצנים מבצעים "ניתוחים" בנחטפים ושותלים בגופם משדרים מיוחדים שאין להם מעגל חשמלי או שדה כח גלוי כלשהו כלומר בפירוש מדובר בשתלים שאופי פעולתם הוא מאגי וכישופי לכל דבר. מתקשרים רבים עם חוצנים מקבלים הסברים כי החוצנים שולטים על המציאות הרב-מימדית בעזרת כוונות מחשבה ולב, זהו כשרון מאגי טהור. לסיכום ניתן לומר כי החוצנים התקדמו ביכולות שליטה על המציאות לא בעזרת מדע מדוייק אלה בעזרת פיתוח שיטתי של יכולות מאגיות וכישוף. החוצנים נוהגים לבצע פעולות לא הגיוניות ולא מדעיות ובעיקר חוקרים את הגוף הרגשי של האדם, זוהי חקירה מאגית. החוצנים הם תרבות שבנויה כל כולה על מאגיה וכישוף, ישנם הטובים לאדם וישנם שעדיף להימנע מהם ולא ליצור איתם קשר בכלל... החוצנים מכילים מגוון אדיר של ישויות, ישנם לא אנושיים וישנם אנושיים לחלוטין, האנושיים לחלוטין בעלי טכנולוגיות שגם מאגיות ודמויות כישוף, הם משנים תודעה ומציאות בעזרת כח המחשבה והכוונה הרוחנית וחלקם אף עושים זאת בעזרת "לחשים". שכן רבים העדויות לגבי מפגשים עם חוצנים אנושיים שכאשר אמרו משהו לא ברור המציאות השתנתה והתודעה של הנחטפים השתנתה, מדובר בכח ליחוש אדיר עוצמה. המאגים הגדולים ביותר נמצאים בקרב החוצנים האנושיים, שהם נקראים גם בני האלוהים או: "הנפילים"... כוחם אדיר עוצמה, ישנן המון עדויות שסביב אנשי רוח שיסדו דתות בעולם היו הרבה עבמים, לא אתפלא שאלו היו הנפילים מנסים לעשות מוניפולציה משלהם במקביל להתערבות האלוהית בעולם... הצד האלוהי מנסה לעזור לאנושות והצד הנפילי מנסה למשוך את האנושות לשרתם כעבדים... צריך מאוד להיזהר מהנפילים, יש להם צבאות ואימפריות במימדים מקבילים ורבים הן הנשמות שעבדים להם ולאינטרסים שלהם במימד שלנו כמו למשל האינטרס שלהם לקבל שפע חומרי ועונג ממעשים וכוונות של נשמות אחרות... הנפילים הם: "עזה, ועזאזל ועוד שמות רבים...". השטן ( מלך השדים ) הוא רק אחד מהם. הם קבוצה של גיבורי-על במימדים מקבילים שיש להם עבדים וסוגדים בקרב שליטי העולם... בני-אדם שרוצים להימנע מהם יכולים להבין שיש כוחות יותר חזקים מהנפילים וצבאותיהם, כגון המלאכים וצבאות האלוהים...

סיריוס1

New member
ישנם אבנים שמקורם הוא חוצני...

..אלו הם שרידים של מיקום נחיתה או "שער באדמה" שדרכו עוברים עבמים. אבנים אל ספוגות בכח מאגי של החוצנים שאיתו הם מניעים את העבמים ופותחים שערים בין המימד הארצי לבין מימדים מקבלים כגון העולם שמתחת לאדמה ( עוד מישור ארצי ). אבנים אלו חלקם הוא סיליקון טהור מלאכותי שלא יוצר באופן אנושי, הכח שאבן כזאת עושה הוא עוצמתי אך לא נעים בכלל. יש לי 2 אבנים כאלו ( מאדם ישראלי ) שרכשי. ההשפעה שלהם היא "קשר ישיר" עם החוצנים שיצרו אבן זאת. הם נוטים להכניס "למציאות" עיבורים של מציאות נוספת בהתאם לתכנים של אמונה ורצון להתפתח. הם מנסים לעזור, אולם הרוח שלהם כל כך "אפלה" שבכלל לא נעים לעבוד איתה. לכן אני מנסה לשמור על קשר שוטף עם חוצנים אנושיים יפים ויפות כגון הפליאדים והסיריאנים או הירוקים ( בעזרת אבן המולדיוויד: "אבן הדרקון המכונף שיורק אש ירוקה" ), איתם הכח המאגי יותר מואר ויותר נעים לעבודה אנושית רגשית..
.

neophile

New member
נדמה לי שגם הנפילים הם אנושיים

ולפי האגדה הם אלו שלימדו את בני האדם כיצד לחשל מתכות ,לצרוף תכשיטים , את אומנות הכישוף ועוד ועוד... לפי הלוחות השומריים(ופרשנות) הם אלו שבראו את האדם הניאנדרטלי . כדי שישמש להם בתור עבדים , כשילוב של קופים ועצמם שמסוגלים להשתמש בכפות הידיים במיומנות על מנת לכרות זהב .

סיריוס1

New member
ספרו של זכריה צידקין, אכן הוא...

...מדען שמעז ומציג משהו מאוד יפה. אולם אני יכול לספר לך שהנפילים הם לא רק פיזית ישויות מעולם אחר, אלו הם היבטים של עצמנו. צורה אחרת של עצמנו, בהתגשמות של אלים אחרים בעלי כוחות וממלכות גדולות.אנחנו לא רק בגוף אחד. הצורה הזאת מודעת יותר בקרב אנשים עם כוח שלטוני חזק והון רב + ידע מאגי נרחב. הם בצורת גורואים עשירים בהודו או בארה"ב ואף חצרות מלוכה באירופה...

סיריוס1

New member
למי שכל כך לוחץ. זה אני:

סיריוס1: כאן בכדור הארץ, זה אני ( למי שכל כך לוחץ עלי להראות את עצמי): ( סיריוס2 על מאדים, סיריוס3 על השמש, סיריוס4 על צדק ושאר אחי: חסוי..)

neophile

New member
ספרו של תחות' מספר הכל

כשהדברים מקודדים כך שנדרשת עבודה רבה עד שמגלים משהו אז אנשים מעריכים את זה...אבל כשזה כתוב בספרי ניו אייג' זה נתקל ביחס מזלזל...אני חושב שהיחס הזה מקודד בנו .. וזה דיי משעשע כשחושבים על זה שהתורה היא ספר ניו אייג' לזמנה...והברית החדשה והבודהיזם הם הניו אייג' לזמנם... אבל כל עוד אנשים נשלטים על ידי היצרים הפראיים שלהם הם לא מסוגלים לפתוח את האופקים שלהם . וזאת לא סתם פראיות..אלה פראיות אנושית - נפילית שהיא שונה מאוד מהפראיות של שאר החיות .

אשמח אם תפנה אותי בוודות ההודיות לטקסט כזה

במקרים רבים שמעתי על דברים שנכתבו בוודות אבל מעולם לא היה ולא נברא... אני מכיר את אוסף הכתבים הזה ואני לא מכיר איזכור של חיזרים ועב"מים, גם לא באופנישדות או בספרות הקלאסית ההודית האחרת. אם יש לך הכוונה בטקסט אשמח מאוד לקבלה.

MetalSinagouge

New member
אני בספק אם הוא בכלל ימצא אתר ראשון.

זה עוד משהו ששייך לז'אנר של אתרי הקונספירציה שבהם כל גוף שמימי זוהר הוא מין הסתם חיזר מאלפא סנטורי. יש כאלה גם בתנ"ך, בברית החדשה ובכל מיתולוגיה שבה היו ישויות שמסוגלות להתגבר על כוח הכבידה (דהיינו כל מיתולוגיה).

RainBird

New member
לעוף אני יודע לעזוב את הגוף ולרחף בין השמימי לעמוק. סופרמן? זה קומיקס, אם אתה מעדיף להשליך יהבך על קומיקס מאשר המציאות המדהימה כפי שהיא...

RainBird

New member
גם בחוברות סופרמן. אז? זה אומר שזה מתאר אירוע או טכניקה אמיתית? לא.

RainBird

New member
בקלות ../images/Emo8.gif שניהם כתובים שניהם נכתבו על ידי סופרי עבר בשניהם אני לא מאמין כמדוייקים או כמכילים הקשרים בתוך השורות. זהו.

סיריוס1

New member
אעע, הגזמתה. ספר הזוהר מאוד עוצמתי ואילו...

...הקומיקס ישאיר את הקורא בעולם של פנטזיות... ספר הזוהר נכתב על ידי גדולי המאגים היהודיים, ממשיכי דרכם של משה רבנו, אליהו הנביא ועד מאות בעלי כוחות ועוצמה מאגית אדירה מאוד. יש היוצאים מדעתם מקריאה לא זהירה בספר הזוהר. לעומת זאת, מקומיקס, לכל היותר תגיע לדרגתו הרוחנית של מחבר הקומיקס או הצייר שצייר... כמו ההבדל בין עוצמת השמיים וכל הכוכבים הפיזיים לבין עוצמת ציור של כוכב זעיר על פיסת נייר... זה מאגיה וזה בדיחה...

RainBird

New member
מה שאתה מתאר זו דעה ../images/Emo13.gif לא אמת. אני מקווה שאתה יודע להבדיל בין דעה לאמת.

למעלה