מאגרי מידע כלכליים של סלנט

inbalmunitz

New member
מאגרי מידע כלכליים של סלנט ../images/Emo53.gif

יש אולי מישהו שהיה בשיעור האחרון של מאגרי מידע כלכליים ויכול קצת לפרט מה צריך לעשות לפרוייקטון (מלבד מה שכתוב בקובץ שבפורום)?

inbalmunitz

New member
אולי בכל זאת משהו יודע ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

chayahd99

New member
בעקבות התחנונים...

לא עשיתי את הקורס הזה אלא את מאגרי מידע במדעי החברה, ועשיתי את זה בשנה שעברה, אך הבנתי שהדרישות השנה הם דומות. צריך להגיש עבודה מודפסת, או מצגת power point או לבנות אתר אינטרנט. בעבודה (לא משנה באיזה צורה היא נעשית), צריך שתהיה סקירה של מאגרים ומקורות מידע בנושא כלשהוא שקשור לנושא הקורס. לדוגמא: בקורס שאני עשיתי, בניתי כפרויקט אתר אינטרנט שבו היתה סקירה של אתרים הקשורים לנושא של אדריכלות וארכיטקטורה. אני לא זוכרת איך זה קשור למדעי החברה אבל אני חושבת שסלנט נתן לבחור גם מבין נושאים באומנות וזה מה שאני עשיתי. בכל מקרה, כדי לבדוק עם מישהו שהיה בקורס השנה...

noam_ma

New member
ענבל, אין שום דבר מיוחד מעבר למה

שכתוב באתר. כמו שחיה כתבה, צריך לעשות סקירת מקורות מידע מסחריים מקוונים או מאתרי אינטרנט. או על איתור חברות או על ענף מענפי התעשיה. אגב, איך היה המבחן אצל הסגל?

inbalmunitz

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

הוא נתן דוגמאות לענפי תעשייה? בקשר להסגל - המבחן היה די הוגן, אבל היות שאני אישית לא כל כך התחברתי לכל החומר, הרגשתי שאני קצת מקשקשת - אבל אי אפשר לדעת, נחכה לציונים ונראה... בכל מקרה, יש לי את הטופס של המבחן אם יש לך צורך בכך.

inbalmunitz

New member
אני אשתדל לסרוק את זה בסופשבוע

ולשלוח - מה המייל שלך? מקסימום אם לא יצא, אני נמצאת באוניברסיטה ביום רביעי ושישי.

chayahd99

New member
אתר חומרי הלימוד

לאחר סריקה, תוכלי לשלוח את טופס המבחן לכתובת הדוא"ל שמפורסמת באתר חומרי הלימוד
זה מאוד יעזור לסטודנטים בשנה הבאה

inbalmunitz

New member
אין בעיה ../images/Emo45.gif

ברגע שתהיה לי גישה לסורק אני אעשה זאת.

inbalmunitz

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

הוא נתן דוגמאות לענפי תעשייה? בקשר להסגל - המבחן היה די הוגן, אבל היות שאני אישית לא כל כך התחברתי לכל החומר, הרגשתי שאני קצת מקשקשת - אבל אי אפשר לדעת, נחכה לציונים ונראה... בכל מקרה, יש לי את הטופס של המבחן אם יש לך צורך בכך.

למעלה