מאגרי מידע פרבר - המאמרים ומבחנים?

מאגרי מידע פרבר - המאמרים ומבחנים?

האם למישהו יש תרגום או תקציר המאמרים שנתנה פרבר כמאמרי חובה? כמו כן - האם יש למישהו מבחנים שלה משנים קודמות?

miky4

New member
עותק של מבחן:

יש לי עותק של מבחן מתשס"ד, הרי השאלות: 1. איזה מידע להבנתך, צריך להופיע באתר של משרד הבריאות? 2. מה בין המידע המופיע במאגר PUBMED לבין זה שב-EBM? 3. מקורות מידע לתעשית התרופות - דון בסוגי המידע שתעשיה זאת זקוקה להם. יש להזכיר שמות של מאגרים ומערכות. 4. מתי תפנה ל-BIOLOGICAL ABSTRACTS ומתי תעריך את ה-EMBASE? 5. הגדר/י את הסבר/י בקצרה - MSDS, ספריית COCHRANE, FDA, PHARMAPROJECT בהצלחה!

oded777

New member
הצעה ללימוד למבחן של פרבר

שאלתי סטודנטים שלמדו את הקורס בעבר + מנסיון בקורסים קודמים של מרים. המבחנים שלה הוגנים ביותר. היא שואלת רק שאלות מרכזיות שעלו במהלך הקורס. לדעתי כדאי מאד להכנס לאתרים המרכזיים בהם עסקנו במהלך הקורס ולראות כיצד הם נראים / פועלים, מנגנוני חיפוש ועוד. כמו כן לאיזה מטרות הוקמו. בהצלחה לכולם בבחינות. עודד

taminoi

New member
סיכום הרצאות שהועלה בפורום הזה

בשנה שעברה העלתה כאן זהר1969 את הסיכום שלה לקראת הבחינה. אני מצרפת את הקישור, מקווה שיעזור. שימו לב רק שהיא מזהה את EBM (כ"ע) עם מאגר ה- Cochrane וצריך לעשות אבחנה בין השניים, לעניות דעתי. בכל מקרה, הסיכום הוא מפורט וברור מאוד, ותודה לזהר אם היא קוראת
בהצלחה לכולם ממני, שרק היום החלה ללמוד ויש לי סחרחורת מרוב קיצורים וטבלאות

למעלה