מאגר מידע בנושא הוראה ולמידה מרחוק

michaliran

New member
מאגר מידע בנושא הוראה ולמידה מרחוק

שלום לכולם, העליתי לרשת מאגר שבניתי בנושא "הוראה ולמידה מבוססות רשת". המאגר נבנה במסגרת חובות לקורס אקדמי, וכהכנה לכתיבת הצעת מחקר. אשמח לקבל משוב מכל המעוניין. להתראות, מיכל

עתר

New member
התרשמתי

ביקרתי והתרשמתי מההיקף ומהארגון של המאגר. כל הכבוד! מציעה לך להוסיף קישורים לפרקים שכתבת ב"אודות ותודות" על מנת לתת גישה ישירה לפרקים אלה גם משם. הדפים עלו אצלי קצת לאט. אולי זאת בעיית המחשב שלי, אך כדאי לבדוק בכל זאת. כמו כן, לא תמיד עלו הדפים בשלמותם. הייתי מציעה לך להוסיף איזה שהוא פן אישי בחלק של "אודות ותודות" שבו תציגי את עצמך בקצרה ואת מטרות שלשמן נבנה המאגר. זה מוסיף נופך של אמינות, נותן כיוון להערכת החומרים ועשוי לשכנע את המבקר להוסיף אותו למועדפים לצורך ביקורים חוזרים והתעדכנות בהצלחה

מיכל, אוסף יפה מאד!

כבר שלחתי למספר עמיתים את הכתובת. לדעתי כשיצטבר לך יותר רחומר תצטרכי לבחון מחדש את ארגון התכנים, כדי שיהיה יותר נוח לניווט (מציעה בינתים להעדיף "יעילות הלמידה מרחוק" על פני "למידה מרחוק יעילה", סתם הערה לשונית קטנה) אבל בינתים זה ממש חידוש מרענן ומשמח לראות אתר בנושא בעברית שכולל לא רק הפניות לאתרים, אלא גם סיכומים משלך של נושאים חשובים בתחום. המון הצלחה בהמשך פיתוח האתר!

michaliran

New member
תודה לכל המשיבים המפרגנים ../images/Emo6.gif

המאגר, כאמור, מיועד להתעדכן באופן שוטף מעצם טבעו כשוכן ברשת, ואכן אני מתעתדת להרחיב בהמשך. אתייחס להארות המשיבים במלוא תשומת הלב ואשנה בהתאם. רחל, למה כוונתך ב"ארגון מחודש של התכנים כדי להקל בניווט"? חשוב לי לדעת כדי להפוך את המישק לאופטימלי. יום טוב,מיכל

הכוונה....

שלי היתה לחשיבה קדימה של המשך פיתוח האתר. כשיתרבו תכני האתר את יכולה למצוא שתת נושאים חדשים שייכים לשני תחומים שהגדרת וכו´ואולי תרצי ליצור מיון שונה של נושאים. כרגע זה ממש לא מפריע ומאחר שגם הגדרת את האתר כ"סוגיות..." אין את מחוייבת לסדר ספציפי ואין כל בעייה להתמצאות. ביקרתי באתר שוב ואני שוב מתפעלת מההשקעה, מהתכנים וגם מהנכונות לשתף אחרים .

sarit11

New member
תודה רבה

אני מודה לך מאוד על המלצתך. ביקרתי קצרות והתרשמתי עמוקות. אחזור ואקרא ואף אמליץ.

שרית^

New member
מרשים מאוד...

כל הכבוד. עיינתי, שמרתי ואשמח להעמיק את הקריאה בו בקרוב.

StudentsRus

New member
אתר יפה

כל הכבוד, מכיוון שאתרך משרת סטודנטים ואיכותי יקבל במה באתרי שמיועד לסטודנטים, להגברת חשיפתו. בהצלחה, אבי

למעלה