מאד עצוב בזמן האחרון אז קצת.....

salpter

New member
מאד עצוב בזמן האחרון אז קצת.....

הומור (למי שלא מתאים, לא לקחת אותי קשה) לשמח את היום. 1. כאשר מישהוא מבקש אצנו בבית כדור , בעלי עונה איזה? יש לנו הרבה סוגים של כדורים גם כאלה שאפילו מקדימים את המחזור שלא צריך ומביאים אותו.(כמובן שמקור הדברים באכזבות) 2. (על הפורום) הוא מספר שאינו יכול לאכול לנשום לטייל להזדיין בלי החברות הורטואליות שלי הכל עושים איתן. (הוא לא מלגלג חס וחלילה) 3. על קיום יחסי המין אנו קוראים לזה כבר אורגיה כי אין פעם שלא יודעים על כך לפחות עוד 3 אנשים: הטכנאית, הרופא ואחות. 4. מכירים את הגליל קרטון הזה שנשאר בסוף נייר הטואלט, אם ההינו מקבלים 10 אג´ עליו ההינו מליונרים כמי כמוכן יודעות כמה משתמשים בשבועיים... 5. תגידו יש לכם בקולקציה תחתונים שחורות, אצלי רובן יצאו מהמגירה או שהן פעילות בשבועיים הראשונים של החודש. 6. תחתוניות המצאת המאה אבל איזה דביל המציא את התחתונית השחורה אנחנו נזדקק למכשירים לראיית לילה על מנת לגלות סמנים ראשונים של... 7. אתם עושים את זה כמו שפנים? (אמרת הסטרייטים) איזה שאלה אינפטאלית? 8.אתן עדין מרימות ישבן ולא הולכות להתקלח? אני אישית הפסקתי להאמין בכך. מוזמנות להוסיף קוריוזים שחורים ...כי חייבים להמשיך לחייך.

עמית@

New member
LOL

אצלנו בבית כל קשר בין סקס לבין עשיית ילדים מקרי בהחלט (אנחנו מהטיפול הרציני הראשון ידענו שזו בעיית זרע ועשינו IVF) היום אני רק מצטערת על הקסם הזה של להזדיין ולצאת מזה בהריון שהוחמץ. אין מה לעשות, יש גם פנים משעשעים במצב הדפוק הזה- חיי יום יום.

שרילי

New member
דפנה, מה נשמע?

גם אצלי יש לפעמים הומור שחור כבד במיוחד... זה מעביר ת´באסה לאיזה 2 שניות וחצי. אני מחכה בקוצר רוח לקבל איזו זריקה לתחת כדי להרגע, שאני מתחילה עם הזריקות, המצב רוח שלי ממש משתפר, יכולים להיות לזה שני הסברים: הראשון, שהנה אוטוטו שאיבה->החזרה->הריון. וההסבר השני שהתחרפני סופית ממהסנפות הלא נגמרות
ביי ושיהיה לכולם יום סבבה!!! שירלי

שרילי

New member
אהלן! עבר כבר מלא זמן מאז...

זה היה ממש לפני ערב ראש השנה. קיבלתי ווסת יום יומיים אחרי ועכשיו אני מסניפה כבר שבועיים. מחר אני בתל השומר וניראה מה קורה. הייתי צריכה לקבל כבר ווסת שבוע שעבר, האיחור קצת מדאיג אבל ניראה מחר מה העניין. ביי ביי שירלי

דפנה. ../images/Emo45.gif קבלי ח´ ח´.

אהבתי מאוד. ואני מאמצת את הבדיחות. אין לי מה להוסיף כרגע. אבל מבטיחה לעדכן כשיהיה אפשרי.... ביי חמודה. סאני.

יעל@

New member
ועוד משהו

גליל נייר טואלט רק בצבע לבן, הורוד ממש מקשה על זיהוי ממצאים. ומאוד אהבתי את מה שכתבת.

נעם - דחוף להוסיף לשורת המחץ! ../images/Emo6.gif

גדול!!! ענק!!!! הקטע עם האורגיה כ"כ נכון!!! זה גם מה שאני הייתי חושבת בכל טיפול עם "הוראות סקס". אין כמו הומור שחור להפגת לחצים.

דפנה, עשית לנו סטנדאפ ../images/Emo45.gif

אוף איזה כייף לצחוק על כל הנושא. פעם גם הזכרנו את כל המקומות המשונים שיצא לנו להזריק בהם הולכות הנרקומניות עם ערכת הזרקה צמודה, וכשהקריז מגיע - חייבים עכשיו

רחלי*

New member
את גדולה ../images/Emo45.gif

אהבתי- לפחות יש לנו עוד נושא להתבדח עליו.. ההומור בריא ובטוח טוב לטיפולים. אז בואו נמשיך ונצחק מכל הספור כמה שאפשר...

למעלה