מאהבת אמיתית

מאהבת אמיתית

``בראשונה בחייו התענג על העידון שאין להביעו במילים של האלגנטיות הנשית. מעולם לא נתקל בחן-לשון שכזה בלבוש, בפוזות הישיבה הללו של יונה מתנמנמת. הוא העריץ את התלהבות-הנפש שלה ואת התחרה של שימלתה. מלבד זאת, כלום לא הייתה אשת החברה הטובה, ויתר על כן, אשה נשואה? בקצרה, מאהבת של ממש!`` מאדאם בובארי, עמ` 224 אז מה דעתכם חברים, מי היא מאהבת של ממש? האם עצם היותה נשואה הופך אותה למלהיבה ומרגשת יותר?

ומהו ניסיון......?

עומר היקר לא כל נשואה היא בהכרך עם נסיון לפעמים כדי לחפש את הרווקות להן בטח יש יותר נסיון מאיתנו.

sovav

New member
הצחקתיני

חה חה חה אינטלקטואלי מידי? בשבילי? כמו ששורת הנושא אומרת - היצחקתיני. מה קרה תותי אין כבר ריגושים בבית אז מחפשים בחוץ? הדשא של השכן ירוק יותר או שמא גדול יותר? אם את שואלת אותי (מן הסתם אני בטוח שלא ) אם מחפשים ``ריגושים`` בחיים אז סימן שמשהו דפוק בבית תמיד יש עליות ומורדות אבל ריגושים במקומות אחרים אלו פתרונות של לפני גירושים אז כדאי שתעשי בדק בית רציני. אם כבר את עושה או עשית את זה חשבת לרגע על הבן זוג? מתאר לעצמי שלא.

מסטר

New member
תותי היקרה

היתרון באישה נשואה מעב רלהיותה הופכת יותר נחשקת זה שאיתה זה רק בשביל הכיף בלי מחויבות חישבי על זה מסטר

מיים גנובים ימתקו

מסטר יקירי, גם לקחת בימבו זה רק בשביל הכיף וללא מחויבות, ולגבי היותה נחשקת יותר, הרי זה החדווה שבפיתוי האסור

מסטר

New member
תותינה את צודקת

בהחלט הפיתוי האסור מעורר את החשק והרצון ליישם את הפיתוי לגבי בימבו מצבנו עוד לא כל כך רע שנשלם על זה וחוץ מזה עם בימבו זה לא אמיתי לעומת זאת בתוך הפיתוי האסור יש משהו שלך מסטר

ידל

New member
טבע הדברים

לגברים אין ענין אמיתי במין. מטבע הדברים לגברים יש אינסטינקט כיבוש בסיסי. משום כך גברים קצים בנשותיהם שכבר ``נכבשו`` ואינן מהוות אתגר. ואם כבר אתגר, מה מספק יותר מלזכות באשה של משהו אחר?

מילים כדורבנות..

תותינה יקרה לעניות דעתי (העניה מאוד)..עצם החויה בלהשיג את הלא ניתן כביכול להשגה זה עצם הריגוש. ואני יכול להעיד על עצמי שיש לי משהו מצוי, משהו קל להשגה, זה הופך אחרי זמן מועט לזניח, ועצם העיניין מתנדף אפילו יהא זה הדבר הכי מקסים בעולם- ומדוע? כי הוא זמין, אבל כמאמר הפתגם לגבי הדשא של השכן..עצם הדבר האסור לכאורה הדבר הלא מושג, הדבר המרוחק משהו, זה מושך המון אנשים ואולי אני בכללם. רציתי לומר לך שאני שמח שיצא לי לפגוש בך. ד``ש לעינת 1 אם יוצא. כל טוב

הקצין

New member
מאהבת ממש ?

אין כל הכרח וקשר בן היותה נשואה ובכלל. אולי עצם הכיבוש אולי האתגר ? ( לנשואה ) מיהי מאהבת ??? אותה האחת שרוצה בכך!!!!! ללא כל קשר למצב מישפחתי !!!! וכידוע ... לטנגו צריך תמיד 2 . ולמה השאלה ???

למעלה