מאהלים לשיכון קבע

oshiko

New member
מאהלים לשיכון קבע ../images/Emo82.gif

הבן עולה כיתה. היום הם מזדכים על הבא"ח והאהלים ועוברים למחנה הקבע של היחס"ר. הופכים להיות השכנים של הבן של פולי. לצנחנים המעבר מהבא"ח לשם הוא הרעה בתנאים. עבורם זה ממש מעבר למחלקת עסקים. למרות שרוב הזמן עד לסיום המסלול הם עדיין יהיו בקורסים, ויחזרו לשם רק בסופי שבוע שבהם לא יוצאים הביתה.

אממאא

New member
איזה כיף, לשלי יש עדיין דרך ארוכה

עד שיעזוב את האוהלים...

BlackJack1

New member
תחשוב על זה ככה

אחרי הסיום מסלול הוא פשוט יישב בבסיס הזה,יישן טוב,יתאמן,יתרגל מודלים,ייצא למבצעים,ובעזרת השם שכולם יחזרו בריאים ושלמים הם ימשיכו באותה שגרה.. :] אני גם ישנתי באוהלים,בבה"ד זה יהיה חדרים,ואז משהו שוס:הספינה תהיה הבסיס שלי..

oshiko

New member
יש דרג ...

הבנתי שבספינה מקום הלינה תלוי בוותק. אם אתה צעיר אתה ישן בירכתים ומתנדנד הרבה. אני מציע לך לנצל את תקופת הדח"ש לאימונים על העניין. תקנה עריסה מתנדנדת

poli55

New member
../images/Emo50.gif לילד במקום החדש../images/Emo66.gif

שלום לכולם מה שלומכם ברוכים הבאים לבסיסינו נשמח לארח אותכם בתור שכנים אולי נפגש בהסעות אצלנו הם ישנו באוהלים חודשים ורק כשהם עלו ליחידה קיבלו מבנה אז בהצלחה לכולם
ושבת שלום
פולי55

poli55

New member
../images/Emo13.gifהסבר להסעות ../images/Emo9.gif

שלום רב הכוונה הייתה בהסעות של ההורים שמחכים בימי שישי בכניסה לבסיס לילדים (לחיילים ) אין הסעות עד כמה שאני זוכרת מלבד ההורים שבאים ואוספים ומידי פעם עושים הקפצות לרכבת של נתניה שבת שלום

oshiko

New member
זה יותר קל למי שגר באזור מרכז ...

לגבי השאר יותר מעשי שהם יחזרו לבד - לא חסרה תחבורה במקום הזה. החברה בצוות שלו גרים בפיזור בכל חלקי הארץ.

למעלה