מאה הגיטריסטים הטובים בעולם של

מאה הגיטריסטים הטובים בעולם של

מגזין רולינג סטונס... ג'וני ואד הגיעו למקומות ה-59 ו- 60. לא הייתי מתייחס יותר מידי ברצינות לרשימה....יש שם כמה דברים דיי לא קשורים.. אבל בהחלט מקום מכובד לחבר'ה שלנו...

michael meiri

New member
לעזעזל

זאת הרשימה הכי טיפשית שראיתי בחיים שלי הגיטריסט של the who מקום חמישים ואני באמת חולה על נירוונה אבל אין מצב שקורט קוביין הוא מקום 13 ורוברט פריפ הוא רק מקום 45 ואיך גיטריסט פאנק ג'וני רמון הגיע למקום 16 וגילמור מקום 82 ואני יכול להמשיך למנות שם טעויות

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifכן..

גם אני אוהבת נירוונה, אבל קורט קוביין במקום 13 זה הזוי...

כמו שאמרתי....כניסות לא קשורות...

ולמען האמת, ועם כל הכבוד לאד...הוא לא הגיטריסט הכי טוב בעולם, וגם לא במקום השישים (במיוחד בהתחשב שגילמור במקום 82). אז את הכניסה של ג'וני אני מבין...אבל את אד...קצת מוזר...ולמה לא הכניסו את ט'ום אם כבר?

kittycatbone

New member
אני הייתי שמה את

ג'וני במקום יותר גבוה
חח למרות שאני פשוט לא מכירה הרבה גיטריסטים יותר טובים.... אבל עדיין
אנימסכימה עם מה שאתה אומר
וגם עם העובדה שקורט קוביין באמת לא נחשב כ*גיטריסט* עדכדיכך כזה טוב.. מילא השירים שלו.. וכל אלה.. אבל מבחינת גיטריסט? הייתי אומרת שהוא פשוט טוב.. אבל לא ככה שהוא עוקף את כל האחרים שברשימה מעליו

vegetable man

New member
אני שונא את הרשימות האלה

כל מה שהן מעידות - זה עד כמה האמנים המיוצגים עדיין באופנה, וזה בדיוק מה שבעיתון יודעים - הקוראים אוהבים לדעת שהאמן האהוב עליהם עדיין בעניינים. בינינו - אין ממש קשר בין יכולתו של גיטריסט זה או אחר, לבין עד כמה המוסיקה שהוא לקח חלק בה, טובה, לכשעצמה.

kittycatbone

New member
מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif

כל הרשימות האלה באמת לא משקפות אם הגיטריסטים האלה באמת טובים או לא ... זה סה"כ מראה כמה הם פופולרים יחסית לציבור..
וגם אני לא אוהבת את כל הרשימות האלה בגלל זה....

aviGODFATHER

New member
אז ככה...

האמת שאני לא ממש שם לב לעבודה של הגיטריסטים. אני שומע מן הסתם את הגיטרות ואני יודע שהם חלק מאוד חשוב במוזיקה, אבל אני חושב שברוב המקרים מישהו יוכל להחליף את הגיטריסט, כמו שגם אפשר להחליף את המתופף, בסיסט, קלידן וכו'. אני יודע שזה הולך להישמע רדוד - אבל בד"כ הסולן הוא היחיד שלגמרי לא ניתן להחלפה. ואני מדגיש שוב, זה ברוב המקרים אבל לא בכולם (מה גם שאני לא שמעתי כל שיר וכל להקה שאי פעם הייתה קיימת ואני בטוח שיש הרבה יוצאי דופן, אבל בלהקות שאני שומע, למשל רדיוהד וקולדפליי לא ממש הייתי שם לב אם באחד השירים מישהו היה מחליף את הגיטריסטים). אבל כמו שאמרתי, יש הרבה יוצאי דופן, והנה דוגמא לאחד: The Edge (הגיטריסט של U2) הוא גיטריסט שלדעתי לא ניתן להחליפו - הוא יצר את הצליל שכ"כ מזוהה עם U2 ובזכותו ניתן לזהות שיר של U2 עוד לפני שבונו הדליק בכלל את המיקרופון. ועם זאת, הוא קיבל רק את מקום 24 ברשימה. ואם הם כבר אמרו "Guitarists of All Time" אז איפה לעזאזל ג'אנגו ריינהארט?

טיפ טיפה לא מסכים איתך בכלל....../images/Emo8.gif

אני אישית לא שמעתי אף גיטריסט שמנגן בסגנון של ג'וני...זה ייחודי וקשה מאוד להעתיק את זה... בנוסף, אני לא יכול לחשוב על גיטריסט אחד ששמעתי שנשמע כמו גילמור - למרות שהרבה ניסו (בהופעות של ווטרס למשל). הגיטריסטים ברשימה לא נאמדו על יכולתם לנגן פאוור קורדס (שזה כל גיטריסט יכול לעשות כמעט באופן זהה) אלא על יכולתם הוירטואוזית בסולואים, קווי מלודיה, ביצוע טכני ונשמה. ולגבי ג'אנגו ריינהארט...אני חושב שהם בכוונה התעלמו מכל הסגנונות שאינם רוק...למשל גם ג'ון ווילאמס לא נכנס והוא הגיטריסט הקלאסי הכי טוב (לטעמי) כנ"ל ברים ועוד רבים אחרים.... אבל חזרה לנושא הראשון....אני חושב שהייתי שם לב אם היו מחליפים גיטריסטים....

kittycatbone

New member
גם למשל..

אצל אוונסנס, בן מודי, הגיטריסט הראשי התחלף עם אחד אחר [טרי], ולמרות שבן מודי היה גם בלי קשר חלק מאוד חשוב בלהקה [כתב את רוב השירים של הלהקה וכאלה....].. ממש מרגישים בהבדל שבין שניהם... גם כששומעים אפילו ביצוע של אותו שיר עם בן מודי ועם טרי... ובקשר לג'וני ברדיוהד...גם לדעתי הייתי מרגישה אם היו מחליפים אותו בגיטריסט אחר, כמו כמו שאמרת, יש לו צליל מיוחד מאוד ואם מישהו אחר ינגן את מה שהוא ניגן זה יהיה ממש אחר.... [ג'וני הוא שולט
.....רגע של גרופיות
]

בואו נקווה ששרונה לא בודקת את

הפורום...:) שלא תקנא.. ג'וני הוא אכן אחד יחיד ומיוחד....אבל ט'ום תמיד היה ותמיד יהיה הפייבוריט שלי....

למעלה