מאה חמישים תפוחים על העץ...

MaPHisTo

New member
מאה חמישים תפוחים על העץ...

מאה חמישים תפוחים לקחתי אחדח ויריתי בכולם עכשיו יש מאה חמישים תפוחים מתים מדממים למוות בכאב על הקרקע הקרה והמחוספסת!!!!!!! שימותו!!!!!!! אני בן אדם סימפטי באמת... על כל פנים בקשר למפגש אני חש שאתם רוצים להצטרף לתפוחים על הקרקע ניתן לארגן זאת או שאתם מעדיפים מפגש... בכל אופן שמתי לב שהסקר נורא ישן אני מציע סקר חדש להנאתכם.... טה טה טדם טדם....טה! בתור פרויקט מחויבות אישית מטעם ביצפר בחרה דריה (מחוסר ברירה) לעזור למעוטי היכולת. הייתה האירוניה והיא נחתה בדיוק על בריטני. היא יוצצאת מביתה של בריטני לאחר שעתיים וחצי של לימוד אינטנסיבי. מה הדבר הבא שהיא תעשה? א. תשכב על הכביש על שלט של "דרסו אותי, זה כיף" ב. תיגש לגנן, תיקח מסור חשמלי ותוריד לבריטני את הראש ג. תלך הבייתה ותצפה במרתון חזק של סיק סד וורלד ד. תצפה בסרט "אמריקן סייקו" ותשאב רעיונות אהבתם? נו טוב וואי כרגע גיליתי שהשנה יצא יום שיש השלושה עשר פעמיים איזה עושר את שניהם פיספסתי איזה חרטה די לקשקש בקומקום בהביי

eorion

New member
כל האפשרויות

אהה... בואו נעשה שירשור שירה, כל אחד יכתוב שיר קטן, שהוא ימציא ברגע. אהה אני צריך ללכת אולי מחר אני אכתוב

Esmena

New member
השיר שלי:

לאחמד יש כנפיים היום הוא בן שנתיים מחר הוא בן שלוש ואולי גם מחרותיים אבחר בנורמטיבי, סיק סד.

bleeding rose

New member
אכן יצא פעמיים

והתאריך שלי ושל חבר שלי יצא ביום השישי ה13 הראשון, כלומר-13.6 איזה כיף לנו יש לנו היום חמישה חודשיםםםםםםםםםםםםם

MaPHisTo

New member
גנבת תמונות.....

זה התמונה שלי!!! שלייייייי!!!!! יש לי בעיות תתעלמו אגב לגבי הסקר אני הייתי בוחר בא' זה מה שאני הייתי עושה או בעצם.... הייתי עושה אץ ג' ואז את ד' ואז את ב' ואז את א' טוב שיהיה תצפו בדריה היום לא להחמיץ יום טוף

MaPHisTo

New member
גרררררר...!!!!

יש כאן תמונה שעוקבת אחריי מן שני חרמנים כאלה בכל מיני פוזות די מעצבן גררררר......

eorion

New member
הנה השיר שלי

זה רק הפזמון, בהזדמנות נמשיך קופסאת פלסטיק שחורה, חזרתי. הראי לי הכל מה לקנות ומה ללבוש. קופסאת פלסטיק אהובתי, איך לדבר, ואיפה לחרוש. מה לאכול, קופסאת פלסטיק, סרט כחול.

למעלה