מאובן של צמח או זנב דג

S h 0 S h

New member
מאובן של צמח או זנב דג

מצאתי מאובן זה בטיול במדבר האם זה מאובן של צמח, זנב דג או משהו אחר ??

deathcaster

New member
פינוקי? מה דעתך?

דייהטסו

New member
אני לא מבין למה אתה שש לריב איתו

ולמה לקרוא בשם מעליב. אני עוקב אחרי הדיונים איתו והוא מעולם לא העליב אף אחד, להיפך, מעליבים אותו.
האם דיעותיו (שכלל אינו מקובלות עלי) מאיימות כ"כ? או שצליבת אנשים נחוצה לצורך חימום מדורת השבט?

פולספגן

New member
אתה יודע שזה לא רק על הניק, אלא זה דפוס

מחזורי שלו להיות מקובל בחבר'ה ע"ח ה"חלשים".

deathcaster

New member
תגובה

א. כפי שנכתב, פינוקי זה כינויו הקודם והוא אמר שאין לו בעיה שיקראו לו כך (בינינו .... עדיף כלבלב מאויר מאשר גיבורת משחק מחשב יפני/ סרטי אנימה
)

ב. דעותיו לא מאיימות על אף אחד, אלא אם "אף אחד" הוא טיפש. אבל דעותיו הן מגוחכות והן מושא ללעג.

ג. הוא בהחלט העליב גם העליב, אני מכיר אותו משנת 2001... אני מניח שאתה כותב בתפוז רק משנת 2009 (ע"פ הכרטיס שלך) כך שמידת ההיכרות שלך איתו מועטה יחסית לכותבים אחרים בתפוז.

ד. "צליבת אנשים נחוצה לצורך חימום מדורת השבט?"- בהחלט עדיף מלשבת במערה קפואה

xianghua

New member
האמת שזה די מעניין

כי איני כותב כאן מ2001 אלא מ2007. להערכתי אתה מתבלבל עם מישהו אחר דת'קאסטר. ואין זו הפעם הראשונה.

deathcaster

New member
תגובה

אולי התבלבלתי עם כינוי אחר שלך... או עם בריאתן דומה מאוד לך (למשל.. "יונתני הקטני")

זו נבלה וזו טריפה.

ו"אין זו הפעם הראשונה" - עוד דוגמה לכך שכפיו של פינוקי אינן טהורות מלשון הרע. האם אתה מוכן להצביע ולו על פעם אחת שהתבלבלתי בדיון איתך?

xianghua

New member
אז אתה מודה ששהתבלבלת

ושורה אחר כך אתה מבקש שאביא לך דוגמא אחת לבלבול?

deathcaster

New member
דוגמה נהדרת לכך שאתה מסלף דברי אחרים

לא הודיתי שהתבלבלתי, לפחות תצטט אותי נכון, רשמתי שאולי התבלבלתי, יש הבדל ענק (ואני די בטוח שלא התבלבלתי).

האם אתה יכול להביא לי דוגמא אחת בדיון מולך שבאמת התבלבלתי מבלי לעוות/לסלף את דבריי כהרגלך?

xianghua

New member
טענת שאתה מכיר אותי מ2001

בעוד נרשמתי לתפוז רק ב2007. מעניין מה יהיה לך לומר עכשיו...

למה הזמין את פינוקי בכח כשהוא נעלם?

אם יש לך אוכל מיותר תאכיל ילדים רעבים בסומליה, לא את הטרול.

הדבר הזה נראה מענין מאד

אבל נראה לי שזה לא מאובן. כדי לדעת מה זה כן צריך עוד כמה פרטים: היכן בדיוק נמצא, האם נמצא בסחף נחלים או בתוך סלע, אם ניתן לבצע כמה בדיקות פשוטות בלי להרוס את הממצא- האם תוסס בחומצה (לטפטף טיפת חומצת מלח בצד השני), האם נחרץ במסמר או בציפורן, אם ניתן לשבור חלקיק ולבדוק מה הצבע מבפנים והאם הוא מבריק ומה המרקם שלו.

למעלה