מאוד דחוף!!! לתושבי חדרה!!!

natasha89

New member
מאוד דחוף!!! לתושבי חדרה!!!

אני נוסעת מחר עם חברה לחדרה ואנחנו מחפשות משהו לעשות שם אחר כך, אולי איזו טיילת או פארק.. לא זה שליד הקניון עם דגים כי היינו שם הרבה פעמים (אם המקום עדיין קיים).... יש המלצות? משהו? משהו קטן? פארק מסכן? שכונה יפה? משהו?? תודה מראש לעונים.. וכן, אנחנו נוסעות לחדרה כדיי לקנות ספרים לבית ספר... ובא לנו לעשות עוד משהו חוץ מזה... אז אני מקווה שתעזרו לנו!!!

natasha89

New member
אני חשבתי שאני גרה בחור

מה אין לכם שום פארק שם????? תודה על הרעיון של להסתכל על ערסים, אבל קקה כזה יש גם פה הרבה..

נופ18

New member
כדאי לך לפרוש מעכשיו......

אל תבואי לפה בכלל....אין מה לעשות פה וגם לא יהיה בעוד 20 שנה, תקני ספרים ממקום אחר, או לא יודעת מה..... אין מה לעשות פה, נקודה. אפילו כפר ערבי יותר מעניין מחדרה. \:

iEyal

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

לקחת "טיפה" קשה את ההודעה שלה

נופ18

New member
../images/Emo7.gif

העיר הזאת היא בעיה אחת גדולה. מתי כבר יעשו איתה משהו רק ה' יודע. זה באמת בעיה בלי שום קשר להודעה. וחבל שזה ככה, חדרה יכולה להיות אחת ה-ערים בארץ עם קצת השקעה.

Ibiza1800

New member
תכלס...

עיר חוף, במרכז, בדיוק בין שתי הערים הגדולות בארץ...ופעם קראתי איפשהו שמבחינת שטח נטו חדרה היא השלישית בגודלה בארץ. אז למה לא עושים איתה כלום?! לא יודע :\

נופ18

New member
נכון, היא ה3 הכי גדולה! פשוט חבל.

אין מילה אחרת לתאר את זה.....\:

iEyal

New member
אתה צודק

הבעיה באמת היא בכל ראשי העיר שהיו לעיר מאז ועד היום תסתכלו לדוגמא על נתניה - יש להם ראש עיר שבאמת אכפת לה ומאז שהיא מכהנת נתניה רק עולה ופורחת, איזור תעשיה מפותח, דרכי גישה מסודרים לעיר (כל הגשרים מעל כביש החוף) שכונות חדשות לצעירים וכו'... אולי באמת צריך אישה בראש עיריית חדרה

נופ18

New member
נראה לי שמצאת את הפיתרון../images/Emo45.gif

באמת צריך אישה לרשות העיר, אולי אתי מיימון היא תעשה הרבהההה סדר בעירייה הזאת, היא בעצמה גרה באולגה אחת השכונות שלצערי מוזנחות, אולי היא תרים את העיר הזאת. או שאולי מישהי מהפורום רוצה להתמודד לראשות חדרה חחח

natasha89 תשובה לשאלה

ממולץ מאוד ללכת לפלאפל ברזילי , אם היסטוריה מעניין אותכם ???? תלכו למוזיאון החאן , (תולדות חדרה ) גן שמואל - יש שם חנויות מכל הסוגים , מקום נחמד מאוד .

למעלה