מאוד התלבטתי מה לעשות עם זה

מאוד התלבטתי מה לעשות עם זה

אם אמחק את ההודעה יאמרו שאני דיקטטור אם לא אמחק כל השרשור ייהרס. אז הפתרון הוא די פשוט : העתקתי לכאן את הודעתו של המשתתף alonbb בה הוא מחווה דעתו לגבי סוגים שונים של קליפים. אנא מכם הגיבו לשרשור זה ואל תהרסו את השרשור המקורי. תודה. הצפן. הכותרת היתה "יווו...אתם כנראה לא קולטים.... והנה התוכן :הערתי הערה חביבה מאוד לדעתי שהקליפים שנתתם פה הם לא ממש קליפים מדהימים..ויש הרבה יותר טוב מהם ועוד דבר שכנראה לא קלטת - איי וואן היא לא להקת פופ פשוט המוזיקה שהם עושים היא קלאב דאנס ורוק\פופ ואני עדין לא מבין למה אתם מתווכחים איתי?!?!? תכנסו בעצמכם לאתריי אינטרנט שלהם ותראו בעצמכם איזה מוזיקה הם עושים במקום להתקיף אותי מסביב...נשמע יותר טוב לא? את פיטר גבריאל אנד רוזס גרפס ובלר לא לא שמעתי עליהם אף פעם ואני מחזיק מעמד טוב מאוד אתם רואים? אני לא מת להתאבד.. ורווק אני לא יש לי חברה תודה רבה.. ואם לא הבנת אני אחזור על המשפט שכתבתי מקודם אני פשוט אעתיק אותו : איי וואן היא לא להקת פופ פשוט המוזיקה שהם עושים היא קלאב דאנס ורוק\פופ ואני עדין לא מבין למה אתם מתווכחים איתי?!?!? תכנסו בעצמכם לאתריי אינטרנט שלהם ותראו בעצמכם איזה מוזיקה הם עושים במקום להתקיף אותי מסביב...נשמע יותר טוב לא?

alonbb

New member
ולפני שהם מתקיפים אותי שוב

אני ארשום את המשפט שכתבתי עוד פעם כי אולי זה יעזר להם לצאת מהבורות אז : איי וואן היא לא להקת פופ פשוט המוזיקה שהם עושים היא קלאב דאנס ורוק\פופ ואני עדין לא מבין למה אתם מתווכחים איתי?!?!? תכנסו בעצמכם לאתריי אינטרנט שלהם ותראו בעצמכם איזה מוזיקה הם עושים במקום להתקיף אותי מסביב...נשמע יותר טוב לא?

alonbb

New member
ועוד פעם אחרונה למקרה חרום

איי וואן היא לא להקת פופ פשוט המוזיקה שהם עושים היא קלאב דאנס ורוק\פופ ואני עדין לא מבין למה אתם מתווכחים איתי?!?!? תכנסו בעצמכם לאתריי אינטרנט שלהם ותראו בעצמכם איזה מוזיקה הם עושים במקום להתקיף אותי מסביב...נשמע יותר טוב לא?

אני במקומך הייתי שותקת

אם לא הייתי מכירה את גאנז אנד רוזס וכו´. יאללה אלון, לך תשמע שאקירה או משהו ותעזוב אותנו בשקט.

howiefan

New member
אלון אתה עושה צחוק מעצמך

אף אחד פה לא מתייחס אליך ברצינות, כולם פה צוחקים עליך, אין לך מה לחפש פה, אתה לא מבין במוסיקה ולא תבין גם אם זה היה תלוי בחיים שלך. יאללה סע לפורום בריטני ואיוואן ותשאר שם, תודה.

alonbard

New member
חחח צפניה העיף אותי

הרי זה מה שהוא רצה לעשות הרבה זמן לא? אל תדאגו אני לא אבוא לכאן יותר..היתי מספיק במקום הזה רק כמה ציטוטית לפניי שאני הולך לשלום ומברך אותכם להמשך של עתיד מזהיר.. ראשית כל : במוזיקה אני מבין הרבה יותר ממכם את זה הספקתי לגלות כבר ממזמן וגם את זה שיש לכם בעיה מוחית חזקה מאוד לגביי כל דבר חדש ויפה שיוצא וכל שיר חדש של זמן או להקה אתם בודקים אותו מכל נקודת זווית אפשרית כדי למצוא על מה אפשר לרדת מה שמעיד על פיגור שיכלי רציני מאוד. לדעתי הביטלס הם חבורת מסוממים שלא יכולים לכתוב שיר אחד בלי להציף את הזרועות שלהם או לעשן טבק או חשיש לדעתי הלא יחידה,כל דבר שהיה לפני שנות השמונים נחשב לג´נק,פסה,נדוש,מצוי,טיפשי,מסומם ואני יכול להמשיך את המגילה עד מחר לדעתי צפנייה אתה לא יודע לנהל פורום ואם אני היתי האחריי על הפורטל הזה אז לא רק שהיתי מעיף אותך אלא גם היתי חוסם אותך מכל אפשרות להיות חלק מהמסרים של תפוז. לדעתי אתה בנאדם משעמם שאוהב לתת הערות ביניים חסרות תועלת שמעלות לי את הרצון להקיא את כל המאיים לשירותים ולצחוק ללא הפסקה. חי חי רגע לא סיימתי אמילי אני זוכר שרק הכרתי אותך היית בנאדם נחמד מאוד פעם אבל כנראה לחיות הברבריות האלה יש השפעה חזרה מאוד להזכירך הנה משפטים שכתבתי לי על האנשים האלה באיי סי קיו - משפט שלי : i hate those people...dont you? משפט שלך : oh me 2... and Tzfanya doesn´t like it either משפט שלי : Nimas li mehem משפט שלך : so don´t come to the forum. I´m sorry, tzfanya will block them but I don´t want war there. נראה אותך עכשיו מכחישה את המשפטים האלה כי אם כן..את רק מנסה לברוח מעצמך. בכל מקרה אין לכם כל טעם לתת תגובות כי זאת הייתה הפעם אחרונה וחביבה שנכנסתי לפה. ועוד דבר- במצב שאתם נמצאים עכשיו כדי לכם לפרוש לגימלאות כי לפורום לא יהיה עוד הרבה זמן לחיות (סמכו עליי) אז שמחתי להכיר אותכם (בציניות כמובן) ונקווה שנפגש שוב (שוב פעם רק הציניות מדברת) להית. אלון שחיי במציאות ולא באמצע המאה של האלף הקודם.

howiefan

New member
חחחחחחחחחחחח

זה היה הדבר הכי מצחיק שקראתי בתקופה האחרונה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחח למות מצחוק!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות הקרציה הלך, איזה בושות הוא עשה לעצמו! לא יאומן! לפחות הפורום חוזר להיות איכותי ונחמד כמו שהוא היה לפני כן, פשוט תענוג! תודה לצפניה!

רק הגעתי....

וכבר צרות??

אויש איזה יופי.. אתה מעוות הכל.

כשניהלנו את השיחה הזאת זה היה על אלה שירדו על בריטני וכל השטויות האלה.. די ממזמן. זה בכלל לא היה על "האנשים האלה" (למה אתה מתכוון בכלל?!) בעצם עכשיו שאני חושבת על זה, אולי בכלל לא התכוונו לאותם אנשים כשדיברנו. בכל מקרה אלה שאני התכוונתי אליהם כבר לא ממש כותבים פה. אני חושבת שאם לא הייתי אוהבת את האנשים פה, לא הייתי כותבת בפורום (בניגוד אליך). ומצידי תחשוב שאני "בורחת מעצמי" (מה אתה רוצה?!), אבל אתה זה שמאז שהוא הצטרף אומר לנו שרק שאקירה, איי 1 וכו´ הם מוסיקה. וגם אם אתה אוהב אותם, ניחא, אני לא מבינה איך אתה יכול להגיד שהביטלס או גאנז אנד רוזס (אה אופס, שכחתי, אתה לא מכיר אותם!) לא יודעים לכתוב שירים (אבל העיקר ששאקירה כן) אה כן, אני עדיין בן אדם נחמד. אבל בשלב מסוים התחלת ממש להרגיז אותי. אני מקווה שיום יבוא ותתחיל להבין שמוסיקה זה לא רק בריטני. היה נחמד (מי אמר ציניות?) שלום ולא להתראות ~אמילי~ (כן, אני נחמדה!)

כן..בנוהל ו../images/Emo32.gif

תפסיקי להיות כ"כ "עסוקה" במשה.... אה וגם ניהלתי מו"מ עם המפלת והיא הסכימה לשחזור חלק מההודעות אז אמילי וג´רי צפו פגיעה לקראת מחר. אולי אפילו נשבץ הכל למאמר שייקרא "הפורום במלחמה על חייו"

למעלה