מאוד חשוב לשתות

מאוד חשוב לשתות

ובכל פעם אני נתקל בדילמה. לואיסיאנה מ"המורדים" אומרת שחשוב לעשות מויי כיף. אבל אני - לא יודע מה לעשות. באיזה סוג של בירה לפנק את עצמי? מצד אחד הפרסומת להייניקן עם ג'ניפר אניסטון הייתה ממש מעולה ומצד שני אומרים שקרלסברג היא הבירה הכי טובה בעולם... <כן. הדיון הזה התקיים במציאות ביני ובין חבר בסופרמרקט> מה הבירה שלכם?

rotmen24

New member
זאת רק אני או ש...

ההודעה הזו ממש הזויה? באופן אישי לא שותה בירה...

Mיקי_

New member
גינס בחורף בקיץ טובורג אדום

קלסברג זאת בירה לכוסיות והיא ממש לא משהו לטעמי. והייניקן עדיפה מהשתיים שהצעת אבל עדיין בהירה מידי לטעמי... אני אוהבת את הבירות שלי כהות וחזקות (
) ואם כבר משהו בהיר את נלך על ההוגארדן שהיא פירותית ומדגדגת... (ויש את הבלגיות שגם הן על אותו רעיון) בשחורות יש גם את מרפיז, שהיא יותר עדינה ויותר זולה בדר"כ - למי שגינס קצת כבדה עליו.

David Ochayon

New member
../images/Emo45.gif טובורג אדום ביום יום

כשבאמת מתפרעים אז סטארופראמן הצ'כית, גינס וכל הטובות האחרות. אני אישית לא מתקרב להייניקן וקרלסברג

Benjamin Turner

New member
מה הבירה שלי?

קוניאק
וברצינות, לא ממש משנה לי, כל עוד זה לא גינס ודומותיה (החיים מספיק מרים גם בלעדיהן
). בכלליות, אני בעד ניסויי בירות במכולות של רוסים (ובכלל אלכוהול במכולות של רוסים. כבר אמרתי איזה כיף לי שיש לי אחת כזו ליד הבית?
).

גילדורי

New member
beeeeeer כמאמרו של הומר סימפסון

אני אישית רק כהות...גינס, בימיש..באס דא מצאנו בסופר ויקטורי (רשת שיש בדרום) מבצא של בירה סאגרס 2 ליטר ב-10 שח אני חייב להזהיר שזאת הבירה הכי מגעילה ששתיתי בחיים שלי!! בדכ ליטר זה המינימום שלי והבירה הזאת אפילו לא יכולתי לגמור חצי...זה היה זוועה והקטע שיש להם בירות טובות בכאלה מבצעים של 3 חצאים ב-10 שח אז לא חשבנו שכמה שזה זול ככה זה מגעיל...אבל טעינו...

עמית22

New member
לא שתיין גדול בכלל

אבל כשכן יוצא לשתות אז רוצה שזה יהיה גינס מהחבית

ailag

New member
פפסי בבית, קולה בשאר המקומות../images/Emo3.gif

כן, גם פפסי. את הפפסי יותר נוח פשוט לקחת וללגום בלי להרגיש. הטעם של קולה "חריף/מר" יותר ולכן היא מתאימה לכל סיטואציה אחרת אבל לא לרביצה בבית. ולמה לעזאזל אתה מצטט פרסומות של המורדים?!

Mיקי_

New member
גליה ממוש שאלו על בירה...

איך פפסי נכנס לקטגוריית הבירה אצלך?

ailag

New member
הכי קרוב מבחינתי../images/Emo3.gif

את לא יודעת שתמיד כשמדברים על בירה אני מחליפה את זה בקולה? כי מותר לי לדבר על זה גם אם בירה לא טעים לי! משום מה בדרך כלל מתעלמים ממני בקטעים האלה..

JaneLame

New member
"נשר"

אני סחי כבר דיי הרבה זמן. נשר זה 3.50 ש"ח לחצי ליטר, ישר מהמקרר של ה -AM PM. ועוד אפשר לקבל זיכוי של 1.20 ש"ח על הבקבוק.

JaneLame

New member
אבל בימים טובים יותר

"גינס". יש בירה בהירה ומוצלחת בשם Stella Artois (סטלה ארטואה) שהתמכרתי אליה כשהייתי בפסטיבל רוק בבלגיה. חילקו אותן בכוסות גבוהות במשך 3 ימים. בארץ אין אותה כמעט. אני חושבת שב"מייק" על הטיילת יש. אצל הבלגים מוכרים בירה גם ב - vending machine, כך שילד בן 4 יכול להכניס מטבע ולקנות בירה. נ.ב. אני רוצה לציין שפעם בסוף הסמסטר הצעתי ל - ailag ולעוד כמה אנשים בפקולטה למדמ"ח ללכת לשתות לכבוד תום המבחנים, והחנונים האלו אמרו שהם לא אוהבים אלכוהול. איזה לפלפים.

ailag

New member
אהמ

ובסוף את זו שלא באת. נה. (לא שהלכנו, אבל זה בגלל שני הלפלפים האחרים)

גילדורי

New member
סטלה יש כמעט בכל מקום בחיפה

גם לדעתי יש שם את הפאבים הכי טובים- מעיין הבירה (יותר מסעדתי, אבל הכי הכי טוב), הביר האוס, האיזי, המרתף, דה נירו...

אני בחורה ../images/Emo3.gif

אני עונה לסטיגמות השתיה של בחורות
- אלכוהול לא טעים לי, ולכן אני צריכה להטביע אותו במשהו אחר. זה קצת באסה, כי כל היין והבירות למינהן פשוט נופלות מבחינתי, ומצד שני לכל הבריזרים שטעמתי עד כה היה טעם של ספרייט. בלונדון איתרתי בקבוקים מוצלחים שנמכרו במרכולים תחת השם reef, והכילו מיצים עם וודקה, היו חזקים יותר מהבריזרים - אך עם זאת עדיין טעימים. פחח - אפילו בייליס אני צריכה לערבב עם שוקו, אני ממש גרועה.

יוֹאב

New member
קולה

השותף שלי ואני סיכמנו שאנחנו מתקמצנים על הכל, חוץ מעל 'קוקה קולה'. אנחנו מכורים. אלכוהול אני לא שותה ממילא.

מיה ישי

New member
../images/Emo72.gif

עדיפות לקרלסברג או היינקן על גבי הכהות, לאחרונה שתיתי בברז מתחלף בפאב הקרוב ניוטון(בירה על בסיס תפוחים) שהיתה מדהימה...... אבל זה ככה בשביל הכיף. אם כבר מעדיפה ייגר בשביל לדפוק קצת את הראש.....

למעלה