מאוד חשוב תיכנסו לפה!!!!!

מאוד חשוב תיכנסו לפה!!!!!../images/Emo124.gif

קודם כל באמת כך הכבוד על הפרורום אריאל:)))))) יש איפה לכתוב את הדעות שלנו והבעיות ולמצוא גם חברים וסתם לדבר ולצחוק אבל יש כמה דברים שמעצבנים אותי: 1)אנשים פה יורדים על ילדים אחרים מקללים אותם או שמשתמשים בככינוי של מישהו אחר כדי לקלל מישהו אחר ואז מתחילות להיווצר בעיות,אנחנו חברי הפורום וכך גם מנהל הפורום צריכים למנוע את זה זה פורום לדיבורים לא לקללות!!!! 2)נמאס לי שאנשים מעירים אחרות מגיעים לפורום ומתחילים לרדת עלינו לצחוק והכל לדעתי לא צריכים להכניס הודעות של אנשים מערים אחרות אם הן מעליבות אותנו או את העיר שלנו!!!!!!! 3)מספיק לרדת על כל מיני עדות כגון הרוסים!!!!!!!!!!!!!!!! יש פה כמה חברי פורום שבאמת כותבים לעניין ומעניין לקרוא את ההודעות שלהם אבל יש כאלו שסתם מקלקלים את הפורום הזה וזה חבל כי זה פורום טוב!!! טוב זהו זה מה שיש לי בינתיים להגיד!!!!!!!!!!!
אני מצפה לתגובות!!!!!!

gh0sta

New member
hmmmm

איפה אסאל? הוא האדמין, והוא צריך לשמור על הסדר! אם אין לו זמן, צריך למצוא משהוא שיש לו :)

November Dew

New member
אין מה להגיד

הבחורה פשוט צודקת... המטרה של הפורום היא להעסיק את בני הנוער/מבוגרים באריאל לדעתי כמה שפחות שיתעסקו בוונדליזם - חברה שימרו על קו גבול מסויים בהודעות שאותו אל תעברו. מנהל הפורום - פרסם את חוקי הפורום כך לפי דעתי אנשים ישימו יותר לב מספיק עם השטויות תמצאו נושאים מעניינים או סתם נושאים אבל בלי הערות שלא במקום

למעלה