מאוד כואב - ועדיין אולי אוהב

Paranoid

New member
מאוד כואב - ועדיין אולי אוהב

נפרדנו לפני חודש וחצי.. ורדפתי אחריה שבוע אחרי שנפרדנו..ניסיתי להחזיר אותה. וכלום.. ועכשיו - חודש וחצי אחרי - למרות מה שהיא עשתה לי - אני חושב שאני עדיין אוהב אותה..למרות הכל..ולמרות כל הכאב במה שהיא עשתה..יכול להיות שעדיין אני אוהב ורוצה אותה חזרה..

אולי היא לא אוהבת אותך

אתה אומר שרדפת אחריה איזה שבוע נכון? אז מכן משתמע שהיא לא רוצה לחזור אליך. אז זה נחמד מאד שאתה עדיין אוהב אותך (זה ברור אם אתה רדפת אחריה עוד), אין פה שום קונפליקט! אתה אוהב אותך, למרות שמפרדתם, ולא קרה כלום שיגרום לך לא לאהוב אותה. אבל תראה, אל תוותר כל עוד זה בטעם טוב. אל תגרום לה מבוכה בשום מצב, תמיד תתקרב אליה בטאקט. כמו שאומרים, תבנה את עצמך מחדש מולה, כדי שהיא תבין שאתה מוכן להשתנות בשבילה. אל תפעיל עליה לחץ, ותשתדל לגרום לה להרגיש נוח איתך תמיד. אם אתה לא כזה, אין לך מה לחפש אצלה, וגם אצל אף אחת אחרת. יש מספר דברים באישיות שלנו שחייבים להשתנות על מנת שנהיה ראויים לקשר אמיתי עם בנות. אנחנו חייבים לתת, ולא להיות אגואיסטים, חייבים להתחשב ולא להיות אטומים, ועוד כל מיני. זה לא כ``כ קשור למה שאמרת, זה פשוט עלה לי לראש. אז תחזור אליה אם אתה אוהב אותה. החיים בזבל. פושע.

Paranoid

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט

כשנפרדנו שאלתי אותה אם היא אוהבת אותי עדיין..היא אמרה שכן - אבל לא כמו בהתחלה.. אמרתי לה שאם ככה חייבים לנסות - היא חייבת לפחות לתת לי עוד הזדמנות..כי עמדתי לשנות כל כך הרבה דברים... התחשבות ? הבנה ? היא קיבלה את זה אצלי בכמויות..כל כך התחשבתי בה שלפעמים זה בא על חשבון ההנאה שלי מהקשר שלנו... ולהתקרב אליה ? היא גרה במרחק של 20 ק``מ ממני...זה לא בדיוק שאנחנו נפגשים כליום , או כלשבוע או כלחודש... זה יהיה מקרי אם אני אפגוש אותה שוב... ואני כל כך רוצה...כל כך...

אתה אגואיסט...

תעזוב אותה. היא לא רוצה, לא צריך. רק בגלל שאתה אוהב אותה עד כדי כך שאתה מוכן לחזור להיות חבר שלה, זה לא אומר שמגיע לך להיות חבר שלה. פשוט תשכח ממנה, תמצא מישהי אחרת, שכן תאהב אותך גם אחרי קצת זמן. תחשוב עליה ותנסה להבין שאם היא לא רוצה, אתה צריך לכבד את רצונה. אל תהרוג את עצמך מגעגועים וכאלה, פשוט תמשיך הלאה, תנסה כמה שיותר להתחיל קשרים (לא מחייבים כמובן) עם בנות, ותראה לאן הדברים מתקדמים. החיים בזבל. פושע.

Paranoid

New member
נכון , אבל...

אני יכול ללכת בגישה של ראש בקיר - היא לא רוצה , לא צריך.. אבל אולי היא כן רוצה - ופשוט לא נותנת לזה לצאת כי זה קטע של כבוד - קטע של ``אני יזמתי את הפרידה - פאדיחה ליזום התפיסות``.. ואולי גם היא מתגעגעת כל כך אבל לא מראה לי את זה - כמו שאני לא מראה לה ? למה החיים מסובכים כל כך ? :)

Paranoid

New member
ובעצם , יודע מה ?

זה שאני אוהב אותה לא אומר שמגיע לי להיות חבר שלה ? תתפלא.. מגיע לי הרבה יותר.. מגיע לי מישהי שנראית כמוהה אם לא יותר טוב ועם יחס טוב פי מליון.. אבל בכל זאת אני אוהב אותה..ובכל זאת הייתי רוצה לחזור אליה.. ואני יודע שאני צריך לעבור הלאה..ואני יודע שעם הבת הראשונה שתהיה נורמלית ותגלה בי עניין יכול להיות שהכל יעבור..אבל עד אז...שנים יעברו..אז בינתיים אני דש בנושא קצת - לשמוע דעות - ומי יודע - אולי חזון אחרית הימים יתגשם ונחזור (אני טיפוס שאוהב לחיות באשליות - אל תקח אותן ממני בבקשה)

למעלה