מאוד כיף לי איתה אבל לא מאוהב בה עד כלות נשמת

2B ORnot 2B

New member
מאוד כיף לי איתה אבל לא מאוהב בה עד כלות נשמת

שלום אני יוצא כבר שלושה חודשים עם בחורה שמאוהבת בי מאוד מאוד היא בחורה יפה מבית טוב אני מאוד נהנה שהיא מצלצלת אלי כל יום ואנחנו יוצאים לבלות שלוש פעמים בשבוע מתחלקים בהוצאות של הבילוי, אני ישן אצלה ואנו עושים סקס אני מאוד מחבב אותה ומאוד נהנה בחברתה אבל אני לא מרגיש את הפרפרים בבטן אני לא מרגיש את ההרגשה של לא נרדם בלילה מגעגועים, חושב עליה במהלך היום, מפנטז אליה וכו'... מצד אחד אני לא רוצה להיפרד ממנה כי מאוד כיף לי איתה מצד שני אין לי את ההרגשה של מאוהב בה עד כלות נשמתי מה הייתם\ן עושים במקומי ?

ברוך בואך 2B ORnot 2B

מכירה והיטב את הדילמה שלך. רגש מול שכל. מצד אחד השכל אומר הכל בסדר, הרגש לא משתתף בחגיגה. התוצאה: תסכול. מזמינה אותך למסע לחפש בתוכך את הסיבה/ות שהרגש בחסר. בעבר האם הרגש היה פעיל ביחסים שלך עם בנות זוגך? אם כן, מה הסיבה שהזוגיות הסתיימה אז? ערב טוב לך ולכולם
עידית

2B ORnot 2B

New member
תודה רבה + תשובה להמשך דיון

עידית המון תודות על תשובתך כאשר הרגש פועל אז אני מתאהב דבר שלא קורה כל יום (בערך פעם אחת לשנתיים) כשאני התאהבתי אין זה אומר שהצד השני גם כן התאהב בי בחלק מהמקרים הצד השני בכלל לא היה מעוניין לפתח את הקשר לכיוון רומנטי עם בחורה אחת יצאתי 3.5 שנים ועם בחורה אחרת שהייתי מאוהב בה מעל לראש יצאתי חצי שנה אך היא מהתחלה לא הרגישה שאני האחד שלה ולכן אחרי חצי שנה זה נגמר ולי נשבר הלב הבחורה שאני יוצא איתה עכשיו מאוהבת בי מעל לכל גבול היא בחורה טובה אני יכול למצוא בה פגמים כמו שאפשר למצוא בכל אחד ואחת למשל היא לא למדה באוניברסיטה ואני סיימתי תואר שני וחושב להמשיך אני לא יודע מה לעשות אני יודע שהקשר הזה לא ימשך לנצח האם להמשיך לצאת איתה עד שאני יפסיק להנות מהקשר ואז אני אסיים אותו ?

תודה לך על השיתוף ../images/Emo140.gif

שאלת:האם להמשיך את הקשר עד שתפסיק להנות. מעצם השאלה מרגיש לי שמשהו אצלך לא נקי בהחלטה להיות בזוגיות שכזאת. בוא ננסה יחד למצוא את אותו מקום. הרגש הוא רק סמפטום
מה חסר לך בנוסף לרגש בקשר? יום נפלא לך ולכולם

למעלה