מאוד לא מקצועי

anat30g

New member
מאוד לא מקצועי

אתמול ביטלתי פגישות - בגלל חברה עם
- מה שלא הייתי מעיזה לעשות בגלל הילדים שלי (לו ח"ו היו חולים) - עשיתי בגללה... במחשבה לאחור - זה נורא לא מקצועי... כשביטלתי את הפגישות לא הסברתי ולא תירצתי... ובכל זאת אני מרגישה במרחק של זמן (24 שעות אחרי) - שזה מאוד לא מקצועי מה שעשיתי - דהיינו אני מחזיקה מעצמי משהו מבחינה מקצועית - וכשזה בא למבחן - זה לא זה... זה סתם ווידוי קטן, שגרם לי לחשוב על כל מיני דברים... אני אולי החברה הכי טובה בעולם
... אבל מבחינה מקצועית -

nesherkal

New member
לא מיקצועי?../images/Emo3.gif

גם משפחה או חברות במצוקה זה חשוב, לפעמים יותר מעבודה. צריך לשים פרופורציות בעניני עבודה, גם חיים חברתיים חשובים באותה מידה. ואם זה חד פעמי בכלל לא צריכה להיות עם זה בעיה.

ענת

את יודעת שזה לא נכון ..ממה שאני הספקתי לפחות להכיר ...את בחורה
גם בתחום המקצועי וגם החברתי ... לכולנו יש ימים של
וימים של
... ולפעמים מותר להגיד סטופ ..רגע .... גם בלי סיבה!!!

missB

New member
מותר לדחות פגישות מסיבות אישיות

אין בזה שום דבר לא מקצועי. הרי לא מדובר בפספוס של הזדמנות חד פעמית נכון? בסך הכל פגישת עסקים שנדחתה ותתקיים במועד אחר. לא נורא! אנחנו בסך הכל בני אדם ויש לנו גם שיקולים אישיים וזה בעיני לגיטימי אז אין לך מה להרגיש לא בסדר עם זה.

anat30g

New member
אז אני אסביר קצת

יש לי חברה עם
בלילה שבו היא נפרדה מהחבר שלה נסעתי אליה והייתי איתה, למחרת היתה איתה חברה אחרת כל היום, ולא היה ברור אם יהיו איתה גם בערב, ואם יהיה מי שיעביר איתה את הלילה, כי היא מאוד שבורה... אז בשביל שאוכל לנסוע אליה - אם היא תזדקק - ביטלתי פגישות ונשארתי בסטנד-ביי... בסוף לא נסעתי כי מישהו אחר היה אצלה. העניין הוא כפול - הרי בשביל הילדים שלי לא הייתי נשארת ככה בסטנד-ביי - אם למשל הם היו חולים - הייתי מזעיקה ביביסיטר למשל ונוסעת לפגישה, כי אני נורא "מקצועית" ולא יכולה לוותר על פגישה בגלל ילדים חולים... וזה משהו שבמחשבה הגיונית ממש לא בסדר - כי הילדים שלי הרי הכי חשובים ואמורים להיות במקום הראשון. זה הביא אותי למחשבה שאני מצפה מהקרובים לי את "ההבנה" הכי גדולה, כשאני עושה למען אחרים - פגישה מקצועית או חברה טובה - יותר ממה שהייתי עושה למענם... נכון שיש לי תמיד שיקול דעת, אבל על פניו זה נראה ונשמע רע! אני מובנת או מבולבלת?

שרוןB

New member
את מובנת מאוד, אבל

לפי המקרה שסיפרת, נראה לי שבאותו הרגע, אבל בדיוק באותו הרגע, כשלקחת את ההחלטה להשאר בסטנד-ביי, זו נראתה לך ההחלטה הנכונה. אין כרגע סיבה להתחרט, אלא להבין שההחלטה נבעה מתוכך, מהרגש, מהנשמה, ולשניה נתת לעצמך את החופש לא להיות הבחורה הכל כך מיקצועית שאת מכירה שאת. תני לעצמך את הקרדיט שאת עדיין יכולה לשלוף דברים מהרגש, אפילו בימים של פגישות ולחצים.

missB

New member
ובכל זאת מותר לך

כמו שנאמר פה, באותו רגע נראה היה לך חשוב להשאר פנויה וזמינה למקרה הצורך. ואין כל דבר לא מקצועי בביטול פגישה מכל סיבה שהיא, זה מותר וזה לגיטימי. כך שלפי דעתי באמת אין לך מה להתחרט או להאשים את עצמך בחוסר מקצועיות. הפגישה תתקיים במועד אחר ואת תמיד תדעי שחוץ ממקצוענות את גם אדם אנושי שיודע לתמוך בחברים שלו ובאנשים קרובים כאשר הם זקוקים לו וזה לא פחות חשוב!!!

ריביקי

New member
מסכימה

בהחלט עם נשרקל ושרוני. צודקות ב100% הנפש במקום הראשון.

ענת- אני בטוחה שאם את הגעת למסקנה

שעל כף המאזניים היה חשוב יותר לחזק ולחבק את החברה שבמשבר- זה אכן היה יותר חשוב. לפעמים צריך לקבל החלטות כאלו. זו המקצוענות האמיתית!

למעלה