מאוד מאוכזב! (ספוילרים לפרק אחרון)

Crichton

New member
מאוד מאוכזב! (ספוילרים לפרק אחרון)

אני מאוד מאוכזב מהפרק האחרון. הכול טוב, הגיעו לכדור הארץ ונגמר הסיפור. אני רואה את העונה השלישית ולפני שעה הורדתי את הפרק האחרון. אני מאוד מאוכזב! אחרי 4 עונות, הצוות נשאר בדיוק אותו דבר, בקושי זוגות חדשים, אותה תספורת לגיינויי, כמעט ואין שינויים. ציפיתי לפרק מרהיב ונרגש המתאר אותם חוזרים, לא רק שהם עוברים דרך ה"משהו טרנסוורפ" הזה, פוגשים חלק מהפדרציה ונגמר הסיפור. אגב - כאשר ראיתי אז היה פרסומת למשהו עם קפטן ג´יינויי וקפטן פיקרד לפני קירק. אתם יודעים משהו על זה? אנטרפרייז? תודה.

Bajoran Preist

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתגיד, אתה נורמלי?!

"אתה רואה את העונה השלישית ולפני שעה הורדת את הפרק האחרון"?!?! גם כמוך, צופה בימים אלו בעונה הרביעית של וויאג´ר, ואין לי מושג איך זה נגמר פרק לעובדה ש(ספוילר)(ספוילר)(ספוילר) בסוף הם חוזרים הביתה, אבל אין לי מושג איך... (סוף ספוילר) ואני מתכוון לצפות בכל הסדרה ולגלות, ואם להתאכזב, אז בזמן הנכון. הצלחתי להתאפק ולא לקרוא את המשך ההודאה שלך כך שלא קילקלתי לעצמי, אבל איך אתה מעז להוריד את הפרק האחרון ככה סתם באמצע הסדרה? ברור שתהיה מאוכז, בלי קשר לטיב הפרק, וזאת משום שלא "קוראים" את הסוף לפני שמגיעים אליו!! בכל מקרה... אחרי שאי אראה את הפרק האחרון, בעוד שנה בערך, אם yes ימשיכו לשדר את הפרקים באותו הקצב, נדבר שוב ואוכל להגיב.

G.O.D

New member
ספויילר...

הפרק האחרון מוזר מאד בעיקר לאור העובדה שקאת´רין חזרה לעבר עם נשק שיכול לעמוד מול הבורג וכי הבורג לא יכולים לעשות אותו דבר??? בכלל כל הקטע של מסעות בזמן קצת קשה... נוצרים המממממון חורים בעלילה בעקבות זה ואולי היה יותר עדיף לו התסריטאים לא היו בוחרים בנתיב הזה כלל ועיקר... אבל שיהיה...

למעלה