מאוד מאכזב......Emale

מאוד מאכזב......Emale

לא יודעת אבל אני מחשיבה את עצמי בחורה אינטלגנטית, והחידוש הזה שעשית בבלוג שלך עם התפריט הצף, איך אומר ? לקח לי קצת זמן להבין את העקרון ולהפטר מהתפריט שרדף אחרי ללא הרף.... האם זה אומר שאני לא אינטלגנטית מספיק כדי להיות אחת מקוראות הבלוג היוקרתי שלך ?? האמת ? בתחילה הייתי מעריצה גדולה וחיכיתי בכליון עיניים לכל חידוש שלך בבלוג, אתה באמת כותב יפה, מאוד נעים לקריאה ומרתק, אפשר בקלות להתמכר, אבל...ההערה שלך בעניין התפריט הצף ("...יהיה מאוד מאכזב לגלות שהקוראים שלי לא אינטלגנטים כמו שחשבתי....") היא קצת מתנשאת לטעמי ואפילו מעליבה. הרי אנחנו הלקוחות שלך, ומה זה משנה רמת ה- IQ של מי שקורא את כתביך ?? נוטה להאמין שקוראים את הבלוג שלך גם אנשים פשוטים מהישוב או אפילו אנשים מאוד אינטלגנטים שאינם מומחים ברזי הרשת, ואותם ההערה שלך כנראה מעליבה יותר. באופן אישי, חושבת שהרעיון של התפריט הצף אולי נחמד לעכשיו, אבל מה יקרה אם וכאשר יהיו עוד המון המון סיפורים ?? איך זה יראה אז ? אני אהבתי את הסידור הקודם. אבל זו רק דעתי. רק טוב. וחג שמח

emale

New member
ושוב ההומור הזה דופק אותי...

מתנצל אם נפגעת, מתנצל שההומור הציני הידוע לשימצה שלי לא הובן כהלכה (לא הפעם הראשונה שזה קורה לי ובטח לא האחרונה). לא היתה לי כוונה לפגוע ברמות ה-IQ של לקוחותי הנאמנים, הכל בחברות
בכל מקרה, בעקבות הערתו של אוהד על זה שמשתמשי אקספלורר 6 מקבלים הודעות שגיאה בגלל התפריט הצף המשוכלל-אך-המעליב שלי, התפריט הזה ישתנה ואולי איתו כל העיצוב של הבלוג. זה יקרה בשנייה שתהיה לי טיפת זמן. בברכת להתראות
שלום
, Emale סייברלייף

איה@

New member
טוב לראות אותך ../images/Emo98.gif

פעם שניה ש-אישה של ים מצליחה להוציא אותך משבלולך
אישה של ים
איה.

emale

New member
רגע רגע...

את רוצה להגיד לי שזאת היתה קונספירציה כדי להוציא אותי מהקונכייה?
טוב לראות גם אותך. עכשיו אם תסלחי לי, אני חוזר פנימה. בקרוב אשוב, don´t go anywhere
Emale סייברלייף

or001

New member
../images/Emo32.gif לאיה:

האתר שלי מוגדר פוטולוג ולא פוטובלוג. בלוג זה קיצור של ווב-לוג וכשהתמונות מחליפות את הטקסט זה פוטו-לוג ולא, בעצם פוטו-ווב-לוג. אור

טוב...נגיד....

עזוב אותך מחידושים והמצאות, מה עם תוכן ?? מה עם סיפורים ? חוויות ? מה קורה עם ד´, מ´, ש´ (אות בדויה) ?
אז זה מה שאומרים ? שכשהטנקים ברמאללה המוזות שותקות .... תחזור כבר !

emale

New member
מ´זתומרת "תוכן" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה? בלוג זה תוכן?! זה לא כל מיני דברים שקופצים, זזים ומתגלגלים ב-DHTML, JAVA ועוד כמה קללות שבטח חצי מהאנשים פה לא מבין?
סתם, סתם. התוכן כרגע על התנור. שומר אותו על אש קטנה, מערבב כל 5 דקות ומכסה את הסיר
. מיד על שולחנך, הלקוחה המועדפת אצלי במסעדה (אך גם מהירת החימה והנפגעת בקלות, אפעס)
(אה, ושכחת גם את ר´ ו-ט´. אם כבר משחקים פה ב´ארץ עיר´ אז עד הסוף...
) Emale סייברלייף

למעלה