מאוד מבקשת תקשור בעניין בריאות
אני פונה אליך בעניין שמעיב על חיינו בעיקר על חיי, בריאות ומצבי הגופני.
אתן לך רקע אני רגישה לסחרחורות ,רגישה מאוד בנסיעות, מאז לידת בתי משנת 1992, אך מעל 10 שנים היה שקט וגם קודם לא הגעתי למצב כזה של חוסר אונים משווע.
בזמן האחרון גם מצאתי לי דרך לאורח חיים בריא ואני מאושרת גם על כך, אך בזמן האחרון קרו לי 2 מקרים :
אחד שיצאנו לקונצרט וחשתי ממש ברע זה החל בסחרחורת קלה וכמו כדור אש
אני הרגשתי שאני תיכף מתעלפת לא יכולתי ללכת חצי צעד אהובי וידידה שלנו החזיקו אותי והלכנו לאט עד המונית.
זה היה הסיוט של חיי.
אתמול לצערי שוב קרה לי שעזרתי לאהובי לעבוד על הגג.
התחלתי שוב להרגיש סחרחורת חולשה ניסיתי לנשום עמוק אך ראיתי שאני עוברת במהירות הבזק לשלב 2 והלאה ואז ירדתי לחדר שינה
ולאט נרגעתי.
אני מתחננת אליך, אני לא יודעת מה לעשות, סופסוף הגעתי למנוחה והנחלה בעניין הזוגיות וגם עם אורח חיי.
האם תוכלי לתקשר עבורי על מנת לקבל מידע מה עליי לעשות כדי למנוע מצבים כאלה.
אהובי, אמר לי שהוא חושב שמה שקרה לי אתמול אומר שאני דווקא מתחזקת, הדופק היה מהיר כי עבדתי פיסית, והוא חושב שזה לטובה.
אני לא יודעת לאן לפנות ומה לעשות.
אני מתחננת אליך האם תוכל לתקשר עבורי ולהנחות אותי?
אני.
ממתינה לתשובתך
בכבוד רב
בתודה מראש
שרינה
אני פונה אליך בעניין שמעיב על חיינו בעיקר על חיי, בריאות ומצבי הגופני.
אתן לך רקע אני רגישה לסחרחורות ,רגישה מאוד בנסיעות, מאז לידת בתי משנת 1992, אך מעל 10 שנים היה שקט וגם קודם לא הגעתי למצב כזה של חוסר אונים משווע.
בזמן האחרון גם מצאתי לי דרך לאורח חיים בריא ואני מאושרת גם על כך, אך בזמן האחרון קרו לי 2 מקרים :
אחד שיצאנו לקונצרט וחשתי ממש ברע זה החל בסחרחורת קלה וכמו כדור אש
אני הרגשתי שאני תיכף מתעלפת לא יכולתי ללכת חצי צעד אהובי וידידה שלנו החזיקו אותי והלכנו לאט עד המונית.
זה היה הסיוט של חיי.
אתמול לצערי שוב קרה לי שעזרתי לאהובי לעבוד על הגג.
התחלתי שוב להרגיש סחרחורת חולשה ניסיתי לנשום עמוק אך ראיתי שאני עוברת במהירות הבזק לשלב 2 והלאה ואז ירדתי לחדר שינה
ולאט נרגעתי.
אני מתחננת אליך, אני לא יודעת מה לעשות, סופסוף הגעתי למנוחה והנחלה בעניין הזוגיות וגם עם אורח חיי.
האם תוכלי לתקשר עבורי על מנת לקבל מידע מה עליי לעשות כדי למנוע מצבים כאלה.
אהובי, אמר לי שהוא חושב שמה שקרה לי אתמול אומר שאני דווקא מתחזקת, הדופק היה מהיר כי עבדתי פיסית, והוא חושב שזה לטובה.
אני לא יודעת לאן לפנות ומה לעשות.
אני מתחננת אליך האם תוכל לתקשר עבורי ולהנחות אותי?
אני.
ממתינה לתשובתך
בכבוד רב
בתודה מראש
שרינה