מאוד מוזר לי

toooti

New member
מאוד מוזר לי

לדבר עם אבא על מה יהיה אחרי שהוא יעזוב את הבית. מאוד מוזר לשאול את אבא אם הוא יהיה איתנו בראש השנה.... מאוד מוזר לי לדבר עם אבא על מה הוא צריך לקנות לדירה שלו, ועל כל מיני עניינים כספיים, שכאילו במצב רגיל בכלל לא הייתי מתעניינית בהם , אבל עכשיו.... זה מאוד מעסיק אותי... היום בדרך לבי"ס, דיברתי עם אבא על רשיון והוא אמר לי : אני מקווה שאמא תמצא איזה מישהו עשיר שיתמוך בכם ", בהתחלה זה הצחיק אותי, כאילו... אבא שלי אומר הוא רוצה שאמא תמצא מישהו... שיתמוך בנו..., שיתמוך בה.. ואז לאט לאט התחלתי להבין מה קורה פה... אבא שלי עוזב את הבית! אבא שלי עוזב את אמא שלי! הבית שלי עומד להתמוטט, כלום כבר לא יהיה אותו דבר. זה מאוד מוזר לי לחשוב על זה, ועוד יותר מוזר לי לכתוב על זה , הכי מוזר לי לדבר על זה , לספר לחברות שלי... יש הרבה דברים מוזרים בחייםץ מזל שאתם פה, שאשפר לחלוק איתכם... באהבה תותי

adam65

New member
זה בהחלט מוזר בהתחלה, עד שמתרגלים..

בינתיים כדאי לך להיות מעורבת ולהציע עזרה לאבא שלך בבחירת הרהיטים לביתו החדש, ולבדוק שיהיה לך שם חדר שיהיה הפינה הקטנה שלך. הבית שלך לא יתמוטט אבל הוא בהחלט יעבור שינוי משמעותי, ונכון שזה לא יהיה אותו הדבר אבל זה לא בהכרח חייב להיות כל כך גרוע. את בסופו של דבר תגלי שיש לזה גם יתרונות. אבא שלך יגור קרוב אליכם?

scscsc

New member
גם אני עברתי את זה...

לתותי ולכולם! גם אני עברתי את זה לפני כמה שנים. בהתחלה היה לי מאוד קשה וחשבתי שהכל לרעה, אבל אחרי שהזמן עובר הדברים מתחילים להסתדר.דברים חדשים מפחידים בהתחלה אבל לאט לאט מתרגלים אליהם והם הופכים להיות חלק מהשיגרה- חלק ממה שאת.את תכירי עוד אנשים שההורים שלהם התגרשו ותדברו על זה,ולכל אחד יש איזה שהוא בעיה שהוא צריך להתמודד איתה ולפתור אותה,ולאט לאט גם המועקה הזו תעבור,ואפילו יהיה לך כיף שיש לך 2 בתים ומתי שמתחשק ישנים בבית השני.את יכולה להסתכל על זה גם מהבחינה שאת עוברת עם ההורים שלך את גיל ההתבגרות כי גם הם יחפשו בן בת זוג ותוכלו לדבר על זה וגם לצחוק.אולי אפילו ההורים שלך יסתדרו יותר טוב בעתידכי יש אנשים שכשהם נשואים הם לא מסתדרים כמו שיש בן ובת שלא מסתדרים כשהם חברים אבל כשהם ידידים הם מסתדרים. בכל אופן, תמשיכי לבלות ותשתדלי למצוא לך חבר אמת אחד או שתיים שתדברו על הכל... בהצלחה, את תראי שבסוף את תשתני לטובה ותתבגרי מכל המצב...את לא לבד שרון

למעלה