מאוד מתקשה להחליט לאן להרשם

shaiadi

New member
מאוד מתקשה להחליט לאן להרשם

אני כבר הרבה מאוד זמן מתעסק בעניין ההרשמה לקורס פסיכומטרי
אני כרגע חייל ומשתחרר בעוד שבועיים, אני מתכנן לגשת למועד אוקטובר השנה (שיוצא בספטמבר).

אני בן 22, גר באשדוד. חקרתי מלא, קראתי כל מה שאפשר על כל המכונים, והגעתי ל3 אפשרויות, הייקיו, קידום ויואל גבע.
את הייקיו פסלתי דיי מהר בגלל שנראה שהמדריכים שם לא מנוסים בכלל (לצורך העניין אני מכיר מישהו שמלמד שם, בחור בגילי).
המצב כרגע הוא שנרשמתי לקידום, קיבלתי 4 ספרי לימוד ראשונים, אבל אני מאוד מתחבט עם עצמי, למה לא להשקיע טיפה יותר ולהרשם כבר לקורס הכי טוב - זה של יואל גבע.
המטרה שלי היא להוציא לפחות 700, אך אני שואף לכמה שיותר כמובן.

הקורס בקידום עולה לי 4,500, ביואל גבע המחיר הוא בערך 7,500. הכל משולם מהפיקדון.

הייתי שמח אם תעזרו לי להחליט, הרבה חברים שלמדו ביואל גבע ממליצים, קידום לא מכיר הרבה אנשים שעשו, במיוחד לא בעיר שלי.

BBN3

New member
שני המכונים טובים, שניהם נותנים הרבה ספרים-הרבה תרגול.

יואל גבע, שמו במקומו מונח, נחשב למכון הכי טוב בעיקר בגלל המחיר המטורף שהוא גובה, ללא כל הצדקה.
אתן לך שתי נקודות למחשבה:
1. המכון לא באמת יודע איזה ציון קיבל כל אחד ואחד מתלמידיו(מלבד אם התלמיד מספר למורה, ואין כל דרך לאמת מה שהוא מספר למורה) ולכן אין כל דרך להוכיח שהוא הכי טוב...
2. למרות מה שאמרתי בנקודה הקודמת, ייתכן כי יואל גבע הוא באמת המכון הכי טוב מבחינת ציוני תלמידים , אך לא בהכרח בזכות המורים/ החומר / הסימולציות אלא בגלל שמי שמשלם כ"כ הרבה כסף ככל הנראה בעל אמצעים, משמע בעל רקע טוב יותר ולכן יצליח יותר( אני לא מנסה להכליל אך זה ברור, גם מסטטיסטיקות של המרכז, שבמרכז הציון הפסיכומטרי הוא גבוה יותר, וזה בגלל הבסיס הטוב שיש להם....).

בסה"כ, המכון לא באמת משנה לציון שלך, יש שיאמרו ש"המכון הוא 5 אחוזים והשקעתך, בסיס וכו' הם 95", אני אומר שגם לא 5 אחוזים... למכונים יש את אותו החומר פחות או יותר(למכונים הגדולים) ובסוף זה רק אתה.

למעלה