מאוד רוצה להתאמן

נינא1

New member
מאוד רוצה להתאמן

נשואה 4 שנים+2,ולצערי יש לי ולבעלי היקר הרבה וויכוחים שבעיקר סביב הסדר והניקיון. בעלי מאוד מסודר ומקפיד על דברים קטנים שיהיו במקום וכו', ואני היא המבולגנת, יש לציין שעשיתי שינוי גדול מרווקותי והבית נראה מסודר. אך אני כל הזמן מאכזבת את בעלי, שוכחת פה, שוכחת שם, אני מרגישה שזה מחוזר ריכוז ותשומת לב והוא נפגע וטוען שזה זילזול בו כי הוא מבקש שוב ושוב את אותם דברים.... אני מוכנה לעשות הכל כדי לא לאכזבו,איך מתחילים? ואיך ממשיכים... תודה, נינא.

שלום נינא1

המילה שמהדהדת לי אחרי קריאת הודעתך היא: מאכזבת... מאכזבת... מאכזבת... כשאת כותבת/אומרת, את המילה הזאת. מה המילה מכילה, מעבר? איזה רגשות? מחשבות? בדקי עם עצמך אם מתאים לך, שתפי אותנו. יום נפלא לך ולכולם

נינא1

New member
../images/Emo7.gifמאכזבת....

אני לא בטוחה שהבנתי את כוונתך, אך אני מרגישה שאני מאכזבת אותו, והאמת היא שגם את עצמי. במחשבות- אני לא בן אדם שעושה דברים לפגוע בכוונה, וחשבתי שאצליח להיות אישה טובה (יש תחומים שאכן אני כזאת), אך בעלי כל הזמן מדגיש את זה שאלו הדברים שחשובים לו ולכן אני מרגישה שאם לא עשיתי אותם- אכזבתי... אני גם תמיד מבטיחה שאשתדל יותר, וכמעט תמיד לא מצליחה לעמוד בזה..- זה אכן מאכזב אותי....

הבנת נפלא את כוונתי ../images/Emo140.gif

בתחילת ההודעה כתבת " אצליח להיות אישה טובה....(יש תחומים שאכן אני כזאת) מהם המאפיינים עבורך של אישה טובה?

שבו ודברו

את צריכה ליישר כוונות עם בעלך חשוב שתדעו שאתם לא יכולים לשנות זה את זו ולהיפך קחי קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1920 משיחה אחרת כאן חלק גדול בזוגיות הוא לקבל את האחר. זה שאת בלגניסטית זה לא חדש ובעלך ידע את זה כשהתחיל איתך את ראשית חייכם המשותפים את מצידך, אם תחליטי להשתנות, תוכלי לעשות את זה, לאט לאט, צעד צעד אולי כדאי שתתחילי בלעשות רשימות של "מה עלי לעשות היום"

שזמ

New member
הלו?

זה פורום אימון לזוגיות את מחפשת מאמן/ת בחינם?

למעלה