מאוד רציתי לבוא....

מאוד רציתי לבוא....../images/Emo10.gif

פשוט נרדמתי
התעוררתי מאוחר בשבת ולכן ויתרתי. דודי קבענו להפגש, היית? אתה לא עונה לי בנייד? הפסטיבל בחולון מאחורינו והפסטיבל בירושלים לפנינו.... מקווה לא להירדם גם אז.....
לגבי היד, הבוקר הייתה לי בדיקה וצילום .......העצם התאחתה כמעט עד הסוף ,נשאר עוד קצת.
יש שיפור בתיפקוד היד ובינתיים קילתי עוד "גימלים" עד סוף אוגוסט. בשורה התחתונה- אני מקבלת את היד במתנה
יום טוב דבוש שמתאוששת

נראה לי שהצונאמי של דודה רינה לקח את כולכם

הלווווווווווווווווווווווווווווו, מישהו צריך גלגל הצלה????

גליתוי

New member
דבי../images/Emo23.gif

אני כל כך שמחה לשמוע שהיד מחלימה! באמת שראיתי הרבה מקרים קשים (בגב, באגן) שחזרו לתפקוד מלא... פלאי הגוף, ואנחנו רק צריכים לקוות לטוב ובטוח שיהיה! גלית

במקום גלגל-יש לי המלצות

האחת- הייתי בסופ,ש במקום קסום שנקרא "בקצה הנוף" וזה שם קולע! מסעדה עם 2.5 חדרי אירוח. בסוף של הסוף, והיה ממש סוף!!! ואז ביליתי 2 ימי מרתון מסעירים ומתישים של השתלמויות בנשא שיווק, מיתוג יחצנות ועוד, לנשים בעלות עסקים קטנים, מטעם "העמותה להעצמה נשית". אכן, הועצמתי בשני האירועים. עכשיו אני שוב פה, אבל עדיין בעומס של עבודה.

Inbal Amar

New member
הי דבוש ../images/Emo24.gif

איזה יופי שאת מחלימה... כיף לשמוע גם אני מאוד רציתי לבוא אבל יולי קצת בעייתי.... גל הצונאמי של החברים מעורר קנאה קראתי בהנאה הכל איזה כיף לכם ותודה על השיתוף. תגידי דבוש, את מקבלת את המיילים שלי???? המשך החלמה מהירה ושבוע נפלא לכולם

ובגללך גם אני לא הייתי ../images/Emo4.gif

קודם כל אין מאושר ממני לקרוא על השיפור ב
אמונה, מצב רוח טוב ושמחה ישלימו לחלוטין את האיחוי וההחלמה
ולעניין הפסטיבל: בשבת חזרתי מהצגת בוקר של בלונים לפני 800 צופים בהיכל התרבות הרצליה ( היה מקסים ומוצלח למרות מרד השחקנים שעשינו כשסרבנו לעלות לבמה אבל על זה בפעם אחרת ), הדלקתי את המזגן, נשכבתי על המיטה לכמה דק' והנחתי את הפלאפון על הכרית לצידי בציפיה שתתקשרי... ה " כמה דק' " הפכו לשעות והתעוררתי מאוחר מאוד אל תשוויצי - גם אני התקשרתי אליך כמה פעמים ברגע שהתעוררתי וגם שלחתי הודעות ו...כלום
לא השגת אותי בנייד כי היו לי הצגות של " הנסיכה והצפרדע " גם אני מתחיל להתפנות קצת היום היו ההצגות האחרונות של הצגות התיאטרון שלי לקיץ זה ממשיך להופיע בשאר ההצגות אבל לקראת אוגוסט גם המינון שלהן יורד באופן דרסטי

למעלה