מאוד שמחה שאתם באים לאשקלון אבל

טינה2

New member
מאוד שמחה שאתם באים לאשקלון אבל

זה הרגע והמקום לומר ,יש מידה של ריזיקה במופעים האלו כי המקום נורא קשה מבחינת סאונד ,והאולם ענק והקהל רחוק אני מאוד רוצה לקוות שכולכם תגיעו לפסטיבל הפסנתר שם אעלה מופע שעונה לשם " סי נטו " בואו בהמוניכם הכניסה חופשית עוד לא בחרו תאריך סופי אבל או 02 יוני או 03 יוני בהרכב ינגנו רמי הראל התותח קלידים אמיר מילשטיין חלילים ונועם זמרת ליווי מקסימה היוזמה היתה של רמי הראל שיצא בהצעה לעריית תל אביב ופשוט עשה לי הפתעה והציע אותי ולמרבה ההפתעה ההצעה התקבלה ואני כולי אושר והכנות ..... לי חשוב לומר שאבצע שם את עד אלייך ורק מתוך שינה עולם תעשייתי זמן אחר ועוד להיטים אהובים שלי מקווה גם הלכין את ציפור לבנה אם אספיק ועוד שירים מבחינת שירים של אחרים החומר יהיה רק עברי ,ואשיר את פרי גנך ואת שמע ישראל אלוקי של שרית חדד שני שירים שאני אישית חולה עליהם ורוצה לבצע יאללה זה הזמן לשים הכל על השולחן בואו כולכם תתארגנו ותגיעו יהיה שמיייייייייייח

actress

New member
פששש...כמה מופעים יש לך בתא שידועים

סיסקה שיחקת אותה אחותנו תחשבי שאני כרגע שמה איקון של אגודל וחיבוק אין לי איקונים בפלא .

skito

New member
סי ../images/Emo70.gif הוא שאמרתי

כאן לגבי המופע נו זו הזדמנות לשכנע את אישתי כן להגיע בתאריך זה אנו חוגגים 23 שנות נישואין אז קדימה חברי תבואו לפרגן לסי ונפתיע את אישתי אוייייישששששש מכבי איזה שלשהההההההההה סליחה אבל אני מרוכז בגביעעעעעעעעע

למעלה