|מאוהבמריאנו הגדול שבגדולים כנסו!!!

|מאוהבמריאנו הגדול שבגדולים כנסו!!!

מריאנוש אידלמן שלי הפשוש עכיוש ראיתי את ההופעה שלהם שוב במחשב הפעם והם כאלה מתוקים כמה צחקתי כל השכונה נראה לי שמעה אותי חחחח
אני אוהבת במיוחד את הקטע שמריאנו מחקה אתיופי זה הכי הורג אותי ואני מחקה אותו גם די טוב (בבית ספר אמרו לי את זה) אני משגעת את כל העולם עליהם כבר כולם מכירים ויודעים טוב מאוד שאני שרופה עליהם. איזה באסה שמריאנו נשוי!!!
אבל חפיף כל עוד הוא מאושר אז גם אני מאושרת בשבילו!!! תמיד בשבילו!!! אתם יכולים להגיד שאני מושפעת אבל מה אני יעשה הוא פשוט בנאדם טוב לב ומצחיק ונחמד ופשוט הכל! מישהו יודע מה העדה שלו? בן כמה הוא? יש לו ילדים? כמה זמן הוא נשוי? אם מישהו יודע אז פליז תענו לי חולה עליכם!
שתמיד תעיר עליכם ה

קאריני21

New member
מהה?? ../images/Emo12.gif

מריאנו נשוי??? ווואי אני מה זה לא מעודכנת .....
מריאנו הוא ארגנטינאי. והוא בערך בן 27 אני חושבת.

לקאריני21 היקרה!../images/Emo39.gif

מה קורה? כן מריאנו נשוי איזה באסה! את צודקת בהחלט אל יומריאנו הם פשוט גדולים והייתה לי תחושה שהוא ארגנטינאי בגלל השם אבל חשבתי משהו חצי חצי... הוא אמור להיות משהו באותו הגיל כמו אלי כי הם הניו באותה כיתה וחברים טובים מאוד! איזה הופעה אחלה הייתה להם אני רוצה שיחזרו
ודרך אגב קוראים לי סיגל ואת יכולה לקרוא את ההודעות שלי כדי להכיר אותי!!! תהני מהפורום מתוקה ואם יש לך חדש אז תספרי עליהם טוב? וגם עליך.... מחכה לתמונות שתשימי להם חולה על מריאנוש!

קאריני21

New member
המממ..... ../images/Emo9.gif

ממתי הוא נשוי? למה לא אומרים לי שום דבר??
אני יודעת שאבא של מריאנו הוא רופא והוא גר בנתניה. המממ....מה עוד? אין לי מושג. פעם ידעתי עליהם כל כך הרבה.
(ידעתי איפה הם גרים, עם מי, מספרי טלפון ... הכל). הייתי רואה את מריאנו במשחקים של מכבי נתניה (הוא אוהד מושבע של מכבי נתניה). וזהו.

איזה חמודה את !!!

כן מריאנו נשוי באסה (כמה פעמים באסה אני יגיד על זה)... ומי גר בנתניה מריאנו? איפה? כי אני גרה בחדרה....חחחחחחחחח קרוב מאוד יש! רגע ידעת את מספרי הטלפון שלהם? ואין לך אותם עכשיו? נראה לי שחסמו אותם..חחחחחחחחח איזה חמודים הם נכון הם פשוט מקסימים.. יש לך אולי תמונה שלך איתם? אם כן אז תשלחי לי פליז את ממש מסקרנת אותי בת כמה את? את לא יודעת כמה שאני חולה עלינם הם פשוט קרועים וקורעים ואין עליהם!!!! האו באמת אוהד של מכבי נתניה? איזה מאמי!! ורגע הוא גם נולד בנתניה? (את יודעת?) .. ושאלה אחרונה (מצטערת שאני משגעת אותך) עכישו את גם יודעת עליהם יותר פרטים ואיך את יודעת עליהם כל כך הרבה?

קאריני21

New member
../images/Emo24.gif סיגלוששש.....

אני לא יודעת אם מריאנו עדיין גר בנתניה. לא נראה לי האמת. אלי גר ברישפון. לפי מה שאני יודעת. בזמנו אלי היה גר עם דודה שלו בנתניה. יש לי את הטלפונים שלהם. אני לא מתקשרת. אין לי בשביל מה.
הייתה לי תמונה שלי איתם. הבעיה שהסורק שלי לא עובד. אבל אני אנסה למצוא פתרון אחר להראות לך. אני בת 21 וחצי (אני אהיה בת 22 באוגוסט). לפי מה שאני יודעת (ואל תקחו אותי במילה) מריאנו נולד בארגנטינה. אני חושבת שאבא שלו (הרופא) אימץ אותו. אל תקחו אותי במילה. פשוט אלה הדברים שאני ידעתי מאז שהם התחילו את ההופעות. חמודה אני וחברה שלי השתגענו עליהם. בגיל 17 היו קוראים לי ולחברה שלי "אלי ומריאנו הגירסה הנשית". היו זמנים
(ובתמונה - זו אני. כיום)

סניילית

New member
אני יודעת שאלי גר ברישפון ויש לו

עוד בית או שזה הבית של חברה שלו...לא יודעת...

קאריני21

New member
וואלה?

תשמעי אני כבר לא עוקבת אחרי זה
מי יודע. אולי כדאי להגיד להם שיש להם פורום ??

סניילית

New member
הם כבר יודעים../images/Emo9.gif

אני ושלי[[לוּבּה המנהלת השנייה]]כבר דאגנו להגיד להם ולהביא להם את הכתובת המקוצרת של הפורום... מריאנו אמר שהוא יכנס
ושאל אם דרך שמה[[פה הפורום...]] הוא יוכל ליצור איתנו קשר...
אז ברור שענינו לו שכן
מי יודע
אולי ברגע זה ממש הוא קורא את ההודעות בפורום
ואולי לא

קאריני21

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

מריאנו הוא אחלה גבר. לא יוצא לי להגיד כאלה דברים על בדרנים אחרים או מפורסמים אחרים. אבל אלי ומריאנו .... הם יוצאי דופן. הם לא כמו כל השאר. הם אמיתיים, נחמדים. הם אחלה!

חבל!../images/Emo10.gif

גם אני רוצה לדעת מתי הוא נולד ואני רוצה לדעת עליו עוד מלא פרטים.. אז מריאנו אם את הקורא את זה עכשיו
בבקשה בבקשה ספר לנו על עצמך יותר
נשמח לשמוע ממך אני פשוט מטורפת עליך אין עליך ועל אלי קאריני צדקה אתם באמת זוג יוצאי דופן משאר הבדרנים אין עליכם! בבדרנות אתם מקום ראשון. סניילית ולובה אני חולה עליכן תודה שפתחתם פורום עליהם ואני מקווה שהם ידברו איתנו קצת! החלום שלי זה לפגוש אותם א-מ-ן! אולי אני אתקשר לכוכבית דודו?
אני פשוט אוהבת אותם ואת כל מי שבפורום הזה אתם פשוט חבר'ה גדולים תמשיכו לספר עליהם ולסרוק תמונות שלהם פה תודה ממני ב
גדולה סיגל!

mati88

New member
אני לא רוצה להרוס...

באמת שלא, אבל יש לי שאלה: מה באסה בזה שמריאנו נשוי? (אם הוא נשוי....אין לי מושג...)

למעלה