מאוהבת באריה

• פותח הנושא o-f
  • פורסם בתאריך

o-f

New member
מאוהבת באריה

היי, אני חדשה בפורום ועדיין לא כל כך יודעת איך להשתמש אבל בכל זאת הייתי רוצה לשאול שאלה- אני מאוהבת כבר כמה חודשים במשהו במזל אריה(הוא נולד ב-5 לאוגוסט ואני ב-12 לפברואר) בינתיים אנחנו ידידים טובים ויש לנו את אותם תחומי עניין אבל הייתי רוצה להיות יותר מידידה שלו... לפעמים אני מחפשת רמזים בהתנהגות שלו וחלק מהזמן אני מוצאת אותם שם וחלק אחר לא. מה לעשות? האם יש בנינו התאמה בכלל(קראתי שזיווג של אריה עם דלי יוצר קשר פצצה...). האם אוכל לקבל על זה תשובה לאי-מייל שלי:eek:[email protected]?

יש כימיה בין השנים, אבל..

כל השאר - תלוי בכם. ואת התשובות אנו מפרסמים רק בפורום, ולא באי מייל.

r-o-y

New member
שלום לך

מידע זה מבוסס רק מהשמשות של שניכם. את דלי הוא אריה כתבת שאתם ידידים טובים ושאת בודקת אותו. הצעתי אלייך- קחי את הזמן שלך לבדוק האם אתם מתאימים וביחרי על סמך הרגשת הבטן שלך. מזלך הוא דלי, מה שאומר שאת חייבת לבסס מערכת יחסים על בסיס חברות, חופש ותקשורת בגובה עיניים (ללא התנשאות ולאמר תמיד את האמת) עם רצון לשמור על אינדיבידואל. אל לו לאריה לכבות את אור עצמאותך. השתמשי במומנט טוב-ליבו והסבירי לו את הענין. ככלות הכל, האריה הוא מעל לכל (האני שלו חשוב יותר). עלייך להכיר את ה`תזזית` המיוחדת שלך העלולה להכשילך ולנתקך ממקומות שהיית אמורה להשאר בהם. לאריה (מבחינה אנרגטית) יש קושי לדבר בשיוויוניות ובגובה העיניים- השכילי, זה לא ממניע רע. כנראה שאם נועדתם להצלחה יחד, אז צפוי לכם לימוד מענין ופורה יחד, אחרי הכל, אתם 180 מעלות אחד לשני. טיפים כיצד למשוך אותו- הראי לו את אותם מקומות בהם הוא מצליח ותפחי אותו שם תוך ליטוף האגו. הראי לו כי הוא הגדול מכולם וכי רעיונותיו הם מוצלחים מאין כמוהם. אל תנסי להיות מעליו (במובן הקשור כמובן) הוא לא סובל ``בוסים``. שתפי פעולה עם סיפורי הדרמה- הראי מוקסמת מהם. דברי על הופעתו החיצונית עד כמה היא מרשימה אותך ואחרים. שאלי אותו כיצד הוא מצליח להקסים את כולם סביבו ומאיפה רוחב ליבו. בקיצור לכי על הכיוון הזה- הצלחה די סבירה שתגיעי לליבו. בהצלחה. רועי

למעלה