מאוהבת בו או לא?

מאוהבת בו או לא?

אני חייבת עזרה. לפני כבערך שנה וחודש התחלתי קשר עם מישהו, בחרנו לא להגדיר את זה כי אני מאוד חסרת החלטיות ונלחצת מדברים כאלה. נהיינו מאוד קרובים אחד לשני, בקטע הפיזי אבל במיוחד בקטע הרגשי. אנחנו ביחד אבל עדיין לא מגדירים כי אני לא רוצה וטוב לנו ככה, קשר מחייב לא מוגדר, כל החברים שלו יודעים וכנל על החברים שלי. הוא מאוד מקסים ותואם אליי בכל צורה שהיא אבל יש בעיה אחת, בהתחלה לא עשיתי מזה עניין אבל עכשיו זה כבר התחיל להפריע לי, אני לא נמשכת אליו. חשבתי שיבוא עם ההתאהבות שלי אליו אבל ההפך, אני לא יכולה יותר והוא פשוט מושלם חוץ מהמראה החיצוני שלו. זה נשמע מאוד שטחי אבל זה באמת לא, זה ממש מפריע לי. ברור שלא אמרתי כלום ואני לא יודעת מה לעשות עי יש עוד בעיה.
לפני שנה בערך, שעוד לא אמרנו אחד לשנייה את הרגשות שלנו, היינו במסיבה והתנשקתי עם החבר הכי טוב שלו, לא מתוך אהבה ולא מתוך שום דבר, פשוט כי היינו שיכורים וזה קרה. זה עבר ואנחנו צוחקים על זה עכשיו אבל לאחרונה התחלתי לחשוב על חבר שלו, תמיד אמרתי שהוא נראה ממש טוב וגם זה ידוע שקשה להשיג אותו אבל גם תמיד שנאתי את האופי שלו אבל לאחרונה אני מרגישה כאילו הוא כל הזמן מתחיל איתי וגם כל פעם שאני מדברת עם החבר הטוב שלו אני מרגישה זרמים בגוף מרוב שאני נמשכת אליו. ברור שחבר שלו לא ישים עליי כי הוא פשוט קשה להשגה וגם כי הוא החבר הכי טוב שלו אבל אני לא יודעת מה לעשות בקשר להכל.
נ.ב.: הם שניהם איתי בכיתה, עזרה!!!!!!
אפשר עזרה? אני יודעת שזה מאוד מסובך אבל אני חייבת ביקורת ממישהו שלא מכיר אותי
תודה מראש, כ.

Ginger L Honey

New member
לדעתי את צריכה לסיים את הסיפור עם שניהם.

אל תתפשרי על גבר שאינך נמשכת אליו. זה ממש לא שטחי.
באופן אישי, מנסיוני, לא הייתי נותנת הזדמנות לאדם שאינו מושך בעיניי במבט ראשון, אך כאמור זו רק אני.
לפעמים אדם שלא נראה היה לך מושך במבט ראשון, נעשה מושך רק אחרי שלמדת להכיר את אופיו
ולפעמים זה הפוך, אדם שנראה היה לך מושך בתחילה, נעשה מכוער אם אופיו מכוער בהתאם.
&nbsp
נתת הזדמנות ואחרי שנה עדין אינך נמשכת אל הבחור. זה כבר לא יקרה.
אינך מאוהבת בבחור. עשי לשניכם טובה והפרדי ממנו.
&nbsp
בקשר לחבר, כבדי את מי שהיה לצידך במשך יותר משנה ושכחי מהחבר שלו.
ואינך באמת רוצה להיות עם מישהו שמסוגל לבגוד בחבר הכי טוב שלו....

היא עדיין בבית ספר איזה גברים ואיזה משיכה..

זה ג'ונגל של יצרים שם במילא...היא תעשה טעויות גם אם לא תרצה. עכשיו זה הגיל העיקר שתסיק מסקנות נכונות. כי לגביה בהחלט יסיקו על התנהגויות חריגות וקפיצות מאחד לשני באותה חבורת נערים.

מה אתה אומר בעצם?

לא הבנתי מה אתה אומר, הרעיון שאני שואלת אותכם כדי להמנע מלעשות טעויות רבות שכבר עשיתי במשך הרבה שנים לפני שהכרתי את הבחור הזה

A לוןA

New member
זה בעצם די פשוט

לראשון את לא נמשכת- אם זה לא קרה עד עכשיו, זה כבר לא יקרה.
לשני את נמשכת פיזית, אבל האופי שלו לא מתאים לך
&nbsp
בקיצור- שניהם לא מתאימים לך, ואת צריכה לחתוך את העניין עם שניהם
&nbsp
עתידות-
א. את תיפרדי מהראשון ותנסי את מזלך עם השני- וזה יתפוצץ- גם תגרמי לקרע בינהם וגם לך לא יהיה טוב מזה- לא כלפי עצמך ולא מול החברה בה את נמצאת
ב. את לא תיפרדי מהראשון אבל בכ"ז תנסי את מזלך עם השני- התוצאה- כמו ב-א' כולל התווית של בוגדת
ג. את תקשיבי לעצה מלמעלה ותחתכי עם שניהם מה שיגרום כאב לב- אבל יוציא את כולכם פחות או יותר "נקיים" מהסיפור- לצערי אני לא חושב שזו אפשרות שתבחרי בה (למרות שברור לי מאיך שניסחת את הודעתך שאת יודעת שהיא הנכונה)

tal902

New member
הניתוח פשוט

על גבול המדוייק. רק הביצוע קשה.
&nbsp
או במילים אחרות: הניתוח הצליח אבל החולה מת. :)

A לוןA

New member
בדרך כלל

לעשות את "הדבר הנכון" זה הדבר הקשה יותר מבין האפשרויות.
לכן הרבה מאוד אנשים עושים את הדבר הקל- ולא את הדבר הנכון- לא בדלל שהם לא יודעים מה "נכון" אלא בגלל הפחד מקושי/עימות/(הכנס חרדה/קושי אחר)
&nbsp
למרות שבחשבון לטווח ארוך- הדברים הנכונים "עולים" פחות.

עתידות

אולי היא בכלל תגיע לירח עד גיל 21
היא כולה בת 18.. זה בסדר לטעות
מקסימום..... :)
זה גיל מלא הורמונים וחישקוקים וזה בסדר גם לא ללכת רק עם הראש

A לוןA

New member
דווקא בגלל זה

וגם בגיל 18 צריכה להיות איזושהי חשיבה
להיות עם מישהו שאת לא נמשכת אליו- זה ממש לא טוב
לבגוד בו זה ממש רע, ועם החבר שלו- על אחת כמה וכמה
להיפרד ממנו ולצאת עם השני- רק לאחר תקופת צינון ראויה
&nbsp
כבודם של החישקוקים במקומם מונח- אבל תוויות חברתיות בגיל הזה הן מאוד חשובות- ומי רוצה להסתובב עם תווית של בוגדת?

למעלה